Benim iki yıl bitti hala istemiyor maddı sıkıntılardan dolayı buna rağmen kazayla iki kez hamile kaldım malasef düşük olduArkadaşlar ben eşimle evleneli 6 ay oldu hala bebek istemiyorum diyor. Nasıl ikna edeceğimi de bilmiyorum? Benim anlamadığım şey yeri ve zamanı değilmiş bu işin yeri ve zamanı ne zaman diye sorduğumda ona da cevap vermiyor??
Evlenmeden bu konuyu konuşmadınız bu hiç ?Ama biz 5 senedir birlikteyiz zaten ve 2 senedir aynı evde yaşıyoruz.
Esimle evlendigimde 10. Senemiz dolmak uzereydi ve esim bebek istemedi saygi duydum boyle seyler icin iki tarafinda hazir olmasi gerekir diye dusunuyorum baski yapilmamali kimseye baski yapmayin esinize babaliga hazir olmadan bebeginiz oluraa psikolojik acidan yanliz kalabilirsiniz cocuk olduktan sonra manevi destege cok ihtiyac oluyorAma biz 5 senedir birlikteyiz zaten ve 2 senedir aynı evde yaşıyoruz.
Gerçekten psikolog veya psikayatri tarafından tanı konmuş insanları tenzih ediyorum. Ama forumun %70 i bipolar olduğunu iddia ediyor.Gene ayni oranda insan karsisindakinin narsist olduğunu iddia ediyor. Kötü insanlar sadece kötüdür illa narsist olacak diye bir şey yok size kötüdür baskasına iyidir egoisttir vs... Bipolarlığı da grip gibi rahat söylüyorsunuz ama bipolarlıkla sizofrenlik arasında ince bir cizgi var. Belki sadece duygusal birisiniz manik depresifsiniz gecici bir depresyondasiniz hepsini geçtim yapınız böyledir illa her ruh hali değisimi bipolar olacak diye bir sey yok.
Tüm mesajları tek tek okumadım. Ve dedigim gibi tanısı konmuş olanları tenzih ettim,bir daja okuyun bence. Sürekli forumda görünce fikrimi belirttinKadın ruhsal durumundan dolayı engelli raporu almış. Daha ne kadar bipolar olabilir?
7 senedir beklemişsin işte :)) çocuk olunca neyin değişeceğini düşünüyorsunuz? Yapacak bir aktivite edinin kendinize. Yoksa çocukla da zor yaparsınız.Ben beklemeyi seven bir insan değilim ki.
O evlenme teklifi etti. Ama ben evlendikten sonra karma atak geçirdim. İyileştim şimdi ama o hala korkuyor.
Çocuğa zarar vermek mi? Sen beni ne zannediyorsun şizofreni hastası bile etrafına zarar vermez kaldı ki ben bipolar hastasıyım.
Ama biz 5 senedir birlikteyiz zaten ve 2 senedir aynı evde yaşıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?