50 yaşındayım hiç tatile çıkmadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beğenmedim damak zevkime uygun değil yemekleri demek ayrı..sebze yok demek ayrı..Ne demek yok şu an en ücra beldekerde bile her markette her şey var ki..g.doğuna birçok il büyükşehir katagorisinde akla mantığa uyuyor mu yok demek
Markete gidemiyorsun misafirsin olmuyor ilte her yere beraber gidiliyor pazara giderken götürdüler
Beni buraya götürün demedim aldıklarımı ödemeye kalkarlar diye bazı şeyler tam anlatılamıyor işte neyse

O kadar kalabalıklar ki mutfakta ve o yok bu yok diyemiyorum başkarda dedim olmadı komkleks yaptılar. Almaya gitsem 15 kişi bir ben niryere gidemiyorum ki hepsi bana bakıyor arada kaybolamıyorum anlayacağın
Onlar biz alırız diyorlar masraf çıkartmak istemiyorum çocuklara da her gün makarna tarhana vermem beslenemezler öyle böyle geçiriyorum çocuklar büyüdü şimdi yazık onlar da aç aç katlanıyorlar canlarım ya :KK43: hep hastalanıp zayıflayıp eve perişan dönüyoruz inanın ki
Ağır hastalandık da şimdi hastalığı yazmıyım yanlış anlarlar
Hijyen yok en önemlisi güzel bile olsa yerlerde yıkanan şeyleri yiyemiyorsunuz işte:KK43: yedik zorlandığımızda sonra hastanelerde geçti hep
Biraz temizlik anlayışlarımız farklı sanırım ahh yazma ellerim yazmaaaa ....
Bilerek konuyu kaşınmaya devam ediyosun

Söyledik işte nesinin kötü olduğunu!yedik ki konuşuyoruz.sen söyle şimdi masada yemek yemenin nesi kötü??
kahvelerde inadına ak parti diye haykıran dayılar gibisin
İşte bunlar hep fanatizm
Şeyi merak ettim ben bu arada
Kuralları bilmek adına kahvelerde inadına ak parti bağırmak (gerçi bir deyiş olmadı ama) benzetmesi hakkında bir yasak var mı kanunlarda?

sadece merak açıkçası

konun ana fikri bilmem kaç senedir mutlu olmayıp durumdan durum adına bir şey yapmaması zira 50 yaşında,
Kocasının duruma verdiği gülüp geçme tepkisiyle yetimesi, elle tutulur bir şey yapmaması

işte şuan da wp grubundaki dedikodu gruplarındsn farkımız kalmadı (ha ben de severim ama arkadaşlarla yapılınca güzel)

Markete gidemiyorsun misafirsin olmuyor ilte her yere beraber gidiliyor pazara giderken götürdüler
Beni buraya götürün demedim aldıklarımı ödemeye kalkarlar diye bazı şeyler tam anlatılamıyor işte neyse
Tamam da kaynanamgil eve sebze sokmuyor dersin,buralarda yok demek bambaşka...dün pazardaydım normalden eksik tezgahlar vardı kısıtlamadan dolayı..karnabaharda gördüm ıspanak da ha almadım kocam sevmiyor..:)Ben almadım ama vardı gördüm..

Biz çok uzun kalıyorduk Sıkıntı orda zaten
Nerdeyse bir ay
Yoksa o kadar zor gelmezdi belki de
Olabilir, ben bir egeli olarak severim yemeklerini, konuşmalarını vs. belkide siz aslında eşinizle gerekli fikire birligine varamadiginizdan gözünüze ailesi iyice batmış.
Ben oraya gitmeyi de seviyorum, yılda bir defa kesin gideriz onlar da 1 ay falan gelip kalırlar ve ben mutlu da oluyorum.
Tatilimize de bütçemiz el verdiğince gidiyoruz.

Kaç yaşındasınız allah için yaaa . Ergenmisiniz ki her yere beraber ben bi dolaşmaya hava almaya çıkıyorum deyip gitseniz size kim ne diye bilir

Maşallah hatalarını yüzüne vura vura hiç belli etmemişsiniz ne iyi gelinsiniz düşman başına😁
🤣yok valla kötü değilim inan çok gerekli yerde uyardım
Mesela etekleri umumi tuvalette yerlere deyiyor biliyor görüyor bunu ıslanmış çıldırdımm uyardımm çektim kolundan dışarı bak napıyosun.... ama umru değill
Yıkarık yenge diyo yaa ama birazdan çinenlerde o eteği alacak altına oturacak yani gel de uyarma ! Böyle işte aşırı uç şeyler yapıyorlar uyarmassan çatlarsınn ben uyarırırm kızarımm gerekli yerde hatta o ne öyle öğrensinler aaaa

Kaç yaşındasınız allah için yaaa . Ergenmisiniz ki her yere beraber ben bi dolaşmaya hava almaya çıkıyorum deyip gitseniz size kim ne diye bilir
Takılıyorlar peşine hemen öyle deme gerçekten
Ayıp olurmuş onlarda öyle 😏 öyleler napayım 😔

25 gün olunca biz zorlandık galiba evet ama onlara belli etmedik
Misafirperverler evet
Siz bence buldugunuz sebzelerle pekala guzel yiyebilirdiniz de,asil sorun esiniz.
Dusunun orada ayri bir eviniz var,brokoli,enginar vs disinda hersey var,ac kalirmiydiniz?
Ki domades biber patlican patates her mutfagin belkemigidir,digerleri teferruattir bence.
Gereksiz demiyorum,ama demirbaslar bunlardir..

