50 Kg Olmak Çok Zor Olmamalı

Lightning

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2016
647
793
103
Hayatımda en fazla sanırım 58 kg yu görmüştüm tartıda. 7 ay öncesinde 56 kilo ile yürüyüş yapmaya başladım ve sanırım 1-2 ay içerisinde 53 kg ya indim. Ama sonrasında yediklerimedikkat ettiğim halde gelgitler yaşamaya başladım. Artık kilo veremez oldum. Şimdi ise moralim o kadar bozuk ki, yediklerime bazen dikkat ediyorum, bazen etmiyorum, hiç umursamıyorum. Bazen böyle de güzelim diyorum. Bazen illa da o 3 kg gidecek, gitmeli diyorum. 50 kg olmak çok zor olmamalı diyorum. Yardım!!!

64 den 58 e indim ama o 58 kaldı ne yaptıysam olmadı baktım sabit 58 de kalıyorum bende dikkat etmeyi çabalamayı bıraktım hala 58 kg yim ama artık bende 52 53 falan olmak istiyorum

Ahhh ahh keşke senin gibi 3kilo verme derdim olsa 20 kiloya yakın vermem lazım

64 den 58 e indim ama o 58 kaldı ne yaptıysam olmadı baktım sabit 58 de kalıyorum bende dikkat etmeyi çabalamayı bıraktım hala 58 kg yim ama artık bende 52 53 falan olmak istiyorum

Aslında 6 kilo vermişsiniz ve bu hiç de az değil. Kilo verirken nasıl bir diyet uyguladınız ya da spor yaptınız? Genelde şok diyetler yapmaktan hep kaçınırım ama acaba bir denesem mi diye düşünmeye başladım çaresizce.

Genelde fazla kilolar daha kolay veriliyor, etrafımdaki insanlardan gördüğüm kadarıyla. Ama o son 3-5 kiloyu vermek ve korumak gerçekten çok zor oluyor.
10 verdim 2 ayda fakat hedefe ulaşamayınca sikiliyorda insan (

Çok iyi vermişsiniz gerçekten tebrik ediyorum. Nasıl bir diyet ve spor yaptınız?
Ben ilk başlarda LESLİE sans one ile 5 mil olarak yurdum internetten yazınca ne demek istediğimi anlarsın ondan sonra o az gelmeye başlayınca jillian micheal yaptım . Diyete gelirsek ben karbonhidrat diyeti yapıyorum baya ise yarıyor :)

Her gün mü yaptın bu sporları? Karbonhidrat diyeti dediğin bir nevi Karatay diyeti mi?

Her gün mü yaptın bu sporları? Karbonhidrat diyeti dediğin bir nevi Karatay diyeti mi?
Hergün yaptım yarım saat . Karbonhidrat karataydan farklı besinlerin karbonhidrat ünite değerleri var puan olarak yazılmış 50 puanı geçmediğin sürece herşey yiyebiliyorsun abur cubur hariç :) yani ne yiyip yemiycegin tamamen sana bağlı iyi de kilo verdiriyor :)

Hmm degişik bir sistemmiş. Denemek lazım.

Aslında şu an aklımda olan ilk önce şok bir diyet uygulamak, sonra bu tür bir diyetle kilomu korumak ama yine yapamayacağım gibi geliyor.
Şok diyet istiyorsan sana pilav lapasini onerebilirim 1 günde 2 kilo verdim :) tabi hepsi yağdan değil adı üstüne şok :)

şok diyet yapmadım yine kk da diyet günlüklerinde bir konumuz vardı yediklerimizi yazdık kalori hesabı yapa yapa yedik
şok diyete gerek yok bence 3 kilo için o riske girmeye değmez

Lahana corbasi detoksu da iyi diyorlar. Pilav lapasini gunde kac kere yiyorsun? İstedigin kadar mi? Yagsiz tuzsuz pilavin da tadi hic olmaz ya
Çok kötü değil eğer yiyemessen üstüne yağsız yoğurt koyup ta yiyebilirsiniz sabah öğle akşam yedim ben 2 gun

Çok kötü değil eğer yiyemessen üstüne yağsız yoğurt koyup ta yiyebilirsiniz sabah öğle akşam yedim ben 2 gun
Evet, yogurtla guzel olur. Yogurt gibi baska ek bir sey yenebiliyor mu, mesela meyve? Yoksa bu detoksta sadece sivi seyler mi serbest, su, cay, kahve, maden suyu gibi?

Evet, yogurtla guzel olur. Yogurt gibi baska ek bir sey yenebiliyor mu, mesela meyve? Yoksa bu detoksta sadece sivi seyler mi serbest, su, cay, kahve, maden suyu gibi?
Şekerim meyvede yiyebilirsin çok doymassan haşlanmış ymurtada yiyebilirsin yada bir kase çorba ama sadece tavuk suyu olandan ok dr sıkmaya gerek yok bu saydiklarimdan yedim ben sadece sıvı çok ağır olur fazla sağlıksız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…