• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün kahvaltıya arkadaşlar geldi,baya bişeyler hazırladım ve accık uçlarından bende yedim,şöyleki; yarım simit,1 dilim ekmek,1 yumurta,2 dilim sucuk,1 tane fırın patates,3 dilim peynir 2 bardak çay bukadarcıkk.:ecrin_bebek: belki biraz fazla olmuş olabilir ama öğle yemeği yemedim akşamda sadece yarım porsiyon yemek yiyip telafi edicem kızlar yaa,napiim:sm_confused:

abboooooovvvvv belki,mi birazmı fazlamı yasakkelime
kahvaltı şovvv yapmışsın tatlım alsanaalsanasmilebu gece istediğin bir spor
yapamadın yarın ister dans et ister ip atla bilemiyorumşakkıdı
bak dans insanı inanılmaz motive ediyor ben bu yaşımda müziği duydummu kimseyi takmam hem söylerim hem oynarım:sm_cool: şu ara dansla sporu karışık yapıyorumdelikafadulden
kaydirigubbakcemile5

kizlar dun gece hastaladimmm
saat 4 gibi mide bulantisiyla uyandim istifra ettimmm cok kotu oldum saat yediye kadar ayaktaydim sonra uyumusum uyandigimda ates ve heryerim kulce gibiydi
daha yeni yeni gozumu acabiliorum kizlar

bebişim çok geçmiş olsun üşüttün heralde lütfen kendine dikkat et canım seni çooook seviyorum:1hug:Şeniz

opuyorumnanaktan selam kızlar

bugün benim için hiç iyi başlamadı
nöbetçiyim bugün ve sabah işe gelirken önce jandarma çevirdi personel kimlik kartımı gösterdim geçtim neyse
sonra bi baktım radar ben farkedip eyvahedigeldismile frene bi bastım ama 110 la yakalamış bilmiyorumkismile
ceza işlemleri falan filan (192 tl ceza yedim yaaa akannehir) derken bizim arabanın garanti süresi 1,5 ay önce dolmuş ve muayene yaptırılması gerekiyormuş ruhsat eşimin üzerine bi de tabi. sanki çalıntı araçla gidiyormuşum gibi eşinizin trafik şubeye faks çekmesi gerekiyor dediler. ehliyetimde de kızlık soyadım yazdığı için eşimle soyismimizde tutmuyo :bbo: faks filan gelene kadar 1 saat bekledim nöbete de 1 saat geç geldim yol zaten 1,5 saat offf offf
dua edin kızlar bana noluuuur oturduğumuz yere yakın bir yere tayinimin yapılma olasılığı var müdürlüğe dilekçe vermiştim biraz olumlu baktıklarını söylemişlerdi lütfen bu arkadaşınıza dualarınızı esirgemeyin.

yolda gelirken 1 simit yedim
gelince de sinirden 1 tane daha yedim (burda simitler küçük :utangac:)

öğlen 1 adet küçük tavuk budu 1 kepçeden az mercimek çorbası

ara muz

akşam yine öğlenki menü

ara yine muz olacak + elma

çok uzatıp başınızı şişirdim kusura bakmayın

kıyamammmm yaaa hepsi üst üstte gelmiş inşallah istediğin yer olur canımm
menüne süt veyaa yoğurt eklersen çok .iyi olur akşamki muz bence fazlaa elma nın yanına başka bir meyva artı süt veyaaa yoğut
yeşil çayımızıda unutmayalım kızlarrr bayanssulusmile

selam kızlarrr ben geldim..... 2 günlük bir tatil kaçamağım olmuştu.açık büfe olan bir otel ne kadar olursa okadar kaçamak yaptım......gerçi bol bol yüzdüm.yedikleri erittiysem ne mutlu bana......

truf cum geçmiş olsun......hepsi üst üste gelmiş..... bizde bugüm radara yakalındık gelirken....120yle girdik 270 tl kestiler.valla içimize oturduk.....o parayla 2 gün daha tatil yapardık....bedavaya gitti......