Mesela etekleri umumi tuvalette yerlere deyiyor biliyor görüyor bunu ıslanmış çıldırdımm uyardımm çektim kolundan dışarı bak napıyosun.... ama umru değill
Yıkarık yenge diyo yaa ama birazdan çinenlerde o eteği alacak altına oturacak yani gel de uyarma ! Böyle işte aşırı uç şeyler yapıyorlar uyarmassan çatlarsınn ben uyarırırm kızarımm gerekli yerde hatta o ne öyle öğrensinler aaaa
Bende demezsem çatlayacam vallaha . Bence gidin tedavi olun . Ya doğulu insanları TATİL konusu altında öyle bi kötülediniz ki. Ki o kadar da temizliğe dikkat edilir ki doğuda. Belki de bu söylediğinizi siz yapıyorsunuz! Yazık ...

Ay çok iticisiniz ya. Yazdıkça batıyorsunuz resmen. Yıkarık ne? Hangi güneydoğu ilinin şivesi bu? Siz şive yapmaya çalışmayın bence 😉

Olabilir, ben bir egeli olarak severim yemeklerini, konuşmalarını vs. belkide siz aslında eşinizle gerekli fikire birligine varamadiginizdan gözünüze ailesi iyice batmış.
Ben oraya gitmeyi de seviyorum, yılda bir defa kesin gideriz onlar da 1 ay falan gelip kalırlar ve ben mutlu da oluyorum.
Tatilimize de bütçemiz el verdiğince gidiyoruz.
Şiveleri olsun da gece 3 lerde bağıra bağıra konuşup milleti kapıya dikince simir oluyorsun ölçü lazım biraz bizimkilere öyle bayana avaz avaz gülmek ama kaba gülmek inanın hiç yakışmıyor Yaşasanız anlarsınız

Bende demezsem çatlayacam vallaha . Bence gidin tedavi olun . Ya doğulu insanları TATİL konusu altında öyle bi kötülediniz ki. Ki o kadar da temizliğe dikkat edilir ki doğuda. Belki de bu söylediğinizi siz yapıyorsunuz! Yazık ...
Sen hiç doğuya gittin mi 😊 ah canım ahhh

Evliyim ama eşim hiç tatile güzel yerlere götürme raraftarı olmadı olmaz da cimridir
Ama ben çooookkk isterdim gerçek bir tatile çıkmayı :KK43:
Hep onun güneydoğudaki ailesine gittik temmuz sıcağında güneydoğuda kavrulduk hiç rahatım olmadı orada
Aç susuz kaldım inanın her sene en az25 gün :KK43: abartmıyorum acı yemekler ce suyu musluktan içerler su almaya gitsen ayrı içsen ayıp olur bilmem ne .... hep hastalandık orada Sadece koca mutlu çokk mutlu sinir bozucu şekilde hem de
Bıktımmmm
Gerçek Tatil çok pahalı mı gerçekten
Ben deniz kum güneş ve yemek yapmadığım bir tatil isterdim offff offff
Ben eşimin ailesine giderken marketten 1.5 litrelik bir koli su alıp atıyorum arabaya siz de alın bence. Fikir vermek istedim

Siz bence buldugunuz sebzelerle pekala guzel yiyebilirdiniz de,asil sorun esiniz.
Dusunun orada ayri bir eviniz var,brokoli,enginar vs disinda hersey var,ac kalirmiydiniz?
Ki domades biber patlican patates her mutfagin belkemigidir,digerleri teferruattir bence.
Gereksiz demiyorum,ama demirbaslar bunlardir..
Evett👍 Acısız olsaydı yenirdi bir ay bile yerdik nolacak

Sen hiç doğuya gittin mi 😊 ah canım ahhh
Doğudayım DOĞULUYUM ŞİVELİYİM ÇOK GÜLERİM PLASTİK LAVAŞA BAYILIRIM MUSLUKTAN SU İÇERİM MİSAFİRE KALABALIĞA BAYILIRIZ.ama sizin gibisini barındırmayız🙋🏻‍♀️

Bunlara bir sey demeyecegim de guneydoguluyla niye evlendiniz oyleyse?
Esim gocmen,onlarin ailesinin de kendine gore farkliliklari var,esimle iyimiyim tamaaam.
Ailesine belli basli seyleri ben ogretecek degilim.
Temizlik degil benim konum,oyle de olsa o bolgeye gore degil,kisiden kisiye degisir.
Bu konu farkli yere gidiyor diyeyim size.
Bir bolgeyi rencide ediyorsunuz istemeden...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X