E
egemle
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ahimsa
-
merhaba arkadaşlar.benim oğlum5,5 aylık emziriyorum ama herkes bişeyler vermeye başla dedi.bende sabah kahvaltısı(peynir,yumurta sarısı,kepekli ekmek,su ve pekmez)veriyorum.öğlen elma püresi yada portakal suyu akşama doğru patates havuç prinç ve kırmızı mercimekli çorba verdim ama bunları vermeye başlıyalı kabız oldu bebeğim.neden acaba çokmu bir anda yüklendim sizce.yada hangisi neden olmuş olabilir
merhaba arkadaşlar.benim oğlum5,5 aylık emziriyorum ama herkes bişeyler vermeye başla dedi.bende sabah kahvaltısı(peynir,yumurta sarısı,kepekli ekmek,su ve pekmez)veriyorum.öğlen elma püresi yada portakal suyu akşama doğru patates havuç prinç ve kırmızı mercimekli çorba verdim ama bunları vermeye başlıyalı kabız oldu bebeğim.neden acaba çokmu bir anda yüklendim sizce.yada hangisi neden olmuş olabilir
öncelikle merhaba ve bebeğini güle güle büyüt. bebeğin galiba şimdi 8 aylıkmerhaba arkadaslar. benım 6 aylık bır bebegım var. bu ayın 19 unda 7 aylık olacak. sız bu aylarda bebegınıze neler verdınız yemesı ıcın. ozel bır karısım falan hazırladınız mı? yardımcı olursanız sevınırım.
kabızlık problemi bizde de va kabız oluyor yavrum hep...
merhaba arkadaşlar.kızım ayın 12 sinde 6 ayını doldurdu.5 aylıkken yoğur ve meyve sularına başlamıştım.artık çorba ve pürelere geçiyoruz ama hiç sevmiyor,bi türlü yediremiyorum.sürekli ağlıyor ve kusacak gibi oluyor.bu arada diş çıkarmaya başladı.ne yapmalıyım?kilo alımı da yavaşlamış bu ay sadece 200 gr almış
benim bebeğimde haftaya 6 aylık olacak. dişlerimiz çok erken çıktı 3 aylıkken şimdide üst dişler patladı emerken ısırıyor emzirmekte zorlanıyorum bunu gece yapmıyor gündüz ısırıyor. bende meyve püresi çorba ve muhallebi veriyorum daha henüz kahvaltıya geçmedim yoğurtta vermiyorum. ama yazılanları okudum keçi sütüyle denicem çünkü bebeğim çok gazlı hala gaz problemini atlatamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?