50 yaş üstü kadınlar için aktivite

Benim kayınvalidem sabah dikiş,nakış kursuna gidiyor,öğleden sonra bilgisayar kursuna. Daha sonra da ehliyet kursuna başlayacak.
Bir defteri var hep yanında. Haftanın hemen hemen her günü dolu. Çünkü altın,para,tencere tava günleri oluyor.
Kızım hergün arıyor görüntülü bugün de elinde kanaviçe vardı. Kolye yapıyordu.
Cidden çok güzeldi ama.

Cogu insan emekliligi hayal edio ama oluncada foss:))

Emekliligin cok iyi birsey olduguna inanmiyorum her ne kdr istesemde :) bi kere dogal ritminden cikiyosun ve insan kalbi farkli calismaya basliyor.

Tekrar ise donsun haftada 2 gun filan

Merhaba konu sahibi. Oncelikle anneniz cok sansli sizin gibi bir evladi oldugu icin. Bende annenizin yaslarindayim. Ben emekli degilde saglik problemlerim nedeniyle isten ayrildim. Bende anneniz gibi bunalimlara girdim. Hayat anlamsizlasti vs. Bu duygular normal. Aktif bir yasamdan,pasif bir yasama geciste yasanan normal hisler. Zamanla azaliyor. Basa cikamiyorsa psikyatri degilde bir pisikologdan yardim alabilir. Iyi geliyor insana. Ben oyle yaptim .zaten kk hanimlaari cok guzel fikirler vermisler:)) keske bende Turkiye'de olsaydimda onerilen kurslara gidebilseydim Birde annenize sevgi ve anlayisla yaklasirsaniz,bu donemi kolayca atlatacagini dusunuyorum. Annenize emeklilik doneminde mutluluklar dilerim:)

Çok teşekkür ederim önerileriniz için:) babamı bırakıp gezilere gidemez belki ama cafelerde gün yapma fikrini ve şehir kütüphanesini mutlaka söylücem. Bence onun da hoşuna gider

Allah razı olsun fikirleriniz için :) Annemin de programını dolduracağız inşallah sizlerden gelen fikirlerle

Cogu insan emekliligi hayal edio ama oluncada foss:))

Emekliligin cok iyi birsey olduguna inanmiyorum her ne kdr istesemde :) bi kere dogal ritminden cikiyosun ve insan kalbi farkli calismaya basliyor.

Tekrar ise donsun haftada 2 gun filan

Malesef devlet dairesinde genel müdür idi. Emeklilikten sonra geri dönmesi mümkün değil. Ama gerçekten çevremde emekli olan herkesin bocaladığını görüyorum ben de.
Gerçi ben emekli olacağım yaşa kadar yaşayacağımı hiç sanmıyorum ya neyse hahah

Çok teşekkür ederim güzel mesajınız için. İnşallah annem de atlatacak bu bunalımları. Emeklilik + anneannemin kaybı+ ablamın evlenip yurtdışına gitmesi annemi epey hırpaladı. Ben düzelticem artık anneciğimin moralini :)

Size de çok çok geçmiş olsun her ne ise sağlık problemleriniz en kısa zamanda geçsin, Allah'ım şifalar versin inşallah. Kendinize çok iyi bakın :)

Annemlerin yaşadığı yerde belediyenin sadece 55 yaş üstü katılımcı kabul ettiği bir tesis var. Yağlıboya, koro, kağıt katlama, ingilizce gibi kurslara katılıyorlar. Bahçede spor yapıp kafesinde takılıyorlar, isterlerse birebir görüşmeler yapabilecekleri bir psikolog var vs. Kadıköy belediyesinin de yaşlılara yönelik benzer bir hizmeti olduğunu biliyorum, geçenlerde afişlerine denk gelmiştim hatta torunlarla ilişkiler konusunda seminer mi ne vericekti. Yaşadığınız yerin belediye hizmetlerini araştırın belki o tarz bir hizmet bulursunuz.

Evet belediyelerin güzel etkinlikleri vaemıa araştırıyorum. Çok teşekkür ederim :)

Derneklerde gönüllü çalışabilir. Çok aktif ve sosyal olur.

Hanımlar lokali

Tonla kurs var orada

Geçmiş olsun öncelikle. Annenizin bu bunalıp sıkılma nedeni acaba menepoz olabilir mi ? Yoksa çoktan girdimi. Girmediyse menepoz belirtileride olabiliyor. Ama antideprasan bırakma etkileride olabilir tabi.
Yemek kursları yaygın bu ara çokta eğlenceli oluyor ona gidebilir. Resim yapmakta insana çok iyi geliyor birşey çizmek zorunda değil boyalarlar eğlenebilir. Okçuluk tarzı şeyler seviyorsa okçuluk kursına gidebilir. Benim en iyi stres attığım yer çiftlik. Ata binmeye gütsin bol bol. Hem spor olur hem terapi

bahar geldı, gunubırlık gezılere falan katılsın hem cevre edınır hem gezmek kafasını dagıtır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…