Ne faydası oluyormuş ki bunun bebim.
yazmamislar sadece cantasindan hic eksik etmezmiss uzun zamandir istahinimi kesio acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne faydası oluyormuş ki bunun bebim.
![]()
![]()
![]()
canim bunlardan hangisine benzio yeni sacin?
Benim de şimdi yapmak istediğim walk at home indi ama, gözlerim kararıyor benim ya çok gezdim bugün ondan mı acaba![]()
canım hangisini indirdin ben şimdi 3 mil i indiriyorum bi de 5 mil i indircem fat burning i bunların 2 si yeterli olur herhalde sen deneyimlisin ...
canimm benimm rengi guzel olmus bebegimm gule gule kullann mecdikoye gitmene degdi valla kuuuzum guzel tutturmus her kuafor yapamiooo malesef hayatimm
Çok sağol canım, doğru söylüyorsun hayatım, boya uzmanı vardı buranın işte ona güvenip gittim, sağolsun beni pişman etmedi.
size papatya cayi yaptim canlar![]()
Bir bu var sana önerdiğim, bunu yap çok zorlanmazsan diğer günler öbürkülerden yaparsın.
Leslie Sansone - Walk At Home - Walk Slim - Fast Start - 3 Fast Miles (45 min) (Fitness)
ay çok severim, eline sağlık. Benim şu 3 mili yürümem lazım iyi gelir mi bu çay sence prensesim, enerji verir mi bana:)
Canım benim şu an indirdiğim bu sonra da fat burning i indiriryim diyorum...
Nasıl?? Yavaşları indirmiyim indiriyim mi yaw??
canimin ici papatya cayi relax yapar seni simdi rahat uyumani saglar canlandirici bi cay deil kuzum bisiklet cevirsen sekercim ben bazen netteykende agir agir ceviriorumm
Hiç bisiklet çeviresim yok inan ki, ben şu 3 mili yürüyüp geliyim hayatım 45 dakikaymış,burda olursan görüşürüz biricik, öpüyorum çok opuyorumnanaktan