- 2 Ekim 2017
- 1.663
- 738
- 123
- 40
- Konu Sahibi benmesela01
-
Bilmiyordum borçlarını sonra sonra icra avukatları arayınca tebligat gelince öğrendimevlenirken olan borçlarını ben bu konuda problem olarak öne sürmenizi anlayamadım öncelikle. çünkü evlenirken siz bu borçları biliyormuş ve kabul etmişsiniz. o orda kalmış. sonradan zaten böyle böyleydi demek bana saçma geliyor çünkü bunu o zaman düşünmeniz gerekiyordu, en başta. ikincisi evet sorumsuz insanlar beni de kızdırıyor, fakat konuşulacak halledilecek bir şey. mesela orda eşiniz puseti takamadı. insanlık hali. birinizde açıp 5 dk youtubedan bakalım nasıl takılıyormuş diye düşünemediniz mi öfkelenmek yerine? hakaret etmekte yüzde yüz hatalı, siz de davranışınızda hatalısınız. içki içip arabaya binmekle hatalı, ki bu başka birinin hayatına da mal olabilirdi. ama en azından ben hastaneye de giderdim. sonuçta bu adamdan tedaviyle çocuk sahibi olan da benim. muhtemelen siz de sadece anne olma isteğiyle çoğu şeyi görmezden gelip, şimdi ne olursa olsun kafasındasınız
Birikmiştik varsa bilemem. Kalbinize soracaksınız. O sizi yönlendirirBen onunla sıfırdan baslayacagima bebeğimle başlamayı düşünüyorum sizce bu düşünce xok mu bencilce
Cunku bıktım yine borç harç pesinde olmaktan.bebegime iyi bi yaşam sunmak istiyorum eşime 5 yılımı verdim artık biktim
çocuk için tedavi olurken borçları da sorumsuzluğunu da biliyordunuz sonuçta, böyle bir evliliğe tedavi olarak çocuk getirmek sizin tercihiniz yani bu cevap diğer dediklerimi pek değiştirmiyorBilmiyordum borçlarını sonra sonra icra avukatları arayınca tebligat gelince öğrendim
Bilmiyorum istiyordumOnun ettigi kufur cok igrenc ama sizde niye ailesini icine katmissiniz.ben cocuga uzuldum sadece aile diye bisey kalmamis.peki boyle bi tartisma buralara kadar geliyorsa onceside vardir e boyle evlilige neden bebek?
Borçları ödendi bitti artık yeni bi sayfa açalım bebek istedik ama sorumsuzluk bitmemisçocuk için tedavi olurken borçları da sorumsuzluğunu da biliyordunuz sonuçta, böyle bir evliliğe tedavi olarak çocuk getirmek sizin tercihiniz yani bu cevap diğer dediklerimi pek değiştirmiyor
Ben kocanız hatasız demiyorum. Siz de hatalisiniz diyorum. Puset için bu kadar büyütmek normal degil. Siz ikinizde olayi buyutmussunuz. Kocanız size hakaret etmiş siz de annesine, kardeşine aynı hakareti etmissiniz. Bu adam şuana kadar çok iyiydi ya da 10 ay öncesine kadar çok iyiydi de birden mi içki içip 150 km öteye gidecek kadar sorumsuz oldu? Bana göre insanın eşine küfür etmesi normal değil ama aynı şekilde bana göre insanın kocası kaza yapmışsa sormamasi, bu durumda arabanın aldığı hasarı düşünüp maddi açıdan olaya bakmak da bir o kadar normal değil. Böyle bakiyorsam da bu insandan artık nefret ediyor olmam lazım. Nefret ettigim birinden de isteyerek çocuk dusunmek bana göre normal değil. Kendi hayatımızi mahvedebiliriz bir tek biz etkileniriz ama çocuk istiyorsak bunun artısını eksisini de düşünmek zorundayız.Neden içki içiyor ve arabaya biniyor 150 km öteye gidiyor yalvardım anahtarı ver diye dinlemedi ben mi hatalıyım
Neden içki içiyor ve arabaya biniyor 150 km öteye gidiyor yalvardım anahtarı ver diye dinlemedi ben mi hatalıyım
O da .merak etmiyor demek bebeği bile sormadi
Maddiyat değil ben arabayı satıp o parayı bankaya atıp getirisiyle kiramiz ödensin eşimin maaşıyla geçiririz diyordum. Smdi o kalmadı. Ben bebeğim 3 4 aylıkken ise baslamak zorundayım. Günah değil mi. Bu şansımız warken gitti çocuğunu düşünmedi. Ben maddiyat düşünsem eşimin borçlarını odemesdimBen kocanız hatasız demiyorum. Siz de hatalisiniz diyorum. Puset için bu kadar büyütmek normal degil. Siz ikinizde olayi buyutmussunuz. Kocanız size hakaret etmiş siz de annesine, kardeşine aynı hakareti etmissiniz. Bu adam şuana kadar çok iyiydi ya da 10 ay öncesine kadar çok iyiydi de birden mi içki içip 150 km öteye gidecek kadar sorumsuz oldu? Bana göre insanın eşine küfür etmesi normal değil ama aynı şekilde bana göre insanın kocası kaza yapmışsa sormamasi, bu durumda arabanın aldığı hasarı düşünüp maddi açıdan olaya bakmak da bir o kadar normal değil. Böyle bakiyorsam da bu insandan artık nefret ediyor olmam lazım. Nefret ettigim birinden de isteyerek çocuk dusunmek bana göre normal değil. Kendi hayatımızi mahvedebiliriz bir tek biz etkileniriz ama çocuk istiyorsak bunun artısını eksisini de düşünmek zorundayız.
