6-7 haftalık gebelikte uzun yol

Ayyy valla aksam aksam doktor yorumuyla güldürdünüz beni allah ta sizi güldürsün teşekkür ederim yorumunuz icin

důşük riskin yoksa gidebilirsin. Doktor bana düşuk riskim oldugu icin izin vermemisti. Oysaki benim ki sadece 1saatcik yoldu

Bende öyle düşündüm yani ha istanbulda anadolu yakasından avrupa yakasına geçmek ha bursa pek bi farkı olmuyo trafikle düşünürsek tabi. Ama iste sabahtan beri o kadar riskli dediler ki bende tereddüt ettim ama yorumlariniz sayesinde içim rahatladi o zaman güzel bi haftasonu beni bekliyo teşekkür ederim

Düşük riskiniz veya daha önceden kaybınız vs yoksa, ilk üç ay geçtikten sonra gezin derim ben. İlk üç ay kritik kendinizi de bebeği de kollamanız lazım

İyi gezmeler. Madem bebek de var, İskender’i en az 1,5 yiyin

Anadolu- Avrupa yakası arası Bursa'dan daha uzun yol artık hiçbir şey olmaz ya, gidin eğlenin ne güzel..

8 haftalık hamileyken 1 hafta ege turuna gitmiştim. Dağlara tepelere çıktım. Saatlerce arabada yolculuk yaptım. Hiç bişey olmadı. Ama benim hamileliğim öğrendiğim andan itibaren kolay ve güzel ilerleyen bir hamilelikti. Siz kendinizi daha iyi biliyorsunuz. Ona göre karar verin. Ben sadece yapılabildiğini söylemek istedim.

Bu zamanlarda kanaması başlayıp hamilelik bitene kadar yatmak zorunda kalanlar var.

Ablamin doktoru tam bu haftalarda deniz tatili için demisti ki " sağlıklı çocuk kaçıncı hafta olursa olsun , abartılı hareketler olmadığı sürece ne yaparsan yap, düşmez demisti. Ankaranin en iyi doktorlarından biriydi adam. Ablam ankaradan antalyaya ordan egeye falan gitmişti arabayla. Icin rahat olsun. Allah'a emanet

This is not uzun yol.

Ben 6. Haftamda eskisehire gittim istanbuldan arabayla ve uzun bir yol degil bence o da. 1 kere mola verdik hersey yolunda gitti rahat ol.

Anadolu yakasından Avrupa yakasına iş çıkış saatinde denk geldiğinizde bile dur kalk daha fazla sarsılıyorsunuz ve kaç saat sürüyor yol. ist Bursa riskli gebelik değilse bişey olmaz.

sizce istanbul bursa arası özel arabayla aynı zamanda feribotla yolculuk sizce riskli midir?
biz fikir veremeyiz, doktor ultrasonla bakip herhangi bir yasak var mi tehlike var mi soylemeli. Hamilelik asla genellenemez, fikir de verilemez. Riskli gebelik denen bir sey var, biz bilemeyiz ki senin durumunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…