5February & Cardialgia'nın Diyet Ve Spor günlüğü (Katılmak İsteyenler gelsinnn )

Yemin ederim tamamen gerginlik su evlilik işi..

Hahahahah :)) öyle gerginliğe can kurban be sonra hiç birini hatırlamıcaksın zaten sanki yıllardır evli gibi olucaksın :) beni duyanda 10 kere evlenip ayrılmış zannedicek valla :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen kuzum ya.. Valla öyle sanacak.
Dün annemi görsen nasıl koşarak geliyor, tuvalet fırçası eksik kalmış diye.. Paniği görsen sanki damat kaçtı der gibi söylüyor, asabım bozuldu çok.

Aynen kuzum ya.. Valla öyle sanacak.
Dün annemi görsen nasıl koşarak geliyor, tuvalet fırçası eksik kalmış diye.. Paniği görsen sanki damat kaçtı der gibi söylüyor, asabım bozuldu çok.

Kıyamam yaaa :)) ablamda rendem eksik diye strese girmişti :) ne güzel heyecanlar tadını çıkart bence doya doya yaşa heyecanını :)

Kıyamam yaaa :)) ablamda rendem eksik diye strese girmişti :) ne güzel heyecanlar tadını çıkart bence doya doya yaşa heyecanını :)

Bende bekarken böyle konuşuyodum. ((
Şimdi, bu kadar strese değer mi acaba diyorum.

Bende bekarken böyle konuşuyodum. ((
Şimdi, bu kadar strese değer mi acaba diyorum.

Değer tabi ya sevdiğin adamla bir ömür geçirmek için bu hazırlıklar, yarın öbür gün doğacak kuzucuk için :)) ay bak düşündükçe heyecanlanıyorum :)

Sen bu adama çok aşıksın!!!!

Ya çok aşığım ya da önümdeki o kadar çok zaman varki hayal kurarak kendimi teselli ediyorum :)))

Bence tam tam tam olarak birinciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Sen hayal kuruyorsun, ben iğrenç haldeydim.
Resmen evde kalmış kızlar gibi adama baskı yapıyordum evlenelim diye, kendi kendime ağlıyordum falan..
Reziilik ya.. Bunalıma girip gün boyunca konuşmuyodum, gece de sen benimle evlenmiyosun deyip ayrılıyordum kiiiiiiiii, şuan evlilik istemiyorum sevgili takılmak süpeeer..

Kolay gelsin bebeğim, Allah yardımcın olsunn..

beni unuttunuz

Sen yoksunnnnnnnnnnnnnnnnnn..

kuzummmm sorma :44:

sen nasılsın, bir daha boşlamak yok....

bugün menü

sabah

yulaf, kahve

öğlen kefir,3 kayısı,

şimdi 3 diyet bisküvi ve şekersiz kahve

akşam yulaf yineeeee

tabi bitki çaylarım birde

demin 1 tencere biber dolması

1 tencere sarma sardım

yarın büyük değişiklik yapıp saçlarımı boyatacağım

Ay ben bunu yeni görüyorum ne güldüm ya :)) bakma bende öyleyim aslında ama boşa kürek çekiyorum daha çoook var :))

Ohhhh maşallah valla sana :) beni bu vizeler bitirdi ya herşey karıştı birbirine

Ohhhh maşallah valla sana :) beni bu vizeler bitirdi ya herşey karıştı birbirine

canımmmm Allah kolaylık versin ama bak yaz geliyor zaman yok artık, kendini topla sadece düzen lazım

canımmmm Allah kolaylık versin ama bak yaz geliyor zaman yok artık, kendini topla sadece düzen lazım

Teşekkür ederim tatlım allahtan kısa bir süre cuma günü bitiyor yine çok yemiyorum ama düzensiz yiyiyorum işte tek sorun o

Teşekkür ederim tatlım allahtan kısa bir süre cuma günü bitiyor yine çok yemiyorum ama düzensiz yiyiyorum işte tek sorun o

ohh iyi o zaman sporda yaparsın cumadan sonraaaaaa

Kızlar nerelerdesiniz ya hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…