• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50 yaşındayım hiç tatile çıkmadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Köyde değil. Büyük bir ilinin merkezinde görev yaptım. Konuyu saptırmayın. Kadın 50 yıllık hayatında hiç tatil yapmamış konu bu. Evlenirken bu konuda sözleşme imzalanmıyor. Aile hayatı ile ne alakası var. Burda Mardini bir ailenin çocuğuna özel derse giderdim. Her sene tatile çıkarlardı. Doğuluyla evlendi diye her seneyi orda geçirmek zorunda mı
Tabiki değil gitsin tatile gitmediği suç ona hak veriyoruz ama konuyu tatil üzerinden eşinin gitmediği yada neden gitmiyordan öte
Eşinin ailesiyle yöreyle ilgili daha çok lafları var
Mevzu tatildi evet kim dedi doğuda meyve sebze var mi suyu nerden içersiniz klima var mi ekmekleri nasıl konuşmaları nasıl diye kendi bunları yazdı soran mi oldu hayır her yorumunda aileyle doğuyla ilgili şeyler yazdı tatille ilgili değil

Söyle valla söyle Ben anlatamadım
O ailelerden öyle çocuklar çıkıyor ne şımarmasını bilirler ne gülmesini ne de ağlamasını
Allahım! İnsana sinir krizi geçirttirirler valla
Annesi 3 yaşındaki çocuğunu salıverir o da betona düşer en az3 metreden kadın halaaa sallana sallana birilerinin uyarmasıyla ve sohbeti de bölmeden konuşa konuşa kafası yarılan çocuğa sallana sallana gider ... düşün artık Bu çocuk büyüyünce benim kocam gibi olur ne olacak işte Toz kondurmazlar onlar laf başına heldimmi...
Kocanız gibi olursa daha ne?

Memleket savaşları 😂

Her yaz istemeden uzun süre eşinizin ailesinin yanında kalınca çoğu şey gözünüze batmış, hakli olduğunuz yerlerde var ama yazdıkça yazmışsınız gerek yoktu aile ve memleketle ilgili bu kadarı ayrıntıya.

Tatil konusuna gelince, eşiniz kafasında birinin sizin istediğiniz şekilde bir tatilden keyif alacağıni ve dolayısıyla keyif aldıracağını sanmıyorum.

Ben annemle babamı tatile götürdüğümde özellikle babam ikinci günden köyde olsaydık şöyle yapardık demeye başladı 😄 şartları ayarlayıp gidecekseniz bile eşinizle değil, çocuklarınızla, güzel vakit geçireceğiniz kardeş arkadaş kim varsa onlarla gidin, ne kadar mümkün olur bilemiyorum tabi.

Son düzenleme:
Yerde yemek yemenin neresi kötü? Hayatın boyunda masada oturarak mı yedin? Herşeyin ayrı bi zevki var.

Söyledik işte nesinin kötü olduğunu!yedik ki konuşuyoruz.sen söyle şimdi masada yemek yemenin nesi kötü??
kahvelerde inadına ak parti diye haykıran dayılar gibisin
İşte bunlar hep fanatizm

Köyde değil. Büyük bir ilinin merkezinde görev yaptım. Konuyu saptırmayın. Kadın 50 yıllık hayatında hiç tatil yapmamış konu bu. Evlenirken bu konuda sözleşme imzalanmıyor. Aile hayatı ile ne alakası var. Burda Mardini bir ailenin çocuğuna özel derse giderdim. Her sene tatile çıkarlardı. Doğuluyla evlendi diye her seneyi orda geçirmek zorunda mı
Mesele tatil falan değil Konunun açılış sebebi sizin gibi racist insanlar ile normal insanları birbirine kırdırmak zaten biraz sakin olun hocam :)
Konu sahibi Troll bir arkadaş...
Tatile bile gidemeyecek kadar sindirilmiş bir arkadaş kocasından gizli bankadan kredi çekmiş coine yatıracakmış ahahahaha...
Hemen bu konu öncesinde bi konuda Web sitem var yazmış.
Siteyle alakalı bir soruya direkt çok uzun şimdi anlatamam diye geçiştirmesi falan bu arkadaşın polemik yaratmak için bu konuyu açtığı o kadar bariz ki :)
Mesleğini soruyorum ısrarla cevap falan vermiyor.
Elimde bi kaç argüman daha var da hepsini dökmeye gerek yok.
Normal şartlarda trolleri ifşalamak ilgi alanıma girmiyor kafalarına göre takılsınlar derdim de bu arkadaş beni uyuz etti.