of of of şulecim açık büfe heee :oklava:
bunlara yüzmek bence yetmez diyecğim amaaaaaa :olmaz:
sana ben böyle bişey diyememki senin tatil en büyük hakkıın vallaaaaa:lepi:çünkü sen çok disiplinli bir şekilde zaten çalışıyordun guclubacismile

canim benim cok saoll

bisiklette kollumu cevirsem ne kadar bes dakka yetermi hergun acaba guzelcim

tatlım ilk hafta 5 er dk 1 kg lıkl ağırlık ta yeter
yada yarımşar litre ile bşla canım
2 yarım lt lik pet şişe bu iş için biçilmiş kaftan
2 ci hafta sabah ayrı 5 dk akşam 5 dk

ama ilk önce iyileşelim böbeğimm:1hug:

bebişim çok geçmiş olsun üşüttün heralde lütfen kendine dikkat et canım seni çooook seviyorum:1hug:Şeniz

caniminn ici cokk tsk ederimm hayatimmm ayyy cok iyi geldi valla insan hastayken sevgi ilgi gormek cok istio bide yalniz olunca ilac gibi gelioo valla kuzum bende cok sevioorum senii fistigimmm azonce leblebi yedim sari odami dokunuo acaba siskinlik gaz oldu

tatlım ilk hafta 5 er dk 1 kg lıkl ağırlık ta yeter
yada yarımşar litre ile bşla canım
2 yarım lt lik pet şişe bu iş için biçilmiş kaftan
2 ci hafta sabah ayrı 5 dk akşam 5 dk

ama ilk önce iyileşelim böbeğimm:1hug:

tamam hayatimmmm oyle yaparimmm
dedigin gibi toparlanayim hele gaz yapicak biseyde yemedim ama yine karnim sisti sari leblebi gaz yaparmi acaba?

geçmiş olsun canım kimse yokmuydu evde sana bi ıhlamur papatya filan kaynatıp içirseydi

canım kesinlikle yanlış ölçmüşsün yoksa senin o kiloda öyle olman imkansıza yakın en kötü ihtimalle 64 sündür sen

cok saolasin sekerkizcandyimm benimmm :)))yok canim prenses var ona dedim ama kaynatmadi o yatti yanimmda sadece :)))

caniminn ici cokk tsk ederimm hayatimmm ayyy cok iyi geldi valla insan hastayken sevgi ilgi gormek cok istio bide yalniz olunca ilac gibi gelioo valla kuzum bende cok sevioorum senii fistigimmm azonce leblebi yedim sari odami dokunuo acaba siskinlik gaz oldu

eğer midende üşütme varsa bebeğim ağır gelir şimdi bide mercan köşk denilen bitki var midevi rahatsılıklara birebirdir bebeğim:Saruboceq:

canım benım yaa pek guzel ama dıyet falan yok kac gundur yedıklerımı yazmıyorum zaten yaa :(( bu arada ben yenıden olcecegım canım yaaa valla bana da cok gelmeye basladı sımdı:1no2:

canimm 49 kilo oldun zaten daha fazla diyet yapmana gerek yok bebegimm resimde incecik cikmisinn belini olcerken kuzumm

eğer midende üşütme varsa bebeğim ağır gelir şimdi bide mercan köşk denilen bitki var midevi rahatsılıklara birebirdir bebeğim:Saruboceq:

saolaasin kuzumm cikabilirsem bakarim mercankoske gulum
lokum napioo?prenses evde dort donuo simdi canimm fisek takilmis gibi ucuooo:)

kaydirigubbakcemile3
saolaasin kuzumm cikabilirsem bakarim mercankoske gulum
lokum napioo?prenses evde dort donuo simdi canimm fisek takilmis gibi ucuooo:)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ahh benim minik prensesim anneciğine bitki çayı kaynatmamış :olmaz:
:roflol: :roflol: :roflol:
vallla ben bakmadım lokuma neler yapıyor sesi çokmıyor sa kesin uyuyordur:1rolleyes:kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ahh benim minik prensesim anneciğine bitki çayı kaynatmamış :olmaz:
:roflol: :roflol: :roflol:
vallla ben bakmadım lokuma neler yapıyor sesi çokmıyor sa kesin uyuyordur:1rolleyes:kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 evet canim benim anneciginin anca yaninda yatti ben ona mama koydum diorum kizim bana bi corba yap miyawww yok diooo tembel acukkk teyzesi:)))
lokumuyuyooo demek yirimm onu ben birazdan prenseste yorulur sizar yanimdaopuyorumnanaktan

