50 gunluk bebeğimle bosanma karari aldim.

Siz yeni annesiniz,onunda etkisi var muhakkak.Geçmişte ne yaşandı bilinmez ama hemen boşanma derim,en azından iyi bı ders ver ama yuvanı kurtarabiliyosan kurtar.Sana sarfettiği söz hiç hoş değil haklısın.Pişman olması önemli.İlerleyen süreçlerde bebeğin babaya çok ihtiyacı olacak.Tek başına çok zor.sadece bakım değil soru sormaya başlayacağı evrelerde olacak.Bilemiyorum.İyice düşünün.Hakkınızda hayırlısı

Çok şükür bebeğimle xok huzurluyum ondan başka bjseyi düşünmüyorum sürekli yesin içsin uyusun peşindeyim. ailem de yanımda.
O zaman boşanma işini bence tabi biraz zamana yay hem kendine hem eşine zaman tanı derim.Ayrıca boyle bir adama neden tup bebek tarzı yazılmasını da kafana takma cunku anladigim kadarıyla siz o süreçlerde yıpranmışsiniz bebeğinizi cok seviyorsunuz birbirinizide cok seviyorsunuz o da baba olmanın lohusaligini yaşıyor galiba bak soyle dusun biz çocukken kodlaniyoruz oyuncak bebekler ile onlarda yok o his

İnsan her ne olursa olsun karısına bunu der mi ya?İnsan her ne kadar öfkelensede herhangi birine dahi bunu diyemez dememeli ki bu senin karın..Hayatını paylaşıyorsun...Gerçekten iyi değil...Sizde keske onun sevıyesıne dusmeseydınız ...Yani çocugunuzun ve sizin geleceğiniz için en uygun kararı vereceğinizden eminim...Tam da şu sözle karsılasmıstım kı paylaşayım...

Çok geçmiş olsun aslında en başında neden ağladığınızı anlamadım tamam arabası olmuyosa kucağınızda taşıyabilirdiniz ha sonrası için bazı şeyleri görmenizi sağlamış orası ayrı inşallah hakkınızda hayırlısı olur

Evet çok kötü şeyler söylemişsiniz karşılıklı olarak ama ben hemen bir çırpıda bitirmeyin derim. Tartışma çok saçma şeyden çıkmış. Bebeğin anneye olduğu kadar babaya da ihtiyacı var. O masum için bir kez daha deneyin. Vicdanınız rahat olur.

Bu olayda kopukluk var yani öncesi muhakkak vardır. Bir adam eşine nasıl o hakarette bulunur böyle basit bişeyde -ki basit olmasa da doğru değil-. O demiş sizde misillemeyle karşılık verip ondan farksız olmuşsunuz.
Yeni bebekli halinizle nasıl tartisabilmişsiniz bilmiyorum. En güzel zamanlardır diye düşünüyorum ben.
Aranızdaki sorun ailelere kadar taşınmış. Adam üzülmüş alkollü araba kullanmış, ölümden dönmüş siz arabanın kârını zararını hesap ediyorsanız bu iş çoktan bitmiş, yara bayağı açılmış bantta tutmaz. Bebeği düşünmeliydiniz keşke yapmasaydınız. Hep bi eksiklik hissedecek daha şimdiden