Neyse racisme dönecek olursak Türkiye içerisine giriyoruz doğu doğu deniyor. Avrupa ya gidiyoruz onların doğusunda kalan türklere yaka silkiyorlar.abd ye gidiyoruz siyahilere, müslümanlara aynı şekilde bir İnsan olmayı beceremedik gitti.

Haziran başı ve eylül sonu okulların açılması nedeniyle otel fiyatları düşer. Bence siz şimdiden zemin hazırlayın eşinize sürekli tatile gitmekten neler yapabileceğinizden hayaliniz olduğundan falan bahsedin. Seneye kadar da bi köşede ufak ufak para biriktirin. O zamana kadar da bu pandemi süreci biraz hafifler belki. Ben bu yöntemi bir iki senedir uyguluyorum. Şimdi de çocuk odasına kafayı taktım. Küçük oğlum 2.5 yaşında seneye abisinin odasında birlikte yatsınlar istiyorum. Salonda oturuyoruz. Oturma odasını geniş geniş iki oğlana çocuk odası yapalım iki de mobilya alalım diye başladım. İlk başlarda iki takım bi araba parası falan diyordu yüzü asılıyordu. Şimdi beğendiğim takımları gösterdiğimde o da yorumlamaya başladı. Nasıl öderiz planlamasına bile geçtik:) Siz de eşinizin zihnine tatil planını yavaş yavaş yerleştirin. Ama memleketinden eksik de bırakmayın ki ters tepmesin.
Gülümseyerek okudum yumuşacık mesajınızı 🙏🏻Teşekkür ederim 😊 teşekkür ederim evet sakince bunu deneyeceğim Olacak o tatil ☺️!

O ailelerden öyle çocuklar çıkıyor ne şımarmasını bilirler ne gülmesini ne de ağlamasını
Annesi 3 yaşındaki çocuğunu salıverir o da betona düşer en az3 metreden kadın halaaa sallana sallana birilerinin uyarmasıyla ve sohbeti de bölmeden konuşa konuşa kafası yarılan çocuğa sallana sallana gider ... düşün artık Bu çocuk büyüyünce benim kocam gibi olur ne olacak işte Toz kondurmazlar onlar laf başına heldimmi...
Bakin mesela

Konu tatil mi doğu insanımı hadi cevap verin

Dalga gecer gibi bence siz bunu bilerek yapıyorsunuz

Ya sorun eşinizde ama nedense konu doğudaki ailelerin çocuk yetiştirmesindeki yaptığı yanlışlar olmuş
Yaşam tarzları olmuş
Burası wp grubu mu yahu?

siz o kınadığınız aileden çıkan çocukla evlisiniz bu adama aşık mı oldunuz bilemem ama seçim olmuş...

yapmayın etmeyin
Sorun eşiniz onun öküzlüğü

Söyledik işte nesinin kötü olduğunu!yedik ki konuşuyoruz.sen söyle şimdi masada yemek yemenin nesi kötü??
kahvelerde inadına ak parti diye haykıran dayılar gibisin
İşte bunlar hep fanatizm
Yerde de yerim masa da da yerim ... kahvede de ak partiyi savunurum kime ne??? Senin ki ne oluyor fanatizm değilse? Masa da yiyorum yemeğimi ama yerde yediğim zaman da aman şöyle kötü aman böyle kötü aman yerde yemek yiyen insanlar şöyle aşşağılık diye kendi kendimi doldurup millete sarmam.

