55-60 kilo arasında dukan diyeti yapacağım diyet arkadaşı arıyorum kızlar hadi diyete

lawyergirl

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
21
2
18
35
Bursa
kızlar pierre dukan la günden güne zayıflayarak günden güne rekabet ve hırsımızla yaza birlikte fit gireceğimiz rakip aranmaktadır.. hadi bakalım :)

Ben varım hadi bismillah,başlayalım bakalım.
Ama ben bu diyet hakta bişey bilmiyorum,bilgilendirelim birbirimizi bu konuda,olurmu?

Ben varım hadi bismillah,başlayalım bakalım.
Ama ben bu diyet hakta bişey bilmiyorum,bilgilendirelim birbirimizi bu konuda,olurmu?

tamam canım .. atak evresi yapacağız öncelikle. yarın başlayalım diyorum. bir hafta sonra da tartılırız . 3 gün kadar atak yapacağım. sonra seyire geçeriz diye düşünüyorum.

tamam canım .. atak evresi yapacağız öncelikle. yarın başlayalım diyorum. bir hafta sonra da tartılırız . 3 gün kadar atak yapacağım. sonra seyire geçeriz diye düşünüyorum.

Aslında ben Pazartesi'nden başlayarak,3 gündür artık lahana çorbası diyetindeyim.
1,5 kilo verdim.
Daha 4 günüm var. Iyi gidiyor diye devam edeyim diyorum,ama içim dışım lahana oldu:111:

Aslında ben Pazartesi'nden başlayarak,3 gündür artık lahana çorbası diyetindeyim.
1,5 kilo verdim.
Daha 4 günüm var. Iyi gidiyor diye devam edeyim diyorum,ama içim dışım lahana oldu:111:

tmm 4 günü bitir. ben bekliyorum kuzum seni 4 gün sonra bana sonucu bildirirsin başlarız :)

kızlar pierre dukan la günden güne zayıflayarak günden güne rekabet ve hırsımızla yaza birlikte fit gireceğimiz rakip aranmaktadır.. hadi bakalım :)

Ben pazartesi sabahı 57 kiloyla dukana başladım. Şuan 54.6 - 55 felan çıkıyorum.

3 günde 3 kilo verdim valla

Ben de varımmm

tmm 4 günü bitir. ben bekliyorum kuzum seni 4 gün sonra bana sonucu bildirirsin başlarız :)

Bu gün detoksumun 5.günüydü,bir davete katılmak zorunda kaldım,rejimi bozdum
Ama bak söz yarından itibaren,kalan 3 güne devam tam hızıyla:)
Bu dukan diyetini çok merak ediyorum,bana da anlatırsın neler yemek gerektiğini,olurmu?

anlatırım tabi. yağsız et ve süt ürünleri ile beslenmek gerekiyor tatlım . bitir de başlayalım
kk forumda da çok konuşuluyor bu diyet zaten

anlatırım tabi. yağsız et ve süt ürünleri ile beslenmek gerekiyor tatlım . bitir de başlayalım
kk forumda da çok konuşuluyor bu diyet zaten

Hukukçu kızımız ben geldim
Ben bu gün burada bir Türk dönercisi buldum haftanın ilk etini yedim,hatta ayranı da vardı yanında midem bayram etti valla
Hadi gelince başka neler yenir söyle de,beraber başlayalım.

acıktığımızda yağsız süt içeriz, ben de sabah yumurta öğlen döner yemeyi düşünüyorum yarın ana öğünde
tavuk balık salam dana ciğer ne bulursan ye ben öyle yapıcam

acıktığımızda yağsız süt içeriz, ben de sabah yumurta öğlen döner yemeyi düşünüyorum yarın ana öğünde
tavuk balık salam dana ciğer ne bulursan ye ben öyle yapıcam

71 idim,şu an 68im. Gramlarda biraz oynuyor,ama önemli olan kg atmak
Tam hızıyla devam!
Peki bir şey soracağım. Bu diyette sebzeye yer yokmu? Çünkü ben ekmeksiz geçinirim,fakat sebze ve meyvasız yapamam.

71 idim,şu an 68im. Gramlarda biraz oynuyor,ama önemli olan kg atmak
Tam hızıyla devam!
Peki bir şey soracağım. Bu diyette sebzeye yer yokmu? Çünkü ben ekmeksiz geçinirim,fakat sebze ve meyvasız yapamam.
tatlım meyve ekmek ve sebze yasak atak evresinde .. internette dukan test var bi bak bakalım kaç gün sürecek senin atak evren. ben 3 gün yapacağım . 2. evrede sebze, 3. evrede meyve girior zaten diyete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…