- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- 398
- Konu Sahibi Cardialgia
-
anaam çok kötü dikkat etmek gerek evet :18::18::18::18:
artık kimse bakkala diye çıkamıyor zaten o kadının yüzünden
pardon yemek koydum ocağa :26:
nasıl yani yaaaa çokmu zayıflattı seni
Et olarak değil de, nasıl desem su kalmadı vücudumda, onun zayıflığı, yağ falan yakmadı.
ah kuzum dengesizmi içtin sen :26:
ben 2-3 litre su içiyorum günde birşey olmaz değil mi?
benimki (eşim) de bakkala gidip gelirken ara diyor
Bende katılmak istiyorum bu aralar kilo aldığımı farkediyorum ve dün doğum günümdü bir güzel yedim pastayı bugün herşeye dur dedim :) ilk işim çayı şekersiz içmeye başlamak oldu sabah kahvaltıda bir küçük domates 2 zeytin ve biraz bolca peynir yedim :) 2 litre suyum şu anda bitti devam ediyorum ama aksi gibi öğleden sonra regl oldum ve tatlı isteğime karşı koyamadım( sanırım ben bu işe yavaş yavaş başlıcam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bir de bu yeşil kahve çayı ne? Ne işe yarıyor?
Hoşgeldin kuzum..
Geçmiş doğum günün kutlu olsun, yeni yaşın çok çok çok mutluluk getirsin sana inşallah sevdiklerinle..
Regl olmak demek, benim için tatlı demek seni çok iyi anlıyorum..
Ben 1 litre ile çok az kaldım şimdi seni 2 lt okuyunca, hemen içiyorum beni de gazlamış bulundun..
Çok teşekkür ederim kuzum :) bak sevindim bu duruma su içmek lazım ben nprmalde hiç içmezdim ama artık değiştirdim kendimi bugünden itibaren :)) bu yeşil kahveyi nerden bulurum ben pekii? Şöyle çok değil 2-3 kilo versem yeter bana :)
Aktarda var canım benim gittiğim küçük bir aktardı sokak arası denilebilecek gibi yani, orada bile buldum ben.. Ucuz da bir şey.
Aman vizelerde geldi geldi ama ben yarın bir dışarı çıkayımda alayım onu ben kilo aldığımda hemen yüzüm şişiyor boyda kısa olunca 1 kilo bile farkediyor :) inşallah hepimiz istediğimiz gibi fit oluruz yaz da geliyor zayıflamak şart :))
Aynen canım.
Aman diyim, okula giderken içme, rezil olursun, öyle böyle değil, çok çıkartıyor lavaboya.. Evdeyken iç.
Hadi ya :) o zaman evdeyken içmek en mantıklısı :) senin kaç kilo fazlan var kuzum boy uzun mu?
Uzun değilim canım, kısa da değilim, 1.67 boyum var..
15 kilo falan benim, var epey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?