1- Kendi karısına o...pu diyen adamla evlilik mevlilik yürümez. Bana kocam dese, ben o..pu isem sen nesin derdim direkt. Ana bacı karıştırmazdım. O..pu kelimesi bana göre kırmızı çizgi, bu lafı eden ağzını yırtar, sonra da boşarım. Geri dönüşü falan olmaz. Ne var ki yaa desin denecek bir kelime değil. Herkes küfürbaz değil, bazısının ağzına yuva yapmış küfür. Ben onlardan biri değilim, salak kelimesine bile tahammülüm yokken, cinsiyetçi iğrenç bir küfrü sineye çekemem.
2- Sizi geçtim, 50 günlük bebeği olan bir adam 10 bira içip de arabaya biniyorsa, zaten vazgeçmiştir. Ben de ondan vazgeçerdim. Çıkardığı masraftan önce, az daha evladını babasız bırakıyormuş adam. Kendi canını düşünmeyeni ben mi düşüneceğim? Ben olsam ben de gitmem, biraları içerken bana mı sordu?
3- Bazısı çıkan masrafı küçümsemiş, ama 150 bin şu dönemde az para mı? Valla ben olsam ben de delirirdim. Kadıncağız tüm birikimimiz gitti diyor, 50 günlük bebek var ortada. Valla yemişim duygusallığını dramını, gerçekler acıdır. Evet çok büyük bir zarar açmış. Canı sağ olsun deyip geçemem valla. İçip içip arabaya biniyorsanız gayet de bile isteye kaza yapıyorsunuz demektir. Başka insanlara zarar verme riski de var tabi. Kimse onu görmemiş. Ya birine çarpsaydı, öldürseydi ne olacaktı? İşin bir de bu tarafı var, trafik canavarlarına hiç de acıyamam valla.
Neyse kısacası boşanın diyorum ben. Ölümcül ve affedilemez hataları var adamın. Benim kitabımda oluru yok bunların.

Anacim kadin doğurmuş artik, lohusa kadina yapmayin şu muhabbeti gercekten, ben lohusayken bana biri habire niye yaptin dese kafa atardim muhtemelen bi seye yaramiyo su anda niye yaptin niye yaptin
Hakikaten he, suyu çıkmış artık. Kadının kafası zaten bir milyon. Doğum yapalı 1.5 ay ancak olmuş. Kocasıyla boşanma aşamasına gelmiş. Adam hastanede. Ortalık elli altı zaten, bir yandan gıcık vermeyin kızlar. Konu sahibi şu an o modda değil.

Birbirinize karşı küfürlesmeniz çok kötü ve saygısızca. İkiniz de çok fazla tepkilisiniz konuşarak anlaşmaya çalışın öncelikle derim küçük bebeginiz car biranda boşanma olmaz anlaşmaya varılmazsa son cagre mahkeme yolu

Kimin ne yaşadığını bilemezsiniz , bu kadar net yargılamayın.
Alik ( sizin tabirinizle ) diye o... demesini normal mi buluyorsunuz ?
Tabiki bulmuyorum adam kaza geçirmiş kaza ya daha ötesi var mı hala takmış or.. dedi yok şunu yaptı bunu yaptı. Ayrıca tabiki! bilemem ne yazdıysa ona göre yorum yaşıyoruz daha fazlasını yaşadıysa yazsaymis

O kadar küçük bir mesele ki bu yaşananlar ve sen adama üzülüp bi geçmiş olsuna gitmedin ya bence de bosanin

O kadar küçük bir mesele ki bu yaşananlar ve sen adama üzülüp bi geçmiş olsuna gitmedin ya bence de bosanin
Mesele hic kucuk degil borclarini odemis kiz.. benzin bitmesi ne demek ya? Gozun nereye bakiyor? Gormuyon mu lambasi yanmadi mi arabanin? Kucucuk cocugu esini yollarda rezil ediyorsun. Sorumsuz

Siz ne kadar da basite indirgiyorsunuz o…. kelimesini. Normal mi yani o söz ?
Ayrıca adama karşıdan karşıya geçerken araba çarpmamış , alkol alıp araba kullanmış kazaya davetiye çıkartmış kendisi.
Kadın gayrette haklı.

Herkes bebek için yazık oldu demiş. Olan küçük bebeğe oldu filan demiş. Neden? Biraz daha büyük olsaydı ona yazık olmayacak mıydı? Bir de kesin boşanıyorlar mi bakalım? Bebekken anne babanın boşanması çocukken boşanmalarindan daha iyi değil mi? (Çocuk açısından diyorum).

pireyi deve yapmışsınız resmen çok şaşırdım park kavgası yüzünden boşanılmaz ama aileye ve birbirinize ettiğiniz sözlere bakılırsa zaten saygı bitmiş, saygı olmayan bir evliliği hiç birşey kurtaramaz benim gözümde, birde ne olursa olsun eşiniz çocuğunuz bababsı hastanede ve siz hala maddiyat düşünüyorsunuz sadece bebeğinize üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…