- 6 Aralık 2016
- 272
- 181
- 103
iyi gidiyor canım dün biraz kaçırdım ama bugün daha iyi gidicek bayagı yürücemKızlar nerdesiniz nasıl gidiyor diyetiniz
yürüyüş artı bölgesel hareketlerimi yapma gibi bi planım var umarım gerçekleştirebilirimBugün telafi edersin canım yürüyüşte yaptınmı tamamdır
yürüyüş artı bölgesel hareketlerimi yapma gibi bi planım var umarım gerçekleştirebilirimama dün bozmam iyi oldu pişman olmadım hem biraz nefsim köreldi hem de bugün yine aynı şekilde devam edeceğimi biliyorum, ama 14 mayısa kadar kaçamk olmasa iyi düğünümüz var sonra süreç bitmicek de işte hiç değilse arada şımartırım kendmi
Merhaba bende sizinleyim. Eskiden hep 58 kgyken evlendikten sonra 61 e çıktım ve 61 le hamile kaldım. Sonuç; sezeryana girerken tam 86.8 dim. Doğumdan sonra 16 kg verdim şuan 71 kiloyum 24 Nisanda tartildim. Haftalik tartılmak gerek ama biraz dış sıkıp aylık mı tartilsam diye düşünüyorum. Bu arada hergün bebegimle yürüyüşe çıkıyorum 45 dk. Evde de 50 ser defa 1 set hareketler yapıyorum yana eğilme öne eğilme yatış pozisyonunda bacakları çekme kaldırma arkaya dogru kaldirma ve squat falan. Sabah kalkarken ılık su limon içiyorum. Sonra acıkırsam 1 tane muz. Sonra ekmeksiz kahvaltı. 3 lt su iciyorum bi de akşam yemeğim var işte. Bakalım neler olcak. Bu arda badem ve kuru kayısı da yemeye başlıyorum acıkırsam 3,4 tane falan. 55 olmak istiyorum hedefim.
Ben 10.takımda yarışıyorum ama sizi de takip edeceğim..yanlış diyetler hep zarar veriyor gerçekten sonrada hooop kilolar geri alınıyor..şimdi eskiden gittiğim diyetisyene göre uyduruyorum listemi..aç kalmadan güzel gidiyor yoksa al ver bende bıktım
Bende kahve keyfi yapıyodumBir kahve molasii yapiyorum sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?