50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınn
bugün çarşamba ama ben kilo bildiremiyorum
çünkü dün abimlerde kaldım tartılamadım (

bende 54,6 yım geçen hafta 53 leri gördüm ama bu karbonhidrat diyetini bırakınca verdiklerimi geri alıorum enteresan bi diyet ben vazgeçtim bu diyetten

günaydın arkadaşlar..
dün biraz yoğun bir iş günü geçirdim. dolayısıyla da gelemedim pek..

ben de tartıldım bugün arkadaşlar veee çok sevindirici bir haber verdi bana baskülüm bu sabah. sanırım baskülüm beni seviyor 55 kg çıktım.

üstelik cuma ve pazartesi günü diyeti çok feci bozmama rağmen. akşamları da 16 gr sütlü çikolata yiyorum :) mutlu ediyor ama beni minicik çikolata

arkdaşlar bildiğiniz üzere pembeinci liste görevini bana devretti. herkes kilolarını bildirdiğinde listeyi yayınlayacağım...

perilev dün girmeyince bende merak ettimm canım tebik ederim 55 olmuşsun o kadarcık çikolatadan bişey olmaz canım ye gitsin.

bende 54,6 yım geçen hafta 53 leri gördüm ama bu karbonhidrat diyetini bırakınca verdiklerimi geri alıorum enteresan bi diyet ben vazgeçtim bu diyetten

bende bu diyeti sorucaktım verdiklerini hemen geri alıyosan mantıklı değil tabi... neyse ben lahana diyetini yapim bare. kesin 1.5 kilo gidiyo 1 haftada.

lahana diyetini 3 gün yaptıktan sonra en sevdiğim sebzelerden biri olan lahanadan tiksinmeye başladım. bidaha yapmam, yapana da tavsiye etmem..

sabahları psikolojime göre ya sirkeli ya da limonlu su içiyorum. faydası var gibi geldi bana. beşi bir arada çay içiyorum bir de öğlen yemekten önce. iştahımı çok güzel kapatıyor. bir bardak da öğleden sonra içiyorum. bu kadar.. zaten kendiliğinden yeme isteğim azaldı. hemen doyuyorum. akşamları çikolata canım istiyor enteresan bi şekilde. ben de yavaş yavaş ağzımda eriterek yiyorum. sinyallerin beynime gitmesi için süre veriyorum kaydirigubbakcemile3

perilev şimdi veririm tabi aynıyım hihoyyyt ama bir kaç hafta sonrasını bilemem :jeyyar:
benim tartımda 54 dr tartısında 51 geldim kendimi 51 kilo sayıyorum kaydirigubbakcemile3 benim suçum yok dr öyle söyledi..

maeves bende bunları not edeyim aklıma ilerde lazım olacak

tatlımm benimm. doğumdan sonra regli olduğun zaman kilolar daha çabuk gidiyo hayatım bunuda not et :) ekim annelerine yazıyosun gördüm bebişin terazi burcu olucak benim gibi. otomatik hesaplayıcıdan baktınmı hangi güne geliyo doğumun. bende 1 ağustos gösteriyodu 31 temmuzda doğum yaptım 1 gün farketi sadece dokturuma kalırsa daha 1 haftam vardı :)

Ekim annelerine yazıyorum canım evet bence çok güzel oluyor hem bilgileniyor insan.
maeves baktım canım 14 ekimi gösteriyor bakalım ne olucak terazimi olacakmış ay bak hiç bakmak aklıma gelmedi hayret nasıl atladım ben onu sagol canım

Son düzenleme:
bakmadınmı sahiden sen şimdi çin takvimine filanda bakmamışsındır. ben baktığımda cinsiyet tutmuştu. bana kalırsada senin kızın olucak gibime geliyo tabii herşeyden önce sağlık.

ya ben bayıla bayıla yiyorum bu çorbayı. hatta eşimin bile canı çekti oda yedi ki herşeyi yemez normalde. benmi çok güzel yapıyorum acaba

ya ben bayıla bayıla yiyorum bu çorbayı. hatta eşimin bile canı çekti oda yedi ki herşeyi yemez normalde. benmi çok güzel yapıyorum acaba

slm canım bende denedim lahana çorbasını tadı fena sayılmaz.bide senden rica etsem bu kilo gösteren ticker html kodunu nereye ekliyoruz .ben bulamadım acemilik varda.

maeves çin takvimine baktım kız gösteriyor açıkçası bende kız istiyorum hatta senin kızının ismide irem diye hatırlıyorum
bende irem koymayı istiyordum kızım olursa ama ablamın 3 ay önce kızı oldu o koydu kaptırdım iremi

arkadaşlar 5 kilo fazlam var ve yaza kadar vermek istiyorum bu pzt başladım ama ben karbonhidrat diyeti yapıyorum ilk doğumumdan sonra bu diyetle 12 kilo verdim.tavsiye ediyorum.bide şu kilo gösteren ticker'ı bende eklemek istiyorum.Kodunu aldım ama nereye ekliyeceğimi bulamadım bir yardımcı olsanız.mirmirmirmir

meaves ilk yaptığımızda biz de çok severek yiyorduk ama bir süre sonra hep aynı çorba baydı bizi. belki de senin kadar lezzetli yapamıyoruz canım. tarifini verebilir misin? kızım var 2 yaşında. her sebzeyi yesin istiyorum. çorba şeklinde olunca yedirmek de kolay olur hem..

sultanaxx çizelgeni yaptınmı canım yaptıysan hakkımda bölümü var kilo doğum çizelgesi yazıyor oraya adresi yazarsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…