hoş geldiiiinnohaoldumsmile
ah canım yaa ben hiç ölçmeyeyim bile
birazzık oklava hareketi ile hiç bişeyciğin kalmaz canım ben düzenli spor yapamıyorum işte moralim çok bozuluyooosenağlama

canım benım yaaa anlamadım ben bu cok degıl mı yaa bı de dogru mu olcuyorum acabakafamçokkarıştı

canimm 49 kilo oldun zaten daha fazla diyet yapmana gerek yok bebegimm resimde incecik cikmisinn belini olcerken kuzumm

canım yaaa resmen 70gorunuyor nasıl oluyor anlamıyorum sempatiksalakcinni

Merhaba kızlar, ben de aranıza katılmak istiyorum. a.s.
Hikayem şöyle:
1,59 boyundayım, tartıyla tanıştım tanışalı hep kilo aldım. Bir zamanlar 53 kiloydum, sonra 55 oldum, sonra 56, 57 ve 58. Uzuun yıllar 58 kiloydum ve kilo vermek çok istiyordum ama özel bişi yapmamıştım adam akıllı ve çok kısa bi süre içinde 62 oldum, zayıflamak istiyordum ama öte yandan tartıda 63 e yol alıyordum. 1 Şubattan beri her gün aç karnı tartılıp kilomu not ediyorum, düzenli yeşil çay içiyorum. Muhtemelen yeşil çay'ın etkisiyle şu an 60 kiloyum ama aç karınla tabi. Haftada 1 kilo hedef koydum kendime, günlük olarak hatalarımı da not alıyorum. Ama tek başıma olmuyor :çok üzgünüm:
Aslında buraya 59 olunca yazacaktım ama dayanamadım. :kedi: Hedef çizelgeme göre yarın 59 olmalıydım ama başaramadım bu hafta sanırım, sizlerle birlikte hedefime (50) ulaşacağıma inanıyorum. kaydirigubbakcemile5

herkeze selam , benim boyum 160 kilom 55 ,,geçen yıl lahana çorbasını denedim 50 e kadar düşmüştüm çok zayıflatıyor fakat tiroit problemim olduğu için (ki bu durumu daha sonra öğrendim ) metabolizmam daha çok yavaşladı be 59 a kadar çıktım , eski kiloma geri donmeye çalışıyorum sadece yediklerimden kısıyorum özel bir diet yapmıyorum inşallah işe yarar . tiroit probleminiz olmadıgınızdan kesin eminseniz lahana çorbasını deneyin derim 5 günde 3 kilo vermiştim .

Merhaba kızlar, ben de aranıza katılmak istiyorum. a.s.
Hikayem şöyle:
1,59 boyundayım, tartıyla tanıştım tanışalı hep kilo aldım. Bir zamanlar 53 kiloydum, sonra 55 oldum, sonra 56, 57 ve 58. Uzuun yıllar 58 kiloydum ve kilo vermek çok istiyordum ama özel bişi yapmamıştım adam akıllı ve çok kısa bi süre içinde 62 oldum, zayıflamak istiyordum ama öte yandan tartıda 63 e yol alıyordum. 1 Şubattan beri her gün aç karnı tartılıp kilomu not ediyorum, düzenli yeşil çay içiyorum. Muhtemelen yeşil çay'ın etkisiyle şu an 60 kiloyum ama aç karınla tabi. Haftada 1 kilo hedef koydum kendime, günlük olarak hatalarımı da not alıyorum. Ama tek başıma olmuyor :çok üzgünüm:
Aslında buraya 59 olunca yazacaktım ama dayanamadım. :kedi: Hedef çizelgeme göre yarın 59 olmalıydım ama başaramadım bu hafta sanırım, sizlerle birlikte hedefime (50) ulaşacağıma inanıyorum. kaydirigubbakcemile5

canım benım hosgeldın sefalar getırdın aramıza valla aklına koyduktan sonra hanı klasık laf vardır yaa beyınde bıtıyor dıye o olay olduktan sonra gerısı gelır valla bence :lepi: hepberaber basaracagız canım ınanıyorum ben kaydirigubbakcemile5
sımdı carsambaları kılo bıldırımı yaparsan super olur gerısı gelır zaten canım zemuszemus
bu hafta da yasemncıgım kocumuzdur canımızdır cıgerımızdır kaydirigubbakcemile4 ne derse yaparız opuyorumnanaktan

Back
X