- 11 Şubat 2018
- 536
- 848
- 23
- Konu Sahibi nedesembilemedimsimdi
-
Aaa tabi TRT'de bile çıktılar. O zaman TRT 4 vardı orada çıkmışlardı sanırım, şimdi nasıl bilmiyorum ama TRT'nin amatör korolarını araştırabilirsiniz. :)
Ahşap boyama süper bir uğraş. Biraz masraflı olabiliyor ama tüm sorunlarınızı unutturuyor uğraşırken. Tavsiye ederim.
Uygulayabilir yemek yapmayı seviyorsa aşçılık ve pastacılık kursuna gidebilirPeki fizyoterapistlerin verdiği programı gidip bir spor merkezinde oradaki koçlar yardımıyla uygulayabilir mi? Yani evden çıkıp kafasını dağıtsın yeterki.. gerçekten evde dura dura hem vucudu hem morali olumsuz tepkiler vermeye başladı
Kağıt rölyef kurşunu öneririm.Calismalarini kermeslerde satıp bir hayır kurumunun destekçisi de olabilir.
Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama İstanbul’da ismek adı altında belediye kursları var. Aklınıza gelebilecek her türlü kurs var. Ücretsiz benimde annem gidiyor. Geçen sene tek kursa gidiyordu. Şimdi her günü dolu. Yüzünü göremiyoruz. Kurs sonunda sertifikaları da sergileri de oluyor. Her şehir de oluyor bildiğim kadarıyla bi bakın derim
İsmekin kursları var. Benim annem de gider yıllardır, eğitimi de çok kaliteli harika şeyler yapıyorlar.
Annemin sınıfındaki neredeyse herkes elli yaşında üstü ve emekli...
Kıyafet dikişi- ahşap boyama- mum yapimi- resim yapımı - dantel -cam boyama -yapma çiçek yapimi- profesyonel pasta yapımı...
Ne ararsan var (ve ücretsiz)
Bence annen giderse çok mutlu olur, hem meşgale olur , hem yaptıklarıyla - herkese dağittigi hediyelerle kendini ise yarar hisseder hem de bol bol çevre edinir :))
Bir başka aile dostumuz emeklilikten ve eşi vefat ettikten sonra yogaya başladı. 55 yaşında, ne hareketler yapıyor. Kadına dinçlik geldi resmen...
Onun dışında belediyelerin koroları oluyor, musiki-turk halk müziği falan. Özellikle Kadıköy'de hep görüyorum ilanlarını...
Eminim annenize iyi gelecektir.
Emeklilik cidden zor ve hassas bir süreç, inşallah gönlüne göre bir kurs bulur da bu süreci kolay atlatir
En güzeli torun baktırmak
Yemek kursu mesela dünya mutfakları , bol kitap okuma , belki sağlık acısından onu yormayacak sporlar , hattat kursu , resim kursu , Diksiyon kursu , yoksa ehliyeti direksiyon kursu , bunun dışında sinema tiyatro opera bale izlemeye gidebilir .
Bir dil kursu da güzel olur.
belediyelerin bir çok kursu oluyor.plates dersleri alabilir cüzi rakamlara.Ha bir de çocuk yurdu yaşlı yurdu gibi yerlere gidip sohbet edebilir kitap okuyabilir oradakilere
Benim annem bebek yapma kursuna gitti. Her yıl başka kursa gidiyor/ şu an amigurumi bebek yapıyor. Örgü örüyor. Bir sürü torunu var vakti bile kalmıyor :)
Turlarla gezilere gidiyor. Kendi kafa dengi insanları buluyor.
Anneniz de yapabilir. Benim annem de 60 yaşında bu arada.
annem halkeğitim dikiş kursuna gidiyor. orda kendi sınıf grubu var. birlikte aktivite yapıyorlar. geçen toplanıp kumaş almaya ve gezmeye istenbul sosyete pazarına gelmişler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?