bende 54,6 yım geçen hafta 53 leri gördüm ama bu karbonhidrat diyetini bırakınca verdiklerimi geri alıorum enteresan bi diyet ben vazgeçtim bu diyetten
bende 54,6 yım geçen hafta 53 leri gördüm ama bu karbonhidrat diyetini bırakınca verdiklerimi geri alıorum enteresan bi diyet ben vazgeçtim bu diyetten
maeves bende bunları not edeyim aklıma ilerde lazım olacak
lahana diyetini 3 gün yaptıktan sonra en sevdiğim sebzelerden biri olan lahanadan tiksinmeye başladım. bidaha yapmam, yapana da tavsiye etmem..
sabahları psikolojime göre ya sirkeli ya da limonlu su içiyorum. faydası var gibi geldi bana. beşi bir arada çay içiyorum bir de öğlen yemekten önce. iştahımı çok güzel kapatıyor. bir bardak da öğleden sonra içiyorum. bu kadar.. zaten kendiliğinden yeme isteğim azaldı. hemen doyuyorum. akşamları çikolata canım istiyor enteresan bi şekilde. ben de yavaş yavaş ağzımda eriterek yiyorum. sinyallerin beynime gitmesi için süre veriyorum kaydirigubbakcemile3
ya ben bayıla bayıla yiyorum bu çorbayı. hatta eşimin bile canı çekti oda yedi ki herşeyi yemez normalde. benmi çok güzel yapıyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?