Mesele tatil falan değil Konunun açılış sebebi sizin gibi racist insanlar ile normal insanları birbirine kırdırmak zaten biraz sakin olun hocam :)
Konu sahibi Troll bir arkadaş...
Tatile bile gidemeyecek kadar sindirilmiş bir arkadaş kocasından gizli bankadan kredi çekmiş coine yatıracakmış ahahahaha...
Hemen bu konu öncesinde bi konuda Web sitem var yazmış.
Siteyle alakalı bir soruya direkt çok uzun şimdi anlatamam diye geçiştirmesi falan bu arkadaşın polemik yaratmak için bu konuyu açtığı o kadar bariz ki :)
Mesleğini soruyorum ısrarla cevap falan vermiyor.
Elimde bi kaç argüman daha var da hepsini dökmeye gerek yok.
Normal şartlarda trolleri ifşalamak ilgi alanıma girmiyor kafalarına göre takılsınlar derdim de bu arkadaş beni uyuz etti.

Neyse racisme dönecek olursak Türkiye içerisine giriyoruz doğu doğu deniyor. Avrupa ya gidiyoruz onların doğusunda kalan türklere yaka silkiyorlar.abd ye gidiyoruz siyahilere, müslümanlara aynı şekilde bir İnsan olmayı beceremedik gitti.
Mune Mune

Konu çok dağılmış ama ben merak ettiğim yeri sorayım
Yeni gelin olsanız anlarım ama 50 yaşındasınız. Mutfağa gidip kendi yemeğinizi yapamaz mısınız? Buaralar acı bana dokunuyor diyebilirsiniz kim ne diyecek.
O kadar kalabalıklar ki mutfakta ve o yok bu yok diyemiyorum başkarda dedim olmadı komkleks yaptılar. Almaya gitsem 15 kişi bir ben niryere gidemiyorum ki hepsi bana bakıyor arada kaybolamıyorum anlayacağın
Onlar biz alırız diyorlar masraf çıkartmak istemiyorum çocuklara da her gün makarna tarhana vermem beslenemezler öyle böyle geçiriyorum çocuklar büyüdü şimdi yazık onlar da aç aç katlanıyorlar canlarım ya :( hep hastalanıp zayıflayıp eve perişan dönüyoruz inanın ki
Ağır hastalandık da şimdi hastalığı yazmıyım yanlış anlarlar
Hijyen yok en önemlisi güzel bile olsa yerlerde yıkanan şeyleri yiyemiyorsunuz işte:( yedik zorlandığımızda sonra hastanelerde geçti hep
Biraz temizlik anlayışlarımız farklı sanırım ahh yazma ellerim yazmaaaa ....

Sende ticari zeka var. Bence bu yaz o tatile gideceksin :)
Ayyyy 😄 bunu bana arkadaşlarım hep söyler
Öyle mi diyorsun
Ah ben görür müyüm ki nir güzel tatil
Yemek yapmadığım demiz güneş ve gezmek inan çok şey istemiyorum yaa 😊

Sözde konu tatile gitmek
Ama doğu insanımı asaliyan kötüleyen küçümseyen sözleri var konu sahibinin

Mune Mune Kazen Kazen

Evliyim ama eşim hiç tatile güzel yerlere götürme raraftarı olmadı olmaz da cimridir
Ama ben çooookkk isterdim gerçek bir tatile çıkmayı :KK43:
Hep onun güneydoğudaki ailesine gittik temmuz sıcağında güneydoğuda kavrulduk hiç rahatım olmadı orada
Aç susuz kaldım inanın her sene en az25 gün :KK43: abartmıyorum acı yemekler ce suyu musluktan içerler su almaya gitsen ayrı içsen ayıp olur bilmem ne .... hep hastalandık orada Sadece koca mutlu çokk mutlu sinir bozucu şekilde hem de
Bıktımmmm
Gerçek Tatil çok pahalı mı gerçekten
Ben deniz kum güneş ve yemek yapmadığım bir tatil isterdim offff offff
Eşiniz gelmek istemiyorsa siz arkadaşlarınızla ya da kendi başınıza neden gitmediniz hiç?
Hayat çok kısa. İlla 5 yıldızlı otellere vs gerek yok ki.
Tatil bir ihtiyaçtır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X