50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim yaptığım çorba sayılmaz pek blendırdan geçirmiyorum taneli daha güzel oluyo tabi kimsenin beğenmediği bir yemeği benim bayıla bayıla yemem midesiz biri olduğumuda düşündürebilir:)) lahanayı , soğanı, havuçları, kerevizi, maydonozu, domatesi doğrayıp üstüne çok az zeytinyağı gezdirip bol limon suyu ve bol pul biber koyuyorum. normal zeytinyağlı yemek gibi oluyo soğukda sıcakda yiyorum. bazende bol pırasalı yapıyorum oda güzel oluyo..

selam kızlar tartılacak takatim bile yok günlerdir hastayım ölüyorum gripten fazlada dikkat edemedim kiloma hastalığım boyunca, bu hafta mazur görün beni (

Kadınlar kulübüne yeni üye oldum sayılır arkadaşlar. Ben de haftada 3 gün aerobik yapıyorum. yaklaşık b3 gündür de bir diyet programı uygulamaya başladım. 3 ana 3 ara öğün olmak üzere yemek gruplarından oluşan bir diyet programı. 3 ara öğünde sütle , meyve yemekteyim. Bunun dışında muhakkak et ve sebze yiyorum. Salata yağsız olmak koşuluyla istediğim kadar. Sabah bir kibrit kutusu kadar peynir( light), şekersiz çay diyor ama şekersi içemeyeceğimden yeşil çay içiyorum, bol söğüş, bir tane meyve ve 2 ince dilim ekmek yiyorum. Bu diyette aralar 2,5-3 saati geçmeyecek. Maksat karnın çok acıkmaması, böylece çok yemek yemiyorsunuz. Şimdilik bu kadar.

slm kızlar anca vakit buldumm sabah tartıldım hala 56 çakıldım galiba hoş bu arada regli oldum onunda etkisi vardır heralde yani inşallah öyledir.. bu 56 nefret ediyorum artıkkkk hepinize sevgilera.s.

me_as ve sultanaxx hoşgeldiniz

denizkoydumadını çok geçmiş olsun diliyorum

arkadaşlar listeyi oluşturmak istiyorum ama kilo bildirimlerini bekliyorum hepinizden. herkesi zayıflamış olarak görmek, görüp te moral almak istiyoruz

Çizelgeyi yaptım ama kontrol panelinde imza bölümünü göremiyorum. NErde bu imza bölümü, ekleyemeidm bir türlü?

evet kızlar hala 56 ((
Bu hafta g atepe gidior ctesi 28 inde döneceği internete giremeyecem 2 hafta. Kilo bildiremeyeceğim. Öpüyorum

evet kızlar hala 56 ((
Bu hafta g atepe gidior ctesi 28 inde döneceği internete giremeyecem 2 hafta. Kilo bildiremeyeceğim. Öpüyorum

antepe gidip de kilo almadan dönebilen olur mu bilmiyorum :) umarım başarırsın. ama başarmasan da sorun diil. patlıcan kebap, lahmacun ve baklava ye mutlaka. ha bir de kahvaltıda katmer ye lütfen benim için cokacimcoook

arkadaşlar bu saate değin bekledim, zira mesai saatim bitmek üzere ve ben eve gideceğim. gittiğim zaman da listeyi ekleyemezdim. o yüzden şimdiye kadar kilosunu bildiren arkadaşların olduğu bir liste hazırladım. göndermeyenleri de gönderdiklerinde ekleriz..

nessss : 56 ***** 50 olacak (2 hafta yok)

MissDeFnE 54,6 ***** 50 olacak

denizkoydumadımı bu hafta kaç olduğunu bildiremiyor ***** 50 olacak

şeker-leblebi Daha sonra bildireceğini umuyoruz ***** 54 olacak

Fiyuce 59,3***** 55 olacak

Munzur 56 ***** 52 olacak

maeves 58,5 ***** 53 olacak

me_as 58 kilo ***** 50 veya 55 olacak

Sultanaxx 57 kilo ***** 52 olacak

kızlar istikrarlı değiliz hiç bu haftayı çok sıkı tutalım kimse kaçamak yapmasın... bu haftayı kilo vermiş olarak bitirirsek çok güzel motive olur bizim için. diğer gruptakiler çatır çatır veriyo kiloları. bizim neyimiz eksik dimi nefsimize yenilmeyelim kendimizi ipince dal gibi fıstık gibi bir elbisenin içinde hayal edip şu 3-5 kilo fazlalıktan kurtulalımmmm

of offffffffffff boyum 160 kilom 58:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:benneyaptımki üfffff 3 sene önce 51 kiloda hamile kalıp 63 kiloda doğum yapmıştımbenneyaptımkibenneyaptımki
şimdi ise 58 kiloyum.50ye inmek istiyorum ve iştahım çokk açıkkcokacimcoookcokacimcoook hep birşeyler aranıyorum yemek için.:mymeka::mymeka:
lütfen bana bu topigdeki arakadşalr destek verinn.iştah kesen deneyimlii yiğecekler varsa cvp yazınna.s.a.s.

kızlar slm ben listeyle artık kimse uğraşmıyo diye tartılmadım yarın kilomu bildirsem olurmu
ama ancak 3 gibi evde oluyorum okulum tam gün okuldada mdr odasında bu siteye girmek istemiyom bilmsinler diye ok
maeves sen hamile değilmiydin ben mi karıştırıyorum noldu

merhaba bende zayıflamak istiyorum ama acayip iştahım war
55-56 kiloyum boyum 1,68 bebek istiyrum oyüzden 52-53 kiloya inmek istiyorum
kendimi tatlıdan uzak tutamıyorum
spor yapıyodum ama bırakmak zorunda kaldım

merhaba bende zayıflamak istiyorum ama acayip iştahım war
55-56 kiloyum boyum 1,68 bebek istiyrum oyüzden 52-53 kiloya inmek istiyorum
kendimi tatlıdan uzak tutamıyorum
spor yapıyodum ama bırakmak zorunda kaldım

ayy bendeee aynı dertten muzdaribim:çok üzgünüm:.eskiden hişiçmi hiç tatlı yemezxdimm.şimdii tatlıyı yemeden zor duruyorum:mymeka::mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…