5February & Cardialgia'nın Diyet Ve Spor günlüğü (Katılmak İsteyenler gelsinnn )

Senin için endişelenmiştim kuzum..
8 sene böyle flörtlü arkadaşlık. sevgili olarak, dolu dolu 3 sene bitip 4te de evlilik..

Senin için endişelenmiştim kuzum..
8 sene böyle flörtlü arkadaşlık. sevgili olarak, dolu dolu 3 sene bitip 4te de evlilik..

Ay valla süpersiniz :)) maşallah Allahım hiç ayırmasın inşallah sizi hep böyle mutlu olun :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin balımm, hepimizi inşallah.
Sizin nasıl gidiyor? Sizde devirdiniz yılları kaç oldu?

Biz 3. Senemizi yaşıyoruz şu anda :) ama daha kaç 3 seneyi sevgili olarak geçiririz bir fikrim yok :) şu anlık bir sorun yok ya o kavgalı günlerimiz bitti çok şükür özlem soktuk araya o özlem bize iyi geldi :)

Maşallah size bitanem.
Özlemek çok çok çok güzel ve özel bi duygu. Ama dozu kaçınca canavara dönüştürebiliyor..

Maşallah size bitanem.
Özlemek çok çok çok güzel ve özel bi duygu. Ama dozu kaçınca canavara dönüştürebiliyor..

Gerçekten çok güzel hele o ilk kavuşma anını hiç bir şeye değişmem :) ama fazlası olunca offf duvarları falan yumrukluyorum hırsımdan aslında benim tek sorunum hırs yani ben burda tekim o neden dışarda, ben evde oturuyorum kardeşim dediğim insanlar uzakta o neden görüşüyor bencillik ve hırs olunca kavga kaçınılmaz oluyordu :))

Tek sebebi özlemek, çok özlemek.. İçin içini yiyodu dimi hep..
O şehir dışında okuyordu, kokusuyla uyanıyordum bazen bende..

Tek sebebi özlemek, çok özlemek.. İçin içini yiyodu dimi hep..
O şehir dışında okuyordu, kokusuyla uyanıyordum bazen bende..

Ya çok kötü bir şey ya içimi çeke çeke ağladığımı bilirim sanki çocuk napıyo yani bi sakin ol dimi ama yoook imkansız :)

Bende askerdeyken öyleydim 15 ay tişörtüne sarılarak uyumuştum ay ne zor günlerdi :)

Askerliği düşünemiyorum ben yaaaaa. Çıldırır insan..

Askerliği düşünemiyorum ben yaaaaa. Çıldırır insan..

2007 haziran ayında tanıdım ilk görüşte aşık oldum 2011 aralık ayında elde ettim 2012 mart ayında askere gönderdim tam kavuştum derken gitti yani :) 1 sene olacak nerdeyse geleli hala aklıma geldikçe kalbim sıkışır çok zor günlerdi ya ama bir o kadarda güzel tabi :))

Çok emek vermiş benim bebeğim yaa..
Çok zor olduğuna eminim, ama aranızdaki bağ da kuvvetlenmiştir hee..

Çok emek vermiş benim bebeğim yaa..
Çok zor olduğuna eminim, ama aranızdaki bağ da kuvvetlenmiştir hee..

Ahh ahh saçımı süpürge ettim :)) yani orası öyle tabi askerlik olmasaydı bu kadar çok ve çabuk bağlanamazdık birbirimize en güzel yanı 10 kilo verip bambaşka biri olmuştum bazen diyorum sen yine askere gitsene ya ben kilo veriyim :))

Vaaaaaay.
Adamı cin çarpmışa çevirmişsindir.. 10 kilo süper..

Vaaaaaay.
Adamı cin çarpmışa çevirmişsindir.. 10 kilo süper..

Şok olmuştu zaten o ve çevremdeki herkes :) bambaşka biri olmuştum işte o kilonun üstüne 2-3 kilo aldım o bile farketti :) sen asker beklemedin heralde :)

Helal olsun azmine canım vallahi..
Yok balım beklemedim ben..

O kadar mı??????

Kız hiç denk gelmedin mi burda erkek arkadaşım askerde şöyle yaptı böyle yaptı diye :) bambaşka biri oluyor askerde ya sürekli naz, niyaz çarşıya çıktığında sapıtmalar falan yani benimki öyleydi şahsen :))

Ama ben katil olurum ki..

Ama ben katil olurum ki..

Yok yavrum yok olmuyosun çünkü biliyosun askerde olduğu için öyle ve gelince herşey düzelicek :) öylede oluyor hoş bizimki ilk gelmişti ben askerde şunu yapmadım yapıcam bunu yapmadım yapıcam görende dağda askerlik yaptı sanar karşıyakada yaptı askerliğini bide askerlik yaptım ben diyodu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…