54 yaşında bir adama aşık oldum?

Ya yaşadıklarının farkında değil.
Yada gerçekten çocuk aklı..

beni içeri mi atıcaklar şimdi

Yavrucum gözünü seveyim ne aşkı ya, kendini seven ve koruyan ilk insana duyulan hayranlığın suyunu çıkarmak olmasın o...

Ergenlikte yakınlaşma sorunları yaşayan, henüz kendini bulamamış, karakterini oturtma evresinde ilgisiz, sevgisiz ve yönlendirmesiz bırakılmış bir adet sünger beyinlinin kendine bunları meslek icabı sunan adama yüklediği anlamlara bak...

Ki bu noktada sakın kalbin kırılmasın zira tüm ergenler sünger beyinlidir. Hepsi güçlü bi karakter ortaya koymak, sevilmek, sayılmak, kabul görmek ve onaylanmak ister ama çoğunda bunları sağlayacak donanım yoktur. Onun yerine dışarıdan gelen her etkiyi emen bir adet süngerleri vardır kafalarının içinde.

Ya tüm özentilikleriyle gördüklerini taklit ederek güçlüyü oynarlar ya da güçlüye yaltaklanırlar. Ki bu güçlüye yaltaklanma da ya akranları arasında kabul gören bi gruba dahil olmakla olur ya da sizin gibi kendilerini kollayan büyüklere sağlıksız bi yakınlık beslemekle. Kendi kendine uçamayan bünyenin arkadaşlarının, popüler kültürün arkasına saklanmasıyla ögretmeninin eteklerine saklanması arasında bi fark yok sonuç olarak.

Lütfen hayatınızda gerçekten bi önemi olan şeylere odaklanın. Egitiminiz gibi, sınavınız gibi, kim oldugunuz ve kim olacagınız gibi, neden daha önce yasıtlarınızla saglıklı bi iletisim kuramadıgınız ve bi dahaki sefere bu bagı kurmak icin neler yapacagınız gibi, gerçekten aşık olmak gibi...

Amcaya da okul hayatında üstünüzdeki baskıyı hafifletmek icin caba gosterdigi dönemin hatrına saygı duyun ve amcayı hatta neredeyse dedeyi rahat bırakın.

Not: Konunun sonunu ve ara sayfaları tekrar okudum da bi dakika, ögretmende ciddi bi sıkıntı var yalnız. Bu alenen sapkınlık ve istismar, bi de amcayı rahat bırakın yazdım yukarı. Tam okumadan yorum yapan Lady, sen de sünger beyin oldun gece gece aferin sana. Ögretmen durumu anlamadı sen de stalker gibi kimligini gizleyerek peşinde dolandın uzaktan uzağa olarak anlıyorum herif ögrencisi oldugunu bile bile.. iyyyy. EGM görevelik yeni konumuz oldu hayırlı olsun.

Son düzenleme:
bi yardım eder misin bi şey olur mu

Adamla 7 ay konusmussunuz ve adam kimle konustugunu bilmemis mi?
Konudan fake kokusu geliyor.

Bu nasıl kafa anlamıyorum ne iciyorsan bana da gönder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…