50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menümü yazam bariii
sabah:1dilim çavdar ekmekle beyaz peynirli tost
ara:1 yeşil elma
öğle:1dilim kek+1 bardak süt +1 tuzlu çubuk (ev yapımı öğle arası sınıfımızda parti yaptık,yemek yerine bunları yedimm)
ara:4 çilek
ara:5 erik
akşam:2 dilim karpuz
hareket:tibet13lü+callan(karn ve kalça)300 ip

pepermintçiğim, iyi tatillllerrr,bizim de az kaldıı tatilee...

trufçuğumm,güzel bir bekleyiş varr,hadi bakalımm hayırlısıı olsunn canım.

anchusaa koçum benimmm,alışmıştıkkk sanaa,,teeşkkürlerr, bizle ilgilendiğin için.

yeni koçumuza daa başarılarrrrr,

yeni koçumuz kahve kokusuu ne güzel,ismi benimm iştahımı açıyoooo,şimdi bir tür kahvesi yapıp içcemmmm.....hayırlı olsun canımmmm....

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa trufcan kizz ayy daha yeni kilo verdin azicik tadini cikar yahuuuu :)

ohhhhhhh peppercigim isin ayna cal cal oyna gez dolas bakalim iyi tatillere:)

artık 1 ayı geçti düzenli beslenme+spor ama tartıda yüksek kilo görmekk bu cuma da benii çökerttii,aslında hedefim okkullar kapanana kadardı 3kg sanki uzun bir süre gibiydii,ama şurda kaldı 1 ay dahaa ve benn veremiycemmmmmmmmmmm yuuuhhh banaaaaaa

Lachesiscim liste için teşekkürler.

Yesacım hoşgeldin. Trufun sana yetişmesine az kaldı ama bebek kurtarcak seni sanırım :))

Nesmecim çok az yiyorsun.

iyyimmm canımmm aynenn canım,ben de kilo almışımmm yaaa moralim bozulduu...
bu günlerde mens dönemi karnım şiş oluyoo çok yiyemiyorumm, oyü zdenn az sayılırr..

hadi sen dışarda falan yiyosunn ,ayarlayamayabilirsin,,ondan kilo aldınn,ya ben?o kadar dikkat ediyoum,sonuç daha ş,şko birr kızzzz ıyyyyyyyyyyy....

Zımbırtının şişliğinden çok geldin muhtemelen, bittikten bi kaç gün sonra gerçek kilonu görürsün ;)

eskiden tartım yokken aç ve çıpl ak tartılamdığım içinn kilom çok geliyo diye sonradan seviniyoduumm,bak şimdi yine sveincek bişey buldumm,,evet yaaa vermemişim,ama almammışımdır daa demi?doğru yaa aşişlikkk varrrr onu hiçç düşünmemiştimmm,,,dulciiii valla morall oldunnn bnaaaaaa azcıkkk sevindimm,,yanniii almadımmm muhtemelenn,,tabiii veremediğimm içinn üzüldümm ama.....bilmiyorumkismile:oklava:

akşam
yağsız ızgara et
yarım kase pilav(az yağlı aldante:) )
ara
yarım muz
8 kiraz
yoğurt

spor=30-40 dk plates

aaaaaaaaaaaaa dulcineacigim hosbulduk kuzum da valla truf can a cok sasirdim neyse birincilik yine bana kaldi desene hehe:))) sen nasilsin kuzum gorusmeyeli iyi geciyor mu gunlerin:)

Ben en son zımbırtıdan sonra 1,5 kilo falan vermiştim çok kısa sürede... Çok etkiliyo. Ama gereksiz yere yükleniyorsun kendine cidden. Ölçülerini de yazdın, cidden incesin, hoşlanmadığın bölgen neresi ki??

ben de yesemm veremesemm inann üzülmemmm deee o kadar yiyceği reddeetip teee kilo veremee acıı,+okula yürüyerek,gitme için,+kahvaltı iin sbah 40 dk eren kalkıpp,sonuç lamamakkk taaa kötüüüüüüü,,,,ben ağlamayım daa kim ağlasınnn...........

Back
X