55 kilo olma yolculuğum

Cumartesi 61 bugün 59.5 olmuşum

Diyete yeni başladıysan ödem gittiği için başlarda kilolar hızlı gidiyor sonra yağdan vermeye başlıyınca yavaşlıyor kilo verme problem yok yani aynen devam

Hergün neler yediğini sporunuda yaz canım kontrol edelim ne yedin ne içtin hataların olursa uyarırız

Sabah
2 çok tahıllı ekmek
1 dilim peynir
5 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
Şekersiz çay

Öğle
1tabak yağsız peynirli maydonozlu makarna

ara
1 parça kare bitter

akşam
fırında türlü
yoğurt
salata

dışarda bol yürüyüş
1 litre su

Kızlar gününüz nasıl geçti kaçamaklar yoktur umarım

Kızlar gününüz nasıl geçti kaçamaklar yoktur umarım
Benim var bugün köye gittik ve mangal yaptık e haliyle bi güzel yedik öğlen akşam gelirken de yolda kaldık araba bozuldu bende ara menü olarak bir domates yedim tuzsuz akşamda yumurtalı ıspanak yedim hafif olsun diye yanında çay şekersiz 2 bardak

Hergün neler yediğini sporunuda yaz canım kontrol edelim ne yedin ne içtin hataların olursa uyarırız
Canım spor olarak birşey yapmıyorum ama hareketli biriyimdir çocukların okuluna günde en az 3 defa yürüyorum evde malum iki küçük canavar oyuncaklar yemek bulaşık derken hiç oturmadan akşam oluyor

Dengelemişsin canım akşamda hafif yemişsin. 2 çocukla gerçekten boş kalmaya fırsat olmuyor sürekli bir koşuşturmaca buda spora iş değer oluyor bana göre

Hedefin kaç canım

61 kiloyla benim doğum kilolarım duruyor daha 52 kiloydum hamile kaldığımda 62 kiloyla doğum yaptım oğlum 10 aylıkken ben 58 kiloya inmiştim tekrar hamile kaldım 68 kiloyla doğum yaptım 62 ye kadar verdim bu zamana kadar 1 kiloda arada verdim tıkandım kızım 4 buçuk yaşında şimdi arada bir 58 e kadar düştüm ama geri aldım

Ocak 15 diyete 79 kiloyla başladım
Marta kadar harika gitti 68 kiloya düştüm hasta olunca boşladım şimdi 69 kiloyum
harika vermissin ya 2 ayda 11 kg ve boşlasanda 1 kg almışsın süper valla
bu 2 ayda neler yaptın canım kg vrmende etkılı olan püf noktaları var mı

Hamileliklerinde çok kilo almamışsın çok iyi bu kalan kilolarda çabuk gidecek inanıyorum pes etme

harika vermissin ya 2 ayda 11 kg ve boşlasanda 1 kg almışsın süper valla
bu 2 ayda neler yaptın canım kg vrmende etkılı olan püf noktaları var mı

Çok sağlıksız yaptım iki öğün yedim çok çok az yiyordum sıkılınca bıraktım ışte şimdi diyetisyenle devam ediyırum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…