• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gelelim bana :)) bugun tum gun evde olacagim icin 5videomu da yaptim

1-kol
2-bacak
3-basen
4-esneme,gerinme
5-karin

ayy boyle acik acik yazmak cok hosuma gidiyor umarim sikilmamamissinizdir:)) ayy kimbilir aksam yemeginden sonra bi daha yaparim belki ins:)))

bu arada bir elma yedim sadece kahvaltimi yazmistim zaten ne yesem simdi acaba ne yesem (saat.2.30)

ask olsun balim neden slkllalimm tatlim benimm
oh ne guzel yapmissinnn ama suyunu unutma sekercim

slm ben de bugün ara öğünlere pek dikkat edemedim zamansal olarak. normalde iki ara yapardım ana öğünlerden sonra. çok yoğundum birer ara yaptım maalesef, az yemek bana yaramıyor, çok uykum geldi, yorgunluktan mı öğün atlamaktan mı bilmem:-(

Dokunmaz mı hiç tatlım benim, süper bir koçsun sen, öpüyorum seni güzel koçum.
canim benimm yerim seni ben bitanem benim opuyorumnanaktan
tamamdir canim kocum gideyim de iceyim bari :lepi: bitmisken bi seyler yesem ne yesem bi akil verin yahu akannehir

canimmmin ici afiyet seker olsun su ictikce gitsin kaloriler sekerim
yemekmi istiosun ara ogun mu tatlimmm ufak bi sandevic yapabilirsin kusum

Ben de 1 de kalktım 2 de krep,zeytin, kaşar, domates yedim.
Daha acıkmadım, ya ben ara öğün yiyemiyorum acıkmıyorum hiç, eskiden çok yerdim eşime benzedim:(

canimmmin ici afiyet seker olsun su ictikce gitsin kaloriler sekerim
yemekmi istiosun ara ogun mu tatlimmm ufak bi sandevic yapabilirsin kusum

canim benim ara ogundu salata yaptim azicik ama iste icine hazir salata sosundan azicik kattim biliyorum hem zararli hem de kalorisi cok ama azicik :sinifsinif: birazda ceviz yedim:lepi:

aksama da

tavuk sosis
haslama patates
beyaz fasulye

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de 1 de kalktım 2 de krep,zeytin, kaşar, domates yedim.
Daha acıkmadım, ya ben ara öğün yiyemiyorum acıkmıyorum hiç, eskiden çok yerdim eşime benzedim:(
canim benim afiyet seker olsunn tatlim esin istahsiz sanirim ara ogun yemedine gore guzelcim
bu arada bizim cimcimeler ne alemde?
canim benim ara ogundu salata yaptim azicik ama iste icine hazir salata sosundan azicik kattim biliyorum hem zararli hem de kalorisi cok ama azicik :sinifsinif: birazda ceviz yedim:lepi:

aksama da

tavuk sosis
haslama patates
beyaz fasulye
canim benim biliosun sende bak hazir salata soslari bomba gibi masum salatalar bilmem kac kalori oluyo bu soslar sayesinde ceviz guzel olmustur hemde saglikli kuzum
aksam menu guzelmis yalniz sosisle fasulye kuru ayni tur oluyo ya birini sec yada ikisinden az az ye tatliskom

canim benim afiyet seker olsunn tatlim esin istahsiz sanirim ara ogun yemedine gore guzelcim
bu arada bizim cimcimeler ne alemde?

canim benim biliosun sende bak hazir salata soslari bomba gibi masum salatalar bilmem kac kalori oluyo bu soslar sayesinde ceviz guzel olmustur hemde saglikli kuzum
aksam menu guzelmis yalniz sosisle fasulye kuru ayni tur oluyo ya birini sec yada ikisinden az az ye tatliskom

ayy bilmem mi canim ya o soslari off off ama cok azicik kattim valla bu arada elimde suyum -tatlicadiarzu- yaziyorum canim bu fasulye beyaz fasulyenin domates sosunda sunulmasi gibi bi sey yemekleri ben yapmiyorum da bunu hazir alip mikrodalgaya atiyorlar yapanlar da kafamçokkarıştı

ayy bilmem mi canim ya o soslari off off ama cok azicik kattim valla bu arada elimde suyum -tatlicadiarzu- yaziyorum canim bu fasulye beyaz fasulyenin domates sosunda sunulmasi gibi bi sey yemekleri ben yapmiyorum da bunu hazir alip mikrodalgaya atiyorlar yapanlar da kafamçokkarıştı

tamam canim benim tadimlik katmissin o zaman yerim seni benopuyorumnanaktan
bak suyunda elinde aferinlerin yildizlisindan gelioo tatlimm
himm ilgincmis canim ben kurufasulye sanmistimmm hayatim

siteyi her açtığımda çok leziz görüntülü pideler çıkıyor karşıma. bir gün yoldan çıkarıcak beni. diyetimizi sabote etmek için koymuşlar galiba o reklamı. sizin de gözünüz kalıyor mu bilmem ama benimki kalıyor:-)

canim benim senin icin tam cevirisini bulmaya calisiyimm

firinda pisirilmis beyaz fasulye diyor:) bunlarin domates sosunda oldugunu dusun canim oyle bi sey iste:))

Son düzenleyen: Moderatör:
canim benim senin icin tam cevirisini bulmaya calisiyimm

firinda pisirilmis beyaz fasulye diyor:) bunlarin domates sosunda oldugunu dusun canim oyle bi sey iste:))

anladim canim benimm
HEINZ-DOMATES-SOSLU-KURU-FASULYE-415-GR__19297719_0.jpg
boyle bisey sanirim

evet canim aynisi sanirim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 iyi bari kalorisi azicikmis:))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 afiyet olsun tatlimm benim
bide ingilizlerin cay keyfi vardir ya cayin yani degisik kek kurabiye yapiolarmi sizin ev ahalisi?

