50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

maşallah liste kalabalıklaşıyor yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz umarım en kısa zamanda kilolarınızdan kurtulursunuz.
herkese iyi akşamlar

evet cnm 50 iyidir bencede. nişanlına söle oda diyet yapsın niye eziyeti hep kadınlar çekiyo yaa. ne göbek sorunları ne basen sorunları var şu erkekleri. allamm yaaa

arkadaşlar ben bugün kilo bildirimi geç kaldım eğer bildirimler yapıldıysa beni de ekleyin zaten içaçıcı bir sonuç yok, bu hafta kilo veremedim hala 57yim

ben yine lahana çorbasına başlıcam bugün dün akşam çorbamı yaptım öğleye beni bekliyo missss kokulu çorbam:)))))

günaydın kızlar nasılsınız bu hafta gayet güzel başladı maeves iyiki döndün canım Şeniz Bu hafta için başarılar dilerim bakalım neler olacak ...

sultanaxx hoşgeldin cnm. başladınmı diyete motivasyon nasıl

Canım günaydın
Motivasyon iyi bugün 4 gün ama ofiste arkadaşlar fark var diyorlar ben azim ettim cumartesiye kadar tartıya çıkmıyacağım,çünkü bakıp vermemiş görürsem hevesim gitmesin sinir yapıp kendimi mutfakta bulurum hepsi yabana gider diye sizlere katılmam iyi oldu destek oluyor.kaydirigubbakcemile5

günaydın sultanaxx

ve günaydın diğer arkadaşlarım..

ben 55 kilo oldum ama kendimi diyet yapmak zorunda hissediyorum, alıkoyamıyorum kendimi..

arkadaşlar kilosunu gönderen arkadaşları da listeye ekledim. güncel listemiz aşağıdadır.

nessss : 56 ***** 50 olacak (2 hafta yok)

MissDeFnE 54,6 ***** 50 olacak

denizkoydumadımı bu hafta kaç olduğunu bildiremiyor ***** 50 olacak

şeker-leblebi Daha sonra bildireceğini umuyoruz ***** 54 olacak

Fiyuce 59,3***** 55 olacak

Munzur 56 ***** 52 olacak

maeves 58,5 ***** 53 olacak

me_as 58 kilo ***** 50 veya 55 olacak

Sultanaxx 57 kilo ***** 52 olacak

canansn ***** devam etmiyor

myocean76 : sonra bildirecek ***** 53 olacak

Mikla : 57 Kilo 52 olacak

Gülçin06 : 58 ***** 50 olacak

Bozo85 55.5 kilo ***** 52-53 olacak

Tatlişkom 55 kilo***** 50 olacak

Pembeinci 51 kilo ***** bakalım kaç kilo olacak :)

kilo veren arkadaşları tebrik ederken, veremeyenlerin de en kısa sürede hedeflerine ulaşmalarını temenni ederim..

Son düzenleme:
merhaba bugn sabah aç karnına tartıldım55.5 çıktım
sizdemi aç karnına tartılıyosunuz

aslında hesaplayıcalrda ideal kiloda gözküyorum ama acayip kilo takıntısı war bende

herkes zayıfsın daha zayıflama diyor ama ben kendimi hep kilo almış gibi görüyorum

mesela bi çikolata yiyim yada biraz fazla yiyim acayip pişman oluyorum sanki hemen kilo almış gibi hissediyorum ben kafayı yedim bu kilo takıntısıyla

bebeğin doğana kadar her çarşamba kilolarını bildirmeni istiyorum senden pembeinci :) ve çok ciddiyim :) bak hem sen olmayınca forum dağılıyo..

kıslar geçen ibrahim saraçoğlu tw de iştah azaltmak için yemeklerden 10-15 dakika önce bir tutam dereotunu çiğneyip suyla yutulcak

bende denemedim hiç ama deniycem

beni unutmayın eklemeye

suprensesi 55 --48 olacak

ya 3 haftadır değişen sadece vermek istediğim kilo miktarı ama dönüşüm harika olacak az önce elmakrom siparişi verdim,ve havuza gidebilmek için bir yere üyeliğimi güncelledim artık her pazar havuzda olacammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…