6 aylik esim aldatti:(

Neden otele gitmeyi kabul ettiniz? Daha rahat at koştursun diye mi? Oturun evinizde,kapı duvar olsun,o eşiniz olacak adamda gitsin nerede kalıyorsa kalsın. Sanki beş yıldızlı otelde kalınca tüm dertlerinizi unutacaksınız,olup bitenler hafızanızdan silinecek.
1 yıl boyunca o ilişkiyi nasıl sürdürmüş hayret ettim. O arada evlenmiş adam yahu karşı taraf hiç mi dememiş sevgilim nerede diye?
Affetmeyi düşünüyormusunuz?

Bu aldatma konularını gördükçe içim kötü oluyor herkes mi aldatıyor ya hiç aldatmayan yok mudur
Sadakat nerede kaldı ?
Gözüm korkuyor evlendiysen aldatılmak kader mi oldu ?

pismanligini dile getiriyor af diliyor ama yasadigimi unutturmuyor iste... bir sans daha istedi sadece buna deger mi dusunuyorum

Hay ağzına sağlık ne de güzel yazmışşsın tercuman oldun resmen

pismanligini dile getiriyor af diliyor ama yasadigimi unutturmuyor iste... bir sans daha istedi sadece buna deger mi dusunuyorum
peki şöyle düşünün o zaman siz yakalamasaydınız bu adam hala o kadınla beraber olmaya devam edecekti. 1 sene içinde düşünmeye pişman olmaya fırsatı olmamış siz yakalyınca mı pişman olmuş???

Kimseye boşanın demem kolay kolay ama size diyeceğim kusura bakmayın. Nedenine gelince adam üzerinde damatlıkla sizinle evlenmeye giderken dahi sevgilisi varmış yahu,nasıl güveneceksiniz bir daha?
Aklınızın bir köşesinde hep bir acaba olacak. Adam gibi geçip karşınıza anlatmamış bile,telefonunuzu alıp suç bastırmış.
Neyse yinede hayat sizin hayatınız tabi.

"Keşke" dememek "ben elimden geleni yaptım" demek adına bir şans daha verdin diyelim..Yaşadığını asla ama asla unutamayacaksın bunu bil. Seni birdaha aldatmasa bile, bundan sonra mutluluktan uçsanız bile ufacık minicik bir ihtimal hep aklını olur olmadık anlarda karıştıracak, onunla sevişirken bile bi an aklına diğerleri gelecek.. Bunları iyice düşün ve kararını ver ve unutma ne karar verirsen ver bundan sonraki yaşayacaklarından sen sorumlu olacaksın. Hayatının dönüm noktasındasın belki de.

Her geçen gün hiç bir sebep yokken eşimden daha da şüphe duyar oldum. Gün geçmiyor ki bir yeni aldatma hikayesi daha okumayalım. Bir de değil, neredeyse tüm BDV konuları ihanet temalı... Korkularım artık öfkeye dönüşüyor, nefret ediyorum tüm erkeklerden !!

Hemcinslerime de üzülme! diyesim gelmiyor hiç. Niye üzülecekmiş be o domuzlar için diyorum. Kimsenin hayatımızı zehir etmesine izin vermeyelim. İnadına daha mutlu olalım, inadına daha güçlü dimdik duralım. Boşayıp 'ohh be kavuştum özgürlüğüme, gitsin pis donları düşüp kalktığı o o..pulara yıkatsın artık' diyebilelim istiyorum. Üzülmeyelim, sarsılmayalım, düşmeyelim istiyorum. Kimseye muhtaç olmadan yaşayalım istiyorum. Aslanlar gibi ayaklarımızın üstünde sapasağlam durup, hayat mücadelemizi verelim istiyorum... Yeter be!

Bütün KK aldatılmış hatunlarını toplayıp kopmalara götüresim var. Ortalığın anasını ağlatıp getiresim var. O şeref yoksunu adamlar da görsünler alem nasıl yapılıyomuş..

