boncuğuuum napıyo bu gacılarr yaa anlatıverin bakemmmŞeniz
Önce yesa anlatsın, eksik kalırsan ben anlatırım kaydirigubbakcemile3 Hayırdır canım, niye uzak kaldın burdan?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boncuğuuum napıyo bu gacılarr yaa anlatıverin bakemmmŞeniz
selam koçummboshayallersmilekızlar bırde bu haftanın bırıncısı kım ben aynıyım vucut yıne dırenıo bakalım nereye kadar ben bu haftakı kuralları sıralıyrm
1 kepek yada lıght cavdar turu ekmekler yenecek
2 aksamları sebze yemegı olacak mumkunse ekmegı sabahtan tuketın aksama cok kullanmayalım
3 aksam yemegı gec saate bırakılmayacak eger aclık hıssedersek sut ıcecegız yada az mıktarda meyve yıyecegız
4 bu hafta plates haftası olsun dıyrm vucudu super sekle sokuo onun yanındada leslıe yada yuruyus tarzı sporlar.
5 bılgısayarın basında otururken dık duracagz karnımızı ıcımıze cekecegz tabı bunu sureklı yapmalıyız aslında
sımdılık aklıma bunlar geldı devamı olursa eklerım :) yesıl cayı falan solememe gerek yok zatenlmaz:guclubacismile
Aaaa water sen koç olduğun için de böyle sıkı yönetimdesin, benim kafaya yeni bastı -tatlicadiarzu- sırnaşık şey Sen bu hafta bana 52 göstersen valla hayatımda ilk kez, annadım bunu kaydirigubbakcemile3 :lepi: hihoyyyt
YESACIM CADICIM yok sıkılaşsam da tartıda sonuç görem, yok 68 im ama 64 görem, kız biraz şükretsene kaydirigubbakcemile3 Biliyoz ki sen 60 ı da görmek isticen aklinialirimsmile
evet canim benim tartida gram oynamayip sikilasma oluyor ya o da iyi aslinda ama yine de insan tartida da degisiklik gormek istiyoru hayirlisi
watercigimmmmmmmm benim de karnim hic dumduz olmadi belimde 68in altini gormedi 64 olsa da yeter gibi ama bakalim artik hayirlisi
evet aynen oyle..sebzem kalmadı ondan ya..yarın alırım kocum..pastada yedim poff..free takıldım biraz sanki..ama tostum yagsızdı
Ama ama komple tahta gibi olmaz mısın öyle, öyle olunca çirkin durmaz mı :sm_confused:
Benim çekindiğim tek nokta aslında şu anda da çok güzel fiziğin olduğu halde kendine kilolu gözükmen canım, yoksa tabi istediğin fiziğe ulaşmalısın olumunekankayizsmile
Annaştık eyvahedigeldismile Bugünü yazsam kovardınız beni zatenAma spor yapamam, şimdiden söyleyem sempatiksalakcinni
kocum kızma yatmadan 100 ip atlasam kesermi
haklısın canım..birden gidiomus walla bende sasırdım..surahinin icine 1 dilim limon ve bir tutam nane atıorum artık..ferah oluyo suyum
watercım baku saatine gore coktan kocumsun :) saat00)
yalana bak yalanaa :)) noluyor topik :) aranizdaki en melek benim aslinda da iste kiymetimi bilmiyorlar hehe:)
evet dulcim yaa beraber 47 olalim sensiz olmaz sensiz olmazzzzzzzzzz
yasemnicigim gecmis okuma canim yaa ben sana ozet gecerim:))
kocum ben calistigim günler aksam saat 8de evde oluyorum ancak..
ozaman aksam yemegi olarak sade meyvemi yesem, ne yapim??
canım yok verdıgımı hıssedıyrm ama gercekten belde belın arka kısmında fazlalıklar var bırde ben voleybol oynamıstım onceden sırtım kaslı gıbı genıs duruo onu nasıl duzeltecegım bılmıyrm bırde onun ıcın ugrasyrm merak etme sen hasta degılım :) bu arada dumduz karın super gozukuo yanı benım hosuma gıdıo eteklerle elbıselerle cok hos duruo tabı zevkler tartısılır
selam koçummboshayallersmile
vereliniortak kolay gelsin şimdiden![]()
kocum ben calistigim günler aksam saat 8de evde oluyorum ancak..
ozaman aksam yemegi olarak sade meyvemi yesem, ne yapim??
şeyyy,koççç ,ayran içelim mi,gündüz serinleme amaçlıııı hem tok ta tutuyoooo....benim yazları favori içeceğim de.......
