50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

periliev semizotumu kaydirigubbakcemile3 ilk defa duydum şuanda aşermem yok ama sadece tavuk yiyemiyorum çok kötü kokuyor bana yememde lazımmış artık bol bol balık yiyeceğim ne yapayım.

Yarın eşimin doğum günü hediye alamadım bir türlü vakit olmadı hem doğum günü hediyesi bebiş oldu tam doğum günü süprizi oldu eşime

he buarada ben eşimle yarın sabah açık büfe kahvaltıya gidiyorum ben sizin yerinizede bol bol yerim siz fazla yemeyin yasakkelime

afiyet şeker olsun yarasın bebişe ben uzun süreden sonra bgn tekrar başladım diyete
sen yarın için kiloları vermeye çalışıyodun
bence eşin için en büyük hediyee karnında başka bişi almana gerek yok
nice senelere üçünüz birlikte

he buarada ben eşimle yarın sabah açık büfe kahvaltıya gidiyorum ben sizin yerinizede bol bol yerim siz fazla yemeyin yasakkelime[/QUOTE]

allahım nispet yapıyo ama yaa :roflol:

afiyet olsun ama biz de geçirdik o günleri hehe :) şimdi sıra sende :)

ya evet semizotu yiyodum. hem de misafirliğe giderken canım çok çekmişti bi keresinde alıp gitmiştim ben de semizotumu oraya :)

teşekkür ederim myocean bak bu kiloyla hamile kalma bu hafta kesinlikle kilo vereceksin maşallah 2 haftadır kilo alıyorsun zaten :oklava:

pembeinchamile kalıyımda bu kiloyada razıyım pek bi fazlalığım yok aslında ama ben tedavi sürecinde alırım diyedaha fazla vermeye çalışıyodum
bi aksilik çıkmazsa pzt başlıycam
almamayaçalışırım artık

Myocean şaka yapıyorum sakın alınma lütfen kilon elbet fazla değil cnm yeterki bebiş olsun inan insan kiloyu umursamıyor
Herkese iyi akşamlar iyi tatiller Hoşçakalın.

yok alınmadım canım hanni kilo vermem lazım diye çok söyleyince ben çok bi fazlam olduğunu düşünmüş olabilirsin diye açıklama yaptım alınmadım yoksa

kızlar bende bugün lahana diyetine başladım biliyorum çok sağlıksız ama tam olarak yapmıyorum.kahvaltı ve öğle yemeği lahana çorbası akşam öğünümü 4kaşık sebze yemeği yiyerek vitanimimi almaya çalışıyorum.ve sonuç başarılı bugün 58den aşağı düşmüşüm çok şükür.57.6 oldum.ve tok karnına tartıldım.hihoyyytkarbohitrat diyeti nasıl bişey?

günaydın herkese
yeni bir ctesi
yaşasın yarın pazar hihoyyyt

kıslar şu puanlı diyette neyin nesi
hangi topik bu

günnayydınn...

beni de alın aranıza ... 54 üm bnde 50 hatta 49 olmak istiyorum..
ama reglim yaklaştığı için fena bir iştah başladıı...

herkese sağlıklı zayıflamalar..

günaydın herkese
yeni bir ctesi
yaşasın yarın pazar hihoyyyt

kıslar şu puanlı diyette neyin nesi
hangi topik bu

cnım dünde bu yana 1 kilom gitmiş reglime 2-3 gün kamasına rağmen doğru diyeti buldum sonunda 2 hafta devam etçem 1 haftada aldığım kiloyu 1 günde verdim ve dün hiç aç kalmadım lapadan bile etkili
diyet yöntemleri kısmında karbonhidrat diyet haftada 2-3 kilo yazıyo bak görürsün müthiş bişi ya :sm_cool:

cnım dünde bu yana 1 kilom gitmiş reglime 2-3 gün kamasına rağmen doğru diyeti buldum sonunda 2 hafta devam etçem 1 haftada aldığım kiloyu 1 günde verdim ve dün hiç aç kalmadım lapadan bile etkili
diyet yöntemleri kısmında karbonhidrat diyet haftada 2-3 kilo yazıyo bak görürsün müthiş bişi ya :sm_cool:

çok haklısın tatlım çok etkili ama uzun süre yapmayın haaa :))ben de şükür 53,7 oldum:)))ama hafta sonu eve gitcem annem duysa kızar bana:)

çok haklısın tatlım çok etkili ama uzun süre yapmayın haaa :))ben de şükür 53,7 oldum:)))ama hafta sonu eve gitcem annem duysa kızar bana:)

yok canım yaşım genç kolestrolümde düşük zaten ve bende protein eksikliği vardı zaten bu diyet cuk oturdu belki ondan 1 günde 1 kilo verdim vücudum proteinleri gerekli yerlere göndermek için baya çaba harcadı heral:roflol:
2 hafta yapıp bırakacam zaten belki 2 haftadan önce veririm korumaya alırım
bende bgn ve yarın annemde olcam yaptığım diyeti söyledim vah vah dedi kemiğe bak bide diyet yapıyo diye dalga geçti
ama tedaviye başlayınca kilo alma riskim yüksek olduğu için ses çıkarmadı hayırlısı :1hug:

canım ben bu diyetten bişey anlamadım
neyi neyle yemiyoruz
50 puan geçilmeyecek denilmiş
mesela günce bir elma bir portakal yesek zaten 40 puan üstünde oluyor
bir yardım et bana
hadi be hacı be Şeniz

slmm kızlar nabersiniz bu gün çook iyiyim çarşambadan bu yana 1 kilo daha gitti yupiiiii kızlar 56 olmuşum aman allahım ne güzel bişiiiii siz neler yaptınızzz:kahve:

bugün bütün gün dışarlardaydım sürekli hareket halindeydim ve sadece 2 öğün yedim :)) çarşambaya kadar tartılmayacağım diye kendime söz verdim ama çatlıyorum meraktan :))

canım ben bu diyetten bişey anlamadım
neyi neyle yemiyoruz
50 puan geçilmeyecek denilmiş
mesela günce bir elma bir portakal yesek zaten 40 puan üstünde oluyor
bir yardım et bana
hadi be hacı be Şeniz

canım o zamn 1/4 ünü yiycen günlük mönünü 50 puana göre ayarlıycan bişeyi bişeyle karıştırma kısmı keniliğinden geliyo bazı şeyleri puanı yüksek diye yemiyon zaten :roflol:ayrışmış oluyo
benimde çok bilgim yok aslında önceki gün okudum dün başladım anladığım kadarıyla yapıyomsositososito
önceden böyle bi diyet yapmamıştım kız:1hug:

Kızlar günaydın ben çok mutluyum regl olmama rağmn 56,5 kiloyum yaaaaaaaa
varmı dahası inanaın neden gittiği umrumda deil tartı beni mutlu etti
yuppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiii

Kızlar günaydın ben çok mutluyum regl olmama rağmn 56,5 kiloyum yaaaaaaaa
varmı dahası inanaın neden gittiği umrumda deil tartı beni mutlu etti
yuppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiii

canım senin adına çok sevindim.anladığım kadarı ile 3 günde 1.5 kilo verdin.süper bişi.bende 1 aydır diyetteyim 3 kilo ancak verdim ve 56 sınırında takıldım.almıyorumda vermiyorumda.vucudumun buna alıştığını düşünüyorum.o yüzden yarından itibaren bende karbonhidrat diyetine başlayıp metabolizmamı şaşırtayım diyorum.belki tekrar başlarım kilo vermeye

Back
X