eşin gibi akıllı bir insan herkese nasip olur inş...Arkadaşlar ben eşimle evleneli 6 ay oldu hala bebek istemiyorum diyor. Nasıl ikna edeceğimi de bilmiyorum? Benim anlamadığım şey yeri ve zamanı değilmiş bu işin yeri ve zamanı ne zaman diye sorduğumda ona da cevap vermiyor??
Canım benim eşimde istemiyordu. Bari doktora gidip testleri yaptırıp öyle bekleyelim dedim kabul etmedi. Ben gidip tüm kontrolleri yaptırdım herşey yolunda dedi doktor . Eşim gitmedi ve eşimde sorun varmış 2 senedir uğraşıyoruz hala hamile kalamadım. Kesinlikle doktora muayene olmadan boşu boşuna beklemeyin.Arkadaşlar ben eşimle evleneli 6 ay oldu hala bebek istemiyorum diyor. Nasıl ikna edeceğimi de bilmiyorum? Benim anlamadığım şey yeri ve zamanı değilmiş bu işin yeri ve zamanı ne zaman diye sorduğumda ona da cevap vermiyor??
Doktoru ne demiş kiSebebini söylemiyor diyerek kimi kandırmış oluyorsunuz, eski konularınız kabak gibi dururken
Adam çok mantıklı bir şey yapıyor, size kim ne dese fayda etmez, doktorunuzu dinlemiyorsunuz, bizi mi dinleyeceksiniz
Bunları demiş ve maddi olarak da durumları iyi değilmiş, konularına bakabilirsiniz.Doktoru ne demiş ki
Kızlar bilenler bilir benim vajinam dar. Rahim ağzım dar. Vajinam kalın. 90 kiloyum. 14 eylülde evlendim. Ve eşim çocuk düşünmüyor. Ben bipolar hastasıyım. Kısaca şu an kazara çocuğum olsa kullandığım ilaçlar neticesinde otistik çocuk sendromu olur doğmamış bebekte. Ağlıyorum şu yazıyı yazarken. Bana spiral takmaya çalıştı doktor neredeyse vajinam deliniyordu. Yardım nolur
Eşim tam tarihini bilmiyorum ama varikosel ameliyatı olmuş 4 senedir beraberlik yaşıyoruz. Tık yok. Ben ise depakin kullanıyorum bu dönemde hamile kalmamalıyım. Ama bebek çok ama çok istiyorum. Anlayacağınız durumlar karışık
Bu konusuna bakarsak çocuk olsun da nefes alsın yeter diyecek o zaman. YazıkBunları demiş ve maddi olarak da durumları iyi değilmiş, konularına bakabilirsiniz.
Umarım doğru bir karar verebilir :/
+1Sebebini söylemiyor diyerek kimi kandırmış oluyorsunuz, eski konularınız kabak gibi dururken
Adam çok mantıklı bir şey yapıyor, size kim ne dese fayda etmez, doktorunuzu dinlemiyorsunuz, bizi mi dinleyeceksiniz
Ay inanmıyorum bunları simdi gördüm. Es kesinlikle haklı. Bebek özenip yapılacak bir sey değildir. O da bir insan olacak. Hadi bebek mıncıralım sevelim diye bebek mi yapılır yahu.Bunları demiş ve maddi olarak da durumları iyi değilmiş, konularına bakabilirsiniz.
Umarım doğru bir karar verebilir :/
Konu sahibinin çocuk istemesine karşı çıkılmıyor aslinda5 senedir birlikte ve 2 yıldır aynı evde yasıyorsanız bence siz haklısınız
Konu sahibi konuyu manipülatif şekilde açmış.5 senedir birlikte ve 2 yıldır aynı evde yasıyorsanız bence siz haklısınız
Daha yeni evlenmişsiniz, birlikteliğinizin tadını çıkarın. Biz de 2.5 yıl hazır hissetmedik. Başbaşa kalmaya, evliliğin tadını çıkarmaya ihtiyacımız vardı. Bu kötü bişey değil.Arkadaşlar ben eşimle evleneli 6 ay oldu hala bebek istemiyorum diyor. Nasıl ikna edeceğimi de bilmiyorum? Benim anlamadığım şey yeri ve zamanı değilmiş bu işin yeri ve zamanı ne zaman diye sorduğumda ona da cevap vermiyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?