- 25 Eylül 2011
- 7.609
- 11.557
- 498
- Konu Sahibi benmesela01
-
O zaman boşanma işini bence tabi biraz zamana yay hem kendine hem eşine zaman tanı derim.Ayrıca boyle bir adama neden tup bebek tarzı yazılmasını da kafana takma cunku anladigim kadarıyla siz o süreçlerde yıpranmışsiniz bebeğinizi cok seviyorsunuz birbirinizide cok seviyorsunuz o da baba olmanın lohusaligini yaşıyor galiba bak soyle dusun biz çocukken kodlaniyoruz oyuncak bebekler ile onlarda yok o hisÇok şükür bebeğimle xok huzurluyum ondan başka bjseyi düşünmüyorum sürekli yesin içsin uyusun peşindeyim. ailem de yanımda.
Çok geçmiş olsun aslında en başında neden ağladığınızı anlamadım tamam arabası olmuyosa kucağınızda taşıyabilirdiniz ha sonrası için bazı şeyleri görmenizi sağlamış orası ayrı inşallah hakkınızda hayırlısı olurHanımlar cumartesi günü doğumdan sonra ilk defa parka bebeği götürelim dedik. Bebek arabası arabanın bagajında poşette evdeydi. Eşime arabayi yukari getir oluyo mu olmuyo mu diye bi deneyelim ona göre oluyorsa çıkalım dedim.esim olur hallederim ben dedi.neyse çıktık.parkta esim puseti arabaya takmaya calisiyo takamiyo öyle bebek agladi biz bekliyoz o uğraşıyor neyse takamadi. Daha önceki haftada dışarı çıkalım dedik arabanın benzinini bitirmiş yolda kaldık babamı aradi benzin getirdi adam falan. Bu derece sorumsuz benzin nasıl biter yani. Neyse arabaya bindik arabada ağladım sinirimden ilk defa dışarı çıktık ben sana demiştim getir evde deneyelim diye geçen haftada böyle yaptın falan saydım baya. Eşimde bana oros. Dedi ağzından bu cikti bende senin annen kardeşin o. Dedim. Anneme kufur etti. Sonra bende saydım. En son damadı aradım beni annemlere götür dedim götürdü o da. Akşam haber geldi 10 tane bira içmiş kaza yapmış arabayı perte çıkarmış. Kendisi hastanede ama durumu iyiymiş ben hiçbir şekilde iletişim kurmuyorum.150 milyarlık arabaya 50 milyar veriyorlar şimdi. Benim düşüncem ücretsiz 8zin alıp arabayı satıp ev kiramizi ödemek eşimin maaşıyla geçinmek idi. Ama o da bitti. Ben eşimin bekarliktan kalan birsuru borcunu ödedim ama o bizi bebeğinizi düşünmeyip bir içkiye yuvası seçti üzgünüm sadece bebeğim için. 5 yılın birikimi de gitti. Siz ne dusunuyorsunuz
Hakikaten he, suyu çıkmış artık. Kadının kafası zaten bir milyon. Doğum yapalı 1.5 ay ancak olmuş. Kocasıyla boşanma aşamasına gelmiş. Adam hastanede. Ortalık elli altı zaten, bir yandan gıcık vermeyin kızlar. Konu sahibi şu an o modda değil.Anacim kadin doğurmuş artik, lohusa kadina yapmayin şu muhabbeti gercekten, ben lohusayken bana biri habire niye yaptin dese kafa atardim muhtemelenbi seye yaramiyo su anda niye yaptin niye yaptin
kendinizi ve evladınız için böyle yapmanız en doğrusu hakkınızda hayırlısı olsunEvt memurum mesleğim war sukur. Bende cocygum için ayrılacağım çünkü beni geçtim onu dusynse boyle yapmaz
Ay sanki arabayı bilerek duvara vurduPeki içki içip arabayı pert etmesi ona ne dersiniz
Tabiki bulmuyorum adam kaza geçirmiş kaza ya daha ötesi var mı hala takmış or.. dedi yok şunu yaptı bunu yaptı. Ayrıca tabiki! bilemem ne yazdıysa ona göre yorum yaşıyoruz daha fazlasını yaşadıysa yazsaymisKimin ne yaşadığını bilemezsiniz , bu kadar net yargılamayın.
Alik ( sizin tabirinizle ) diye o... demesini normal mi buluyorsunuz ?
Mesele hic kucuk degil borclarini odemis kiz.. benzin bitmesi ne demek ya? Gozun nereye bakiyor? Gormuyon mu lambasi yanmadi mi arabanin? Kucucuk cocugu esini yollarda rezil ediyorsun. SorumsuzO kadar küçük bir mesele ki bu yaşananlar ve sen adama üzülüp bi geçmiş olsuna gitmedin ya bence de bosanin
Siz ne kadar da basite indirgiyorsunuz o…. kelimesini. Normal mi yani o söz ?Tabiki bulmuyorum adam kaza geçirmiş kaza ya daha ötesi var mı hala takmış or.. dedi yok şunu yaptı bunu yaptı. Ayrıca tabiki! bilemem ne yazdıysa ona göre yorum yaşıyoruz daha fazlasını yaşadıysa yazsaymis
İçki içip sonra kaza yapması bilerek oluyor.Ay sanki arabayı bilerek duvara vurdu
pireyi deve yapmışsınız resmen çok şaşırdım park kavgası yüzünden boşanılmaz ama aileye ve birbirinize ettiğiniz sözlere bakılırsa zaten saygı bitmiş, saygı olmayan bir evliliği hiç birşey kurtaramaz benim gözümde, birde ne olursa olsun eşiniz çocuğunuz bababsı hastanede ve siz hala maddiyat düşünüyorsunuz sadece bebeğinize üzüldüm.Hanımlar cumartesi günü doğumdan sonra ilk defa parka bebeği götürelim dedik. Bebek arabası arabanın bagajında poşette evdeydi. Eşime arabayi yukari getir oluyo mu olmuyo mu diye bi deneyelim ona göre oluyorsa çıkalım dedim.esim olur hallederim ben dedi.neyse çıktık.parkta esim puseti arabaya takmaya calisiyo takamiyo öyle bebek agladi biz bekliyoz o uğraşıyor neyse takamadi. Daha önceki haftada dışarı çıkalım dedik arabanın benzinini bitirmiş yolda kaldık babamı aradi benzin getirdi adam falan. Bu derece sorumsuz benzin nasıl biter yani. Neyse arabaya bindik arabada ağladım sinirimden ilk defa dışarı çıktık ben sana demiştim getir evde deneyelim diye geçen haftada böyle yaptın falan saydım baya. Eşimde bana oros. Dedi ağzından bu cikti bende senin annen kardeşin o. Dedim. Anneme kufur etti. Sonra bende saydım. En son damadı aradım beni annemlere götür dedim götürdü o da. Akşam haber geldi 10 tane bira içmiş kaza yapmış arabayı perte çıkarmış. Kendisi hastanede ama durumu iyiymiş ben hiçbir şekilde iletişim kurmuyorum.150 milyarlık arabaya 50 milyar veriyorlar şimdi. Benim düşüncem ücretsiz 8zin alıp arabayı satıp ev kiramizi ödemek eşimin maaşıyla geçinmek idi. Ama o da bitti. Ben eşimin bekarliktan kalan birsuru borcunu ödedim ama o bizi bebeğinizi düşünmeyip bir içkiye yuvası seçti üzgünüm sadece bebeğim için. 5 yılın birikimi de gitti. Siz ne dusunuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?