- 30 Ocak 2015
- 19.851
- 28.550
- 798
- 29
- Konu Sahibi butterflymine88
-
Demi ya ne çok aldatildm diye konu aciliyo bu aralar valla bende de suphe uyandirdi her gun esimin telefonunu kontrol ediyorum gizli gizliSon zamanlarda açılan bu kadar ayrılık konusundan sonra herkeste bir acaba oluştu
ciddi birsey paylasiyorum ve cevabiniza bakin... lutfen bu tarz yorumlar yapmayin
pismanligini dile getiriyor af diliyor ama yasadigimi unutturmuyor iste... bir sans daha istedi sadece buna deger mi dusunuyorumKesinlikle arkadaşa katılıyorum. Eşinin yaptığı tabiiki yanlışın hatanın ötesinde bir şey ama anladığımız kadarıyla sen karar vermekte fazlasıyla zorlanıyorsun herkes üzerine geliyormuş gibi hissetmen çok normal çünkü burdaki herkes (ben de dahil) senin iyiliğin için boşanman taraftarı. Sen başkalarına değil kendi iç sesine kulak ver.
Hay ağzına sağlık ne de güzel yazmışşsın tercuman oldun resmençok üzüldüm ama burada yazan diğer arkadaşlar son derece haklı. yeni evlisiniz ve başınızdan geçenlere bakın. üstelikte birlikte olabilmek için bütün hayatınızı yeniden şekillendirdiğiniz insanın bunu size yapmış olması yıkıcı ama ders verici bir olay olmalı sizin için. sizi bir otel yerleştirdiği için ona teşekkürünüzü güzel bir hesapla ödeyin. mailleri gördüğünüzü ve kadınında teli olduğunu söylemişsniz. barışmaya karar vermezseniz eğer - ki bence ele bile alınmamalı bu şık - bu maillerin çıktısını alın. fotoğrafları mutlaka saklayın. kadınlada görüşüp boşanmak istediğinizi vs. söyleyip ondan ses kaydı alabiliyorsanız çaktırmadan onuda alın ve davayı açın derim. Allah yardımcınız olsun ama bence olmuşta zaten. gizli kapaklı kalmasındansa karşılaşıp öğrenmeniz daha iyi olmuş.. bir çocuğunuz vs olmadan öğrenmiş olmanız sizin için bir avantaj bence. çünkü sonra ay çocuğum küçük, ay psikolojisi bozulur diyen çok kadın oluyor. en azından böyle bir durumunuz yok. onun için vazgeçtikleriniz kazanılmayacak şeyler değil ama ona olan güveniniz inanın asla yerine gelmeyecektir.
peki şöyle düşünün o zaman siz yakalamasaydınız bu adam hala o kadınla beraber olmaya devam edecekti. 1 sene içinde düşünmeye pişman olmaya fırsatı olmamış siz yakalyınca mı pişman olmuş???pismanligini dile getiriyor af diliyor ama yasadigimi unutturmuyor iste... bir sans daha istedi sadece buna deger mi dusunuyorum
Kimseye boşanın demem kolay kolay ama size diyeceğim kusura bakmayın. Nedenine gelince adam üzerinde damatlıkla sizinle evlenmeye giderken dahi sevgilisi varmış yahu,nasıl güveneceksiniz bir daha?pismanligini dile getiriyor af diliyor ama yasadigimi unutturmuyor iste... bir sans daha istedi sadece buna deger mi dusunuyorum
"Keşke" dememek "ben elimden geleni yaptım" demek adına bir şans daha verdin diyelim..Yaşadığını asla ama asla unutamayacaksın bunu bil. Seni birdaha aldatmasa bile, bundan sonra mutluluktan uçsanız bile ufacık minicik bir ihtimal hep aklını olur olmadık anlarda karıştıracak, onunla sevişirken bile bi an aklına diğerleri gelecek.. Bunları iyice düşün ve kararını ver ve unutma ne karar verirsen ver bundan sonraki yaşayacaklarından sen sorumlu olacaksın. Hayatının dönüm noktasındasın belki de.pismanligini dile getiriyor af diliyor ama yasadigimi unutturmuyor iste... bir sans daha istedi sadece buna deger mi dusunuyorum
Aynen öyle aldatılırsam kısa bir şaşkınlık Yaşarım heralde onun dışında kendi yansın derdine, ne kendimi suçlarım nede eksik olduğumu düşünürüm, çünkü aldatmak karakter işidir , ne kadınlar gördüm dört dörtlük olupda aldatılan adamın mayası bozuksa yapar, mayası bozuk insanda vakit kaybıdır..kadınlar erkeklerden daha güçlüdür her zaman çalışıp kendine bakabilir..Yok canım bende seninleyim. Güven duygusu bana yüklenmemiş, hele ki burdaki konuları okudukça daha da uzaklaşıyorum herkesten
tiyatro sahnesi hazırlamaya gerek yok bence. acı vermek vs. söz konusu olsaydı bunu yapmazdı zaten adam. sonucunda onu kaybetmek gibi bir durumda olabiliceğini biliyor sonuçta. seven bir adam için evet yıkıcı bir sahne olabilir belki ama unutmayın bu adamın yedeği var..
Bu aldatma konularını gördükçe içim kötü oluyor herkes mi aldatıyor ya hiç aldatmayan yok mudur
Sadakat nerede kaldı ?
Gözüm korkuyor evlendiysen aldatılmak kader mi oldu ?
ben kadina evli oldugumuzu bilmedigi icin foto yolladim inanmadi da bana birde esim o kadar sinirlendiki pc mi ve telimi parcaladi ben ogrendigim icin cok uzulmuste ondan simdi surekli ondan birsey istememi istiyor uzuluyorum diye beni uzdugu icin ama ne istymki ne mutku edebilur beni sadece mutlu huzurlu bir evlilik istemistim
Işte o zaman ona sorsun , affetmesini istesin kendisinden. Affedecek mi, asıp kesecek mi öğrensin.
birde ben 6 yil gecmis ve bu kadar zamanda nasil anlayamamisim egilimi oldugunu kendime o kadar kiziyorumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?