Ayyy valla aksam aksam doktor yorumuyla güldürdünüz beni allah ta sizi güldürsün teşekkür ederim yorumunuz icinHatta burhaniyeye giderken trafik vardi ve esim trafikten kacmak icin sacma sapan bi yila girdi. Tarlalardan falan gectik ziplaya ziplaya. O zaman gercekten korktum sma cok sükür bir sey olmadi. Doktorum o cocuk gelecekse sen amuda kalksan da gelir demisti
Bende öyle düşündüm yani ha istanbulda anadolu yakasından avrupa yakasına geçmek ha bursa pek bi farkı olmuyo trafikle düşünürsek tabi. Ama iste sabahtan beri o kadar riskli dediler ki bende tereddüt ettim ama yorumlariniz sayesinde içim rahatladi o zaman güzel bi haftasonu beni bekliyo teşekkür ederimHerşey yolunda dediyse herhangi bir tehlike yok demek ki düşük vs gibi.
O zaman hiç panik olmayın tereddütte kalmayın.
9 ay boyunca 2-3 saat şehirlerarası gittim geldim birşey olmadı. İstanbul içi bile bi yerden bi yere gitmek zaten 2 saat. Hem de trafikte dur kalk dur kalk daha beter.
Bir de feribotla gideceksiniz zaten yolun çoğunu, öyle sarsıntı falan olmaz yani arabadaki gibi...
Yok cok sukur oyle bi riskten bahsetmedi doktorum ama yolculugu sormadim tabidůşük riskin yoksa gidebilirsin. Doktor bana düşuk riskim oldugu icin izin vermemisti. Oysaki benim ki sadece 1saatcik yoldu
Valla dediğim gibi biz 3-4 saat içinde git gel yapıyoruz istanbula :)Evet uzun yol sayilcak kadar uzak değil tabiki ama annemler falan baya bi abartinca bende gebelik icin uzun olur sandim
Düşük riskiniz veya daha önceden kaybınız vs yoksa, ilk üç ay geçtikten sonra gezin derim ben. İlk üç ay kritik kendinizi de bebeği de kollamanız lazımIyi akşamlar arkadaşlar. Bu cok büyük bi dert değil tabiki ama aklıma cok takıldığı icin sormak istedim. Konuyu nereye açacağımi bilmediğim icin buraya açtım direk. Çünkü benim icin büyük olmasa da bi dertkonu başlığında anlaşıldığı üzere 6 buçuk haftalık gebeyim. Ve eşimle uzun zamandır istediğimiz bi bursa gezisi vardi. Bu ara da profilimde balıkesir yaziyo ama biz bi süre once istanbula taşındık. Şimdi sizce istanbul bursa arası özel arabayla aynı zamanda feribotla yolculuk sizce riskli midir? Uzun zamandır cok istediğim geziden vazgecmelimiyim? Zaman ayırıp okuduğunuz icin teşekkür ederim
Bende öyle düşündüm yani ha istanbulda anadolu yakasından avrupa yakasına geçmek ha bursa pek bi farkı olmuyo trafikle düşünürsek tabi. Ama iste sabahtan beri o kadar riskli dediler ki bende tereddüt ettim ama yorumlariniz sayesinde içim rahatladi o zaman güzel bi haftasonu beni bekliyo teşekkür ederim
Bu aralar maalesef yemeklerle aramız pek iyi degilİyi gezmeler. Madem bebek de var, İskender’i en az 1,5 yiyin
Anladım evet herkes ilk üç ay icin kritik diyo ama bilemedim kiDüşük riskiniz veya daha önceden kaybınız vs yoksa, ilk üç ay geçtikten sonra gezin derim ben. İlk üç ay kritik kendinizi de bebeği de kollamanız lazım
Sonradan öğrenmekten iyidirAnladım evet herkes ilk üç ay icin kritik diyo ama bilemedim ki
Kesinlikle teşekkür ederim yorumunuz icinSonradan öğrenmekten iyidir
Çok teşekkür ederim içim rahatladiizmir istanbul arasi her ay gittim geldim gerek kendi arabamizla gerek ucakla merak etme
biz fikir veremeyiz, doktor ultrasonla bakip herhangi bir yasak var mi tehlike var mi soylemeli. Hamilelik asla genellenemez, fikir de verilemez. Riskli gebelik denen bir sey var, biz bilemeyiz ki senin durumunu.sizce istanbul bursa arası özel arabayla aynı zamanda feribotla yolculuk sizce riskli midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?