50 yaş üstü kadınlar için aktivite

Pasta cikolata yapimi gibi kurslar guzel oluyor ama spor mutlaka yapmali uzman esliginde en iyi gelebilecek sey spor
Evde dizilere baslayabikir yabanci dizilerden begendiklerinizi beraber izleyin

Evet fizyoterapiste gidip spor işini yavaştan halledicez inşallah :) çikolata yapımi da süper bi fikirmiş çok sağolunn:)

Çok teşekkür ederim. Atları çok asil buluyorum der annem hep belki binmek de ona iyi gelir çok sağolun :) Menepoza 5-6 sene önce falan girdi belki de antidepresan bıraktığı içindir...

Torun yok mu torun? Çocuk baksın :)
Ahşap boyama kursuna gitti bı daha gitmez demişsin. Evde ahşap boyama yapsin o zaman, hoşuna gitmemiş mi acaba

Yok çok hoşuna gitti hatta baya baya yapmıştı zamanında :) ablam daha yeni evlendi ama bizden çok uzakta. İlerde ben de evlenirsem inşallah benimkileri sever :)

Büyük şehirdeyseniz, mesela Ankara; MSM (Mutfak Sanatları Akademisi) kursları oluyor

Çok teşekkür ederim. Atları çok asil buluyorum der annem hep belki binmek de ona iyi gelir çok sağolun :) Menepoza 5-6 sene önce falan girdi belki de antidepresan bıraktığı içindir...
Atları seviyorsa kesinlikle binsin üye oluyorsunuz oraya aylık para veriyorsunuz hem at bünmeyi öğreniyor hemde mutlu oluyorsun muhteşem birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…