YESACIM CADICIM hep beraber başaracağız :lepi: Ben biliyom, sen 47 ye ulaşmak için benim 50 ye ulaşmamı bekliyon
WATERCIM maşallah, bomba bi koç olacan sen sanırsam, daha saatin gelmeden kuralları saymaya başladın, kim bilir ne cezalar verecen![]()
YASEMNCIGIM ICIN GECMISTEN HABERLER
1- peppercigim tatilden dondu cok super gecmis yemis icmis kilo almis ama olsun dedi aman yemegin salcalisi kadinin kalcalisi dedi:)) bi suru de fotograf koydu
2- valla fotograflari goren ben de tatil isterim diye kocalarinin basinin etini yedi
3- lachesisin cenesine dayanamayan kocasi tamam dedi 3 gecelik tatile gittiler bugun hehhe:))
4- klikcim hamile hamile agliyor surekli kilo aldim diye agliyor asil sevinmesi lazim bbeeebebeeem buyuyor diye:) ben yine koc olacam diye de agliyor :"))
5-yeni kocumuz waterim spiderim oldu
6-babymom cok sahane menulerle karsimiza cikti
7-dun herkes herkesi gaza getirdi herkes evine temizlikci teyzelerden alacak diye liste yaptik evine temizlikci teyze alanlar diye
8- peppercigim almiyormus cok icerlendi bu duruma direkt kocasinin basinin etini yedi ben de temizlikci teyze isterim diye hatta en super temizlikce teyze benim olacak dedi :)))
9-spatz sevgilisiyle kendi arasinda nisan yapti ama bundan haberin vardir belki:")))
10- senaykahraman aramiza katildi onunda boyu 1.60altinda ama menuleri cok fena :)))
yeter 10 tane:))
yalana bak yalanaa :)) noluyor topik :) aranizdaki en melek benim aslinda da iste kiymetimi bilmiyorlar hehe:)
evet dulcim yaa beraber 47 olalim sensiz olmaz sensiz olmazzzzzzzzzz
yasemnicigim gecmis okuma canim yaa ben sana ozet gecerim:))
Önce yesa anlatsın, eksik kalırsan ben anlatırım kaydirigubbakcemile3 Hayırdır canım, niye uzak kaldın burdan?
yok hayatım yaa yemek yemek bile istemiyorum midem almıyor o kadar az yiyiyorum yine aynıyım :çok üzgünüm:kuşlar dedikiii yaseminn 60 la dönerr,kesin güne gitmiştir,,vb...,bunlar öne çıkan başlıklardı..
yaa yesa varya sen tam bır cımcımesın ve super ozetlemıssın madde madde sana yakısanı bu zaten laelaelaelaelae
yesa hafızana maşallahh yaaa..
yok geçmişi okumadım tatlım ayy neyseee valla ufak tefek atlat istersen evet meleksiin tatlım sen kim ne dersen desin sempatiksalakcinni2:
canım annem ameliyat oldu kasık fıtığı vardı çarşamba oldu işte bende bugün eve geldim ama gündüz genelde orada olucam artık inan şu an yazarken bile kelimeleri seçemiyorum yazamıyorum beynim allak bullak sankii annemi değilde babamı bakıyorum her şeyi dert ediyoo helede bugün temelli çıldırdı:1shok: ki sabahtan beri evde 4 döüyorum herşey eksiksiz olsun diyee ve halaaa bişeyler istiyoo:bbo:
YASEMNCIGIM ICIN GECMISTEN HABERLER
1- peppercigim tatilden dondu cok super gecmis yemis icmis kilo almis ama olsun dedi aman yemegin salcalisi kadinin kalcalisi dedi:)) bi suru de fotograf koydu
2- valla fotograflari goren ben de tatil isterim diye kocalarinin basinin etini yedi
3- lachesisin cenesine dayanamayan kocasi tamam dedi 3 gecelik tatile gittiler bugun hehhe:))
4- klikcim hamile hamile agliyor surekli kilo aldim diye agliyor asil sevinmesi lazim bbeeebebeeem buyuyor diye:) ben yine koc olacam diye de agliyor :"))
5-yeni kocumuz waterim spiderim oldu
6-babymom cok sahane menulerle karsimiza cikti
7-dun herkes herkesi gaza getirdi herkes evine temizlikci teyzelerden alacak diye liste yaptik evine temizlikci teyze alanlar diye
8- peppercigim almiyormus cok icerlendi bu duruma direkt kocasinin basinin etini yedi ben de temizlikci teyze isterim diye hatta en super temizlikce teyze benim olacak dedi :)))
9-spatz sevgilisiyle kendi arasinda nisan yapti ama bundan haberin vardir belki:")))
10- senaykahraman aramiza katildi onunda boyu 1.60altinda ama menuleri cok fena :)))
yeter 10 tane:))