6 ay kınası yapsam mı karar veremedim

aynen tamam ozaman hiç iş çıkartmiyim başıma yapmayayım... zaten birde kv lere mi hizmet edeceğim.

Ama pipi bu yani, sizde var mı yok.
Önemli.
Kesilmesi de bittabii padişah kıyafetleriyle kutlanacak

Ama pipi bu yani, sizde var mı yok.
Önemli.
Kesilmesi de bittabii padişah kıyafetleriyle kutlanacak

Ay o padisah kiyafetleri beni benden aliyor. cocuk yalniz olayin farkinda bile olmuyor o an sadece yuruyor dombra muzigi esliginde en son boyle bir sunnete zorla goturuldum o kadar darlandim kii o neydi oyle Amann Yarabbii

inanki sosyal medyam hiç yok kımsenın resım atmasına izin de vermiyorum bebegımın. gösterıs için degıl de sordum sadece. çoğunluk gereksız buldu zaten . fikrimi yapmama konusunda değiştiriyorum

aynen tamam ozaman hiç iş çıkartmiyim başıma yapmayayım... zaten birde kv lere mi hizmet edeceğim.
Boşver yazık annene. Onun yerine annen eşin bebeğinle haftasonu dışarı çıkar yer içer keyfine bakarsın. Bebeğin de yüz kişinin içinde huysuzlanip bunalacagina mis gibi hava alır Ev meselesinde ben de senin gibi ısınamadım evime. Çok işlek bir caddedeyim. Gürultu patırti eski bina. Ev kaynanamin ve size ev lütfettim havalarında sürekli. Biraz yakınsak terslenir

Dolar elden gidiyeahh dolaar hala yas gunu, baby shower, 6 ay mevludu, 40 mevludu, dis mevludu diyolar. Basiniza ne diye masraf acasiniz? O parayla altin alin dolar falan alin p.tesi gunu dolar 7.5 olacakmis ona gore

ben-i çok iyi anladınız çok mutlu oldum /3

İlk defa bu sene duydum bende
Hiç duymamıştım
Mevlit yapıyor bazısı doğdunda 40 diye
Ama 6 ay kınası hiç duymamıştım bu yıla kadar
Biz trakyalıyız. Bizde de var canım. Mevlüt zaten yapmıştık. Kınayıda annemin evinde yapmıştık.

Annemin birkaç arkadaşı kv bide ablam.
Öyle abartı yoktu. Kameraya da çektik.

Hatıra kaldı. Annem ben kınalarını göremem bari bunu yapalım dedi.

Bende kırmadım..

zaten elektrik alamiyom kv den :)

Allah gecinden versin
Bilmiyorum tercih meselesi
Ben doğum günü de yapmadığım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…