İst bursa feribotla bir saat 15 dakikaIyi akşamlar arkadaşlar. Bu cok büyük bi dert değil tabiki ama aklıma cok takıldığı icin sormak istedim. Konuyu nereye açacağımi bilmediğim icin buraya açtım direk. Çünkü benim icin büyük olmasa da bi dertkonu başlığında anlaşıldığı üzere 6 buçuk haftalık gebeyim. Ve eşimle uzun zamandır istediğimiz bi bursa gezisi vardi. Bu ara da profilimde balıkesir yaziyo ama biz bi süre once istanbula taşındık. Şimdi sizce istanbul bursa arası özel arabayla aynı zamanda feribotla yolculuk sizce riskli midir? Uzun zamandır cok istediğim geziden vazgecmelimiyim? Zaman ayırıp okuduğunuz icin teşekkür ederim
O mu uzun yol kız:))) kanamn yoksa her konuda özgürsün.Iyi akşamlar arkadaşlar. Bu cok büyük bi dert değil tabiki ama aklıma cok takıldığı icin sormak istedim. Konuyu nereye açacağımi bilmediğim icin buraya açtım direk. Çünkü benim icin büyük olmasa da bi dertkonu başlığında anlaşıldığı üzere 6 buçuk haftalık gebeyim. Ve eşimle uzun zamandır istediğimiz bi bursa gezisi vardi. Bu ara da profilimde balıkesir yaziyo ama biz bi süre once istanbula taşındık. Şimdi sizce istanbul bursa arası özel arabayla aynı zamanda feribotla yolculuk sizce riskli midir? Uzun zamandır cok istediğim geziden vazgecmelimiyim? Zaman ayırıp okuduğunuz icin teşekkür ederim
Evet bencede uzun yol değil ama iste annemler oyle bi abarttı ki sanki dediginiz gibi izmirden karsa gidiyomusum gibi abarttılar bende tereddütte kaldimBursa istanbul mu?
Uzun yol deyince izmir kars arasi falan sandim. Allah iyiliginizi versin
Ben taaaa almanyaya uctuydum 1.5 aylik hamileyken. Hem de surekli ayakta kaldim ve esya tasidiydim. Doktorunuza sorarak her yere de gidersiniz
SagolunRiskli gebelik değilse tabiki gidin doktorunuza danışsaniz daha saglikli bir cevap olur doktora gitmeden buradaki cevaplara göre de gidilmezhayırlı olsun bebeginiz sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Evet bende zaten nasipte varsa ne yaparsan yap dünyaya gelir nasipte Yoksa da oturduğun yerden bile Allah korusun düşük olur mantigindayim. Ama iste etraftan bi kaç kişi riskli olur diyince tereddüt ettimBirsey olmaz git deriz olacagi vardir olur. O zaman dinlemeseydim dersiniz. Ama mantik olarak millet ucagada biniyor tarlayada gidiyor. Normalde olmamasi lazim.
Ben olsam giderdim. Zira ben son gune kadar geziyordum :)
O mu uzun yol kız:))) kanamn yoksa her konuda özgürsün.
Hii yani doktor riskten bahsetmedi cok şükür ama iste ilk üç ay herkes kritik dediği icin biraz evhamlandim galibaRiskli bir durum yoksa herhangi bir sakınca teşkil etmiyor diye biliyorum
Anladım biraz fazla evham yapmışım sanirim2 saatte bir mola verip gezindikçe birşey olmaz.Ben de 9 haftalıkken otobüsle 10 saat yol geldim.Şimdi inşallah 7 aylıkken özel arabamızla geri döneceğim çünkü yürümem gerekiyor sık mola verip.
Doktor tamam diyorsa gidebilirsiniz.
Bu cok açıklayıcı bi yorum olmuş teşekkür ederimİst bursa feribotla bir saat 15 dakika
Haklısınız teşekkür ederimBen iki aylık hamileyken dubai ye tatile gittik zorluk yaşamadım bence sorun olmaz ama yinede Dr danış
benim gebeliğim riskli değildi çok şükür ve inanin doğum sancısı çekerken bile geziyordumSagolunaraya haftasonu girdiği icin soramıyorum doktoruma numarasını da almamıştım
Ayyy hayalimdeki rahatlıkbenim gebeliğim riskli değildi çok şükür ve inanin doğum sancısı çekerken bile geziyordumhatta esime ayy pizza da yeyim öyle gidelım doğumdan sonra yiyemem bile dedim gezin tozun hamileliğinizin tadini çıkarın yazda geldi mis
yok yok yolda ben doğurmadıysam inan kimse doğurmaz bildiğin mağazada alışveriş yaptım hatta o gün doktorda muayene oldum 4 cm acıklıgin var dedi tamam dedim nisan lekem geldi ve birden ağrılarım gelmeye başladı eşime dedim yürü eve gidelım aksam geliriz nasılsa ben o agri ve aciklikla alisveri yaptım :) eve geldim ortalığı topladım manikür pedikür yaptım ve doğumda saçlarım kabarmasın diye duzlestirdim feln:) ve çok şükür çok rahat bir doğum yaptım Allahım sizde rahat doğum nasip etsin bu yaptığım herşey sancımi unutmak içindi çok ise yaradı bu bir süreç ve bebek doğacak o anı korkuyla değil zevkle yaşarsanız canınızda çok yanmıyorAyyy hayalimdeki rahatlıkBende gezmeyi cok severim ya hatta eşim bana bu gezme sevdan azalmazsa ilerde sen yolda dogurur haberlere konu olursun diye dalga geciyo ama bu yorumdan sonra sanirim doktor yasaklamadıkça ben de sizin gibi rahat davranicam
Ayyy gerçekten çok iyiymiş yayok yok yolda ben doğurmadıysam inan kimse doğurmaz bildiğin mağazada alışveriş yaptım hatta o gün doktorda muayene oldum 4 cm acıklıgin var dedi tamam dedim nisan lekem geldi ve birden ağrılarım gelmeye başladı eşime dedim yürü eve gidelım aksam geliriz nasılsa ben o agri ve aciklikla alisveri yaptım :) eve geldim ortalığı topladım manikür pedikür yaptım ve doğumda saçlarım kabarmasın diye duzlestirdim feln:) ve çok şükür çok rahat bir doğum yaptım Allahım sizde rahat doğum nasip etsin bu yaptığım herşey sancımi unutmak içindi çok ise yaradı bu bir süreç ve bebek doğacak o anı korkuyla değil zevkle yaşarsanız canınızda çok yanmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?