o an puset takamadıysa, açalım bakalım nasıl takılıyor dersiniz internet elinizin altında. olayı tek taraftan dinlediğimiz için karşı tarafında ne kadar dolup dolmadığını bilemeyiz. zaten yıpranmış bir evliliği, çocuk çok daha yıpratır. babasını sevmediğiniz bir çocuğu büyütmekte ona yapılan bir haksızlık.. "bilmiyorum, istiyordum" demek de bencil olduğunuzu gösterirBilmiyorum istiyordum
Borçları ödendi bitti artık yeni bi sayfa açalım bebek istedik ama sorumsuzluk bitmemis
Benim demek istediğimi anlamadiniz. Eşiniz suçsuz demiyorum. Sorumsuz diyorum ben de ama siz de sorumsuzca davranmissiniz.Maddiyat değil ben arabayı satıp o parayı bankaya atıp getirisiyle kiramiz ödensin eşimin maaşıyla geçiririz diyordum. Smdi o kalmadı. Ben bebeğim 3 4 aylıkken ise baslamak zorundayım. Günah değil mi. Bu şansımız warken gitti çocuğunu düşünmedi. Ben maddiyat düşünsem eşimin borçlarını odemesdim
Devamını yazcaktim alıntılamis borçlar ödendi yeni sayfa açalım bide sorun esimdeydi o çok istedi tedavi olmayı bende istedim pyle oldu hiç pişman değilim iyiki olmus çok şüküro an puset takamadıysa, açalım bakalım nasıl takılıyor dersiniz internet elinizin altında. olayı tek taraftan dinlediğimiz için karşı tarafında ne kadar dolup dolmadığını bilemeyiz. zaten yıpranmış bir evliliği, çocuk çok daha yıpratır. babasını sevmediğiniz bir çocuğu büyütmekte ona yapılan bir haksızlık.. "bilmiyorum, istiyordum" demek de bencil olduğunuzu gösterir
Tum konuda anlatmak istediğim bunlardi benim de.o an puset takamadıysa, açalım bakalım nasıl takılıyor dersiniz internet elinizin altında. olayı tek taraftan dinlediğimiz için karşı tarafında ne kadar dolup dolmadığını bilemeyiz. zaten yıpranmış bir evliliği, çocuk çok daha yıpratır. babasını sevmediğiniz bir çocuğu büyütmekte ona yapılan bir haksızlık.. "bilmiyorum, istiyordum" demek de bencil olduğunuzu gösterir
Evet davranmış olabilirim kabul ama onun yaptığını affedemiyorum sıfırdan çocuğumla başlamak istiyorumBenim demek istediğimi anlamadiniz. Eşiniz suçsuz demiyorum. Sorumsuz diyorum ben de ama siz de sorumsuzca davranmissiniz.
biz zaten koca haklı demiyoruz. ama ben evlendikten sonra kocamın borçları olduğunu öğrensem, el birliğiyle ödesem. üstüne "sorumsuz" olduğunu düşünsem en korktuğum şey ne kadar istesem de bu evliliğe çocuk getirmek olur. sebebi de çocuk zaten ekstra bir sorumluluk gerektiriyor. e o yok? problem bu zaten. kendim çocuk sahibi olmak istiyorum da o çocuğun günahı ne kendi isteklerim için sorumsuz bir babası olsun. he çocuk olur anlaşamazsın boşanırsın. bu dünyadaki en normal şey. ama bile bile bunu yaşatmak bana mantıklı gelmiyor.Tum konuda anlatmak istediğim bunlardi benim de.
Keske çocuğa yazik etmeseydiniz. Yani ayrilmayin demiyorum asla. Keske o bu kargaşa icine doğmasaydi diyorum.Evet tabi öncesi de var ama çocuk doğunca kaldiramadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?