6 ay geçti hala bebek istemiyor

eşin gibi akıllı bir insan herkese nasip olur inş...

Canım benim eşimde istemiyordu. Bari doktora gidip testleri yaptırıp öyle bekleyelim dedim kabul etmedi. Ben gidip tüm kontrolleri yaptırdım herşey yolunda dedi doktor . Eşim gitmedi ve eşimde sorun varmış 2 senedir uğraşıyoruz hala hamile kalamadım. Kesinlikle doktora muayene olmadan boşu boşuna beklemeyin.

Evliliğiniz oturdu mu ?
Maddi olarak rahatladınız mı ?
Eşinizle ilşkiniz nasıl ?
Birbirinizden emin olmayabilirsiniz 5 yıldır birlikte olsanızda. Tek başına karar verilecek bir durum değil, bence eşiniz haklı biraz bekleyin ikiniz birden istediğinizde bu kararı alın.

biliyorsun corona virus çikti adam düşünüyor ülke iyi durumda degil..
Rabbim korusun evlatlarimizi
insallah tez zamaninda anne olursun inşallah biraz hayatini yaşamak istiyor..
ne zaman isterse olur inşallah.

Sebebini söylemiyor diyerek kimi kandırmış oluyorsunuz, eski konularınız kabak gibi dururken
Adam çok mantıklı bir şey yapıyor, size kim ne dese fayda etmez, doktorunuzu dinlemiyorsunuz, bizi mi dinleyeceksiniz

Sebebini söylemiyor diyerek kimi kandırmış oluyorsunuz, eski konularınız kabak gibi dururken
Adam çok mantıklı bir şey yapıyor, size kim ne dese fayda etmez, doktorunuzu dinlemiyorsunuz, bizi mi dinleyeceksiniz
Doktoru ne demiş ki

Doktoru ne demiş ki
Bunları demiş ve maddi olarak da durumları iyi değilmiş, konularına bakabilirsiniz.
Umarım doğru bir karar verebilir :/

+1
ne olacak o çocuk hiç mi hiç düşünmüyor

@Ponki12 iyi misiniz gerçekten?

Canım daha 6 ay olmuş bırakın evliliğin tadını cıkarın. Bu zamanlar bir daha gelmeyecek cocuk olduktan sonra.
Gezin tozun eglenin. Bırak zamanını kendi seçsin bebek. Eşin böyle bir duruma psikolojik olarak hazır değilse zorla olmaz.

Bunları demiş ve maddi olarak da durumları iyi değilmiş, konularına bakabilirsiniz.
Umarım doğru bir karar verebilir :/
Ay inanmıyorum bunları simdi gördüm. Es kesinlikle haklı. Bebek özenip yapılacak bir sey değildir. O da bir insan olacak. Hadi bebek mıncıralım sevelim diye bebek mi yapılır yahu.

Ben sizin gibi kadınları anlayamıyorum.
Evlenmişsiniz. Çocuk olmadan önce hiç mi hayaliniz yok?
Mesela Gap turu yapalım; karadeniz yaylarına gidelim; eşimle opera tiyatro konser gidelim. Çiftli etkinlik yapalım. Bir haftasonu gönlümüzce sinema evde pinekleme yapalım..

Ben bekarım yaş 32. Inşallah evlenince en az 1.5, 2 yıl eşimle doya doya evliliğimin çift olarak tadına varmak istiyorum. Çünkü illa ki çocukla da tadına varılır ama aynı olmaz. Mesela cuma iş çıkışı atlayıp 2 gün yakın yerlere hop diye gidemezsin. Spontane plan yapamazsın. Önce tadını çıkarın. Hamilelikte affedersiniz öğüre öğüre gezmeyin.

Ayrıca çocuk kararı = Maddiyat olduğu için ben olsam en az doğum parası, doktor muayenesi, test vs ücretler için kenara 15 20 bin atardım. Bir acil durum olduğunda nakit paradan anında vermek çok rahat olur.

Bir de ağır ilaçlar kullanırken ne çocuğu??
Yapmayın. Çocuğun engelli olma riski olabilir mazallah..
Ilk 3 ay hic ilaç içmeyin diyor doktorlar nerede kaldı psikiyatri ilaçları..
Ve ayrıca zorla kimseyi baba yapmayın.

Çocukla yeterince ilgilenmezse bin pişman olursunuz. Çocuğu her iki tarafta istemeli.
Yani bence bekleyin..

Uzun zamandır birlikte bile olsanız evliliğin 5. Ayı İçin yine de erken bir karar bence

Hiçbir borcum yok, yaşlarımız müsait ben de 6 aylık evliyim. Sadece ufak tefek sağlık sorunlarım var. Şuan böyle bir şeye asla cesaret edemem.. Çok ciddi bir ilaç kullanırken ne cesaret bu.

5 senedir birlikte ve 2 yıldır aynı evde yasıyorsanız bence siz haklısınız

5 senedir birlikte ve 2 yıldır aynı evde yasıyorsanız bence siz haklısınız
Konu sahibinin çocuk istemesine karşı çıkılmıyor aslinda
Ciddi sağlık problemleri oldugu için hem kendi hem de bebegin sagligini tehlikeye atmamasini öneriyor arkadaşlar

Daha yeni evlenmişsiniz, birlikteliğinizin tadını çıkarın. Biz de 2.5 yıl hazır hissetmedik. Başbaşa kalmaya, evliliğin tadını çıkarmaya ihtiyacımız vardı. Bu kötü bişey değil.
ben asla çocuk sahibi olmak istemiyorum derse eğer, bu problem. Kendi yolunuzu çizmeniz gerekir o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…