- 11 Ocak 2017
- 2.830
- 9.590
- 158
- 36
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
-
Anladım, ilginçmiş özellikle 6 yı kutlamak. Teşekkür ediyorum :)amaç eğlence 6 aylık olmasını kurtuluyorlar abımın karısının arkadasi 6 ay kınasını 2 kere yaptı bir değil iki kere :)
Sünnet düğünü yapmayacağım deyince "Ama özenir annesi" diyenlere benzer cevap veriyorum ben de.
Anası babası mutlu etmek için uğraşsın, o ama sünnet düğünü desin.
Sıkıyorsa desin.
aynen tamam ozaman hiç iş çıkartmiyim başıma yapmayayım... zaten birde kv lere mi hizmet edeceğim.6 aylık bebeğe kına da ilk duydum tövbe yarabbim. Madem bi anacığın var, görümce kaynana da bencil tipler, ne diye uydurma adetlerle başına iş çıkarıyorsun yahu? Elin kadınları 40 yıllık adetleri bile misafir çekemem diyip uygulamıyor. Bi duyulmamış adetler eksikti. Ben 40 mevludunu biliyorum o güzel bişey. Yapmissin bitmis. Ama bebişin eline kına yakma yazıktır. Çok hassas. Hem annene de günah temizlikle uğraşacak. Herkesin bahanesi varmış sen de bi bahane bul geç kenara bosver
Ama pipi bu yani, sizde var mı yok.Zaten cok sacma degil mi sunnete dugun yapmak falan. Ooo oglumuzun pipisini de kestik ne mutlu falanbenim erkek kardesim tek erkek 3 kizdan sonra bulmuslar annemler sonunda ama 4 5 aylikti kestirdik bitti. gecenler de gelmis aklina benim sunnet ne zaman oldu diye anlattik ust uste tesekkur ediyor cocuk baya memnun oldu erkenden kestirmemizden
amaç eğlence 6 aylık olmasını kurtuluyorlar abımın karısının arkadasi 6 ay kınasını 2 kere yaptı bir değil iki kere :)
Ama pipi bu yani, sizde var mı yok.
Önemli.
Kesilmesi de bittabii padişah kıyafetleriyle kutlanacak
inanki sosyal medyam hiç yok kımsenın resım atmasına izin de vermiyorum bebegımın.İki üç yıl bir şeyin adet olması için gerekliyse tabii adet olabilir :)
Ama ne bana ne kardeşime yapıldı.
İki kez yapıldığına şahit oldum evet yapanlar Egeli ama bizim akrabaların hiçbiri de yapmadı mesela.
Maksat instaya atılacak resim olsun anneler gösteriş yapsın hazırladıklarıyla ee bebeğe gene hediye gelir ee bu işleri yapmak için konsept lazım bindallı lazım vırt zırt paralar harcansın. Amaç bu yani başka da bir amacı yok kesinlikle zırvalık.
Bizde de var.Parayı yolda mı buluyorlar
dolar olmuş 6 küsür
Ben yaptım canım güzel oldu ama.Hatıra kaldı.inanki sosyal medyam hiç yok kımsenın resım atmasına izin de vermiyorum bebegımın.gösterıs için degıl de sordum sadece. çoğunluk gereksız buldu zaten . fikrimi yapmama konusunda değiştiriyorum
Boşver yazık annene. Onun yerine annen eşin bebeğinle haftasonu dışarı çıkar yer içer keyfine bakarsın. Bebeğin de yüz kişinin içinde huysuzlanip bunalacagina mis gibi hava alıraynen tamam ozaman hiç iş çıkartmiyim başıma yapmayayım... zaten birde kv lere mi hizmet edeceğim.
aç köp.k görumce bekliyor kınayı gelecek yiyecek içecek gidecek. zaten evıne kımsenın gittiği yok. neden hep gelmek istiyor ama kendileri çağırmıyorBende egeliyim bilirim 6 ay kınasını iki çocuğumada yapmadım Gereksiz kalabalık.
Bizde de var.
Annem istemişti. İki kızıma da yaptık biz.
ben-i çok iyi anladınız çok mutlu oldum /3Boşver yazık annene. Onun yerine annen eşin bebeğinle haftasonu dışarı çıkar yer içer keyfine bakarsın. Bebeğin de yüz kişinin içinde huysuzlanip bunalacagina mis gibi hava alırEv meselesinde ben de senin gibi ısınamadım evime. Çok işlek bir caddedeyim. Gürultu patırti eski bina. Ev kaynanamin ve size ev lütfettim havalarında sürekli. Biraz yakınsak terslenir
Biz trakyalıyız. Bizde de var canım. Mevlüt zaten yapmıştık. Kınayıda annemin evinde yapmıştık.İlk defa bu sene duydum bende
Hiç duymamıştım
Mevlit yapıyor bazısı doğdunda 40 diye
Ama 6 ay kınası hiç duymamıştım bu yıla kadar
zaten elektrik alamiyom kv denBoşver yazık annene. Onun yerine annen eşin bebeğinle haftasonu dışarı çıkar yer içer keyfine bakarsın. Bebeğin de yüz kişinin içinde huysuzlanip bunalacagina mis gibi hava alırEv meselesinde ben de senin gibi ısınamadım evime. Çok işlek bir caddedeyim. Gürultu patırti eski bina. Ev kaynanamin ve size ev lütfettim havalarında sürekli. Biraz yakınsak terslenir
Biz trakyalıyız. Bizde de var canım. Mevlüt zaten yapmıştık. Kınayıda annemin evinde yapmıştık.
Annemin birkaç arkadaşı kv bide ablam.
Öyle abartı yoktu. Kameraya da çektik.
Hatıra kaldı. Annem ben kınalarını göremem bari bunu yapalım dedi.
Bende kırmadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?