6 aylik esim aldatti:(

yillardan sonra aldatilarak ayrilmaya cesaretim yok insanlarin bana uzulmelerine teselli etmelerine katlanamam kalabalik bir cevremiz var ve buna katlanamam

aldatılmak suç değilki. aldattığı için ayrıldığınızıda davulla ahaliye duyurmanıza gerek yok. anlaşamadk ayrıldık dersiniz. ama galiba @hayalci1234 arkadaşımda haklı sanırım siz barışacaksınız o yüzden kimsenin size yardımcı olmasına gerek yok. barışırsanızda tipik konuşmayı ve tehditleri yapmayı unutmayın bence. hala kanabilen erkek