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 afiyet olsun tatlimm benim
bide ingilizlerin cay keyfi vardir ya cayin yani degisik kek kurabiye yapiolarmi sizin ev ahalisi?

canim caya sut katiyorlar ayy deneyim dedim bi kere offf boyle bi tat olamaz -tatlicadiarzu-
ben klasik ogunlerini yazayim canim
sabah kahvaltilik gevregi (ki beni de alistirdilar:)
ogle 12-1 gibi sandvic (asla yemek yemezler ogle arasinda belki corba) ve de cips -tatlicadiarzu-
aksam yemeklerinde kesin et, balik tavuk bulunur, bol sebze (haslama)

onun disinda kek kurabiye hic yapmiyorlar bizimkiler canim belki coluk cocuk yok evde ondan olabilir ama 9 gibi kuruyemis tatli falan yiyorlar ya da kraker kurabiye tarzi ama hazir canim cokacimcoook ama ben yemiyorum bu sonuncuyu :lepi:

Taylan Kumeli beslenme uzmani

YURTDIŞINDA veya YURTıÇıNDE ULUSLARARASI RESTORANLARDA

NOT; Yurtdışında nereye giderseniz gidin, uçuş sonrası kendinizi şiş hissedebilirsiniz, özellikle uzun uçuşlar sonrası bu daha da fazla olabilir. Lütfen o moralsizlikle aşırı besin alımından kaçınalım

ıngiliz Mutfağı:

Ördek/dana eti/ tavuk vs + salata + haşlanmış sebze
Veya
½ porsiyon Roast Beef tüketebilirsiniz (ancak yanında servis edilen hash Brown ya da patates püresini tüketmeyin). Yan yemek (side) olarak etinize sebze haşlama ya da salata eşlik etmelidir.

NOT: Yemeklerinize Gravy sos veya diğer yağlı soslardan eklememelisiniz.

YURT DIŞI SEYAHATLERı ıÇıN PRATıK ÖNERıLER

KAHVALTIDA; 1 su bardağı süt + kahvaltılık gevrek (Total Lean, Special K) seçeneğini de kullanabilirsiniz.

EKMEK; Whole Wheat Bread (Çok Tahıllı) (şeker ve posa içeriğini kontrol ederek alın)

MEYVE; Süpermarket veya otomatlardan temin edebileceğiniz küçük boy karışık meyve kapları ara öğünlerinizde pratik seçimler olabilir.

SEBZE; Süper marketlerde aslında tüm sebze çeşitlerinden bulabilirsiniz fakat eğer pişiremeyecekseniz, o zaman yıkanmış doğranmış ve paketlenmiş hazır yeşil salatalar bulunmaktadır.

Vejeteryan mutfaklarını deneyebilirsiniz.

SANDVıÇ; 2 dilim tam tahıllı ekmek içerisine, 60 gram peynir veya haşlanmış tavuk veya yağsız ton balığı , bol yeşillik ekleyerek hazırlayabilirsiniz.

HAZIR YEMEK; Vejeteryan veya light dondurulmuş ürünler, hazır yemeklerden de süpermarketlerden etiketlerini okuyarak edinebilirsiniz. Mikrodalgada gereken sürede ısıtıp tüketebilirsiniz.

PEYNıR ÇEŞıTLERı; Feta Cheese (Low Fat), Cottage Cheese, Light Philedelphia krem peynir vb seçenekler olabilir.

YOĞURT; Üzerinde low fat plain yazan yoğurtlardan tercih etmelisiniz.

canim caya sut katiyorlar ayy deneyim dedim bi kere offf boyle bi tat olamaz -tatlicadiarzu-
ben klasik ogunlerini yazayim canim
sabah kahvaltilik gevregi (ki beni de alistirdilar:)
ogle 12-1 gibi sandvic (asla yemek yemezler ogle arasinda belki corba) ve de cips -tatlicadiarzu-
aksam yemeklerinde kesin et, balik tavuk bulunur, bol sebze (haslama)

onun disinda kek kurabiye hic yapmiyorlar bizimkiler canim belki coluk cocuk yok evde ondan olabilir ama 9 gibi kuruyemis tatli falan yiyorlar ya da kraker kurabiye tarzi ama hazir canim cokacimcoook ama ben yemiyorum bu sonuncuyu :lepi:

canim benim aslinda kahvaltilik gevregi guzel yagsiz sutle guzel bir baslangic
hakliisin belki cocuklari yok diye yapmiolara veya saglikli beslenmek icinde olabilir nazil zayiflarmi bari canim?

ayy canim direkt bizim evi yazmissin :)) light philedelphia krem peynirdi iste benim sandvicimin uzerindeki krem peynir haha:) ayyy ama o gravy sos genelde ekleniyor ozellikle pazar gunleri geleneksel aksam yemegi gravy sossuz olmaz ayyy :((

canim benim aslinda kahvaltilik gevregi guzel yagsiz sutle guzel bir baslangic
hakliisin belki cocuklari yok diye yapmiolara veya saglikli beslenmek icinde olabilir nazil zayiflarmi bari canim?

olabilir canim benim kaydirigubbakcemile5 bayanin kilosu iyi canim da kocasinin gobegi var malum bira gobegi kaydirigubbakcemile3 evet canim yarim yagli sut kullaniyoruz ben de seviyorum bi de bu kahvaltilik gevreginin icinde kuru meyveler ve kuru uzum var zemuszemus

Back
X