Yok canım bende seninleyim. Güven duygusu bana yüklenmemiş, hele ki burdaki konuları okudukça daha da uzaklaşıyorum herkesten
Aynen öyle aldatılırsam kısa bir şaşkınlık Yaşarım heralde onun dışında kendi yansın derdine, ne kendimi suçlarım nede eksik olduğumu düşünürüm, çünkü aldatmak karakter işidir , ne kadınlar gördüm dört dörtlük olupda aldatılan adamın mayası bozuksa yapar, mayası bozuk insanda vakit kaybıdır..kadınlar erkeklerden daha güçlüdür her zaman çalışıp kendine bakabilir..

ben kadina evli oldugumuzu bilmedigi icin foto yolladim inanmadi da bana birde esim o kadar sinirlendiki pc mi ve telimi parcaladi ben ogrendigim icin cok uzulmuste ondan simdi surekli ondan birsey istememi istiyor uzuluyorum diye beni uzdugu icin ama ne istymki ne mutku edebilur beni sadece mutlu huzurlu bir evlilik istemistim

Işte o zaman ona sorsun , affetmesini istesin kendisinden. Affedecek mi, asıp kesecek mi öğrensin.

Bu aldatma konularını gördükçe içim kötü oluyor herkes mi aldatıyor ya hiç aldatmayan yok mudur
Sadakat nerede kaldı ?
Gözüm korkuyor evlendiysen aldatılmak kader mi oldu ?

Aldatildigindan haberi olmayan kadinlarin kendilerine oz guveni sonduzdur.benim kocam asla yapmaz biz ornek ciftiz derler. Sunun icin soyluyorum aldatmayan yok mudur demissin ya.aldatiyorsa ve haberi yoksa kadinin evettttt benim kocam aldatmayanlar gurubunda diye bagiranlar var.
Gecmis yillarda bi is yernde calistim.sefimiz guzel bir kadindi bir de kizi vardi.lise askiyla evlenmis.bu konular gecince de kocasina sonsuz guveninden bahsederdi.sonradan baska bi arkadasimdan ogrendim ki yanimizda calisan baksa bir arkadasla aldiyormus sefi.yani aldattigi kadinin da sefligini yapiyordu.konular konusulurken ikisi yanyanaydi.ikinci kadindaki gurursuzlugu anlamak zor.valla hayatta neler nelerr oluyor.hakikaten korkuyorum.benim basimda boyle bisey var mi bilmiyorum.Alah hepimizin yardimcisi olsu.milletce psikolojimiz cok bozuk

Yani inanın şu an şokta olduğunuz için anlamaya çalışıyorum ama umarım sağlam kafa ile düşününce pc falan parçalayan, öfke kontrolü olmayan adamı sadece bunun için boşamanız gerektiğini, bu adamla hayat geçmeyeceğini, böyle bir adamın baba ya da koca olmayı haketmediğini görürsünüz.

Canım böyle bir konuda ikinci bir şans vermek bir dahakine daha dikkatli olması için uyarmak gibi geliyor.
Kesinlikle boşanma taraftarı değilim. Ama bu pislikler başka yol bırakmıyor.
Devam edip etmemek senin vereceğin bir karar biz burada ne desek boş.Sadece mini bir tavsiye vermek istiyorum. Devam edeceksen de bir daha asla güvenme

Işte o zaman ona sorsun , affetmesini istesin kendisinden. Affedecek mi, asıp kesecek mi öğrensin.

e peki sence ne yapıcak? şu konuşmanın gidişini bi oku zaten ne yapıcağının belli olduğunu görüceksin. @bahar karaca çözüm aramaktan akıl aramaktan çok kimseyle konuşamadığı için buraya yazıyo. onun aklında barışmak ağır geliyo ama normal ben olsam barışmazdım karmaşasında. ki barışacağı belli.. o sadece bana bunu nasıl yaptı diye kendine sorarken yanında biri varmış gibi hissetmek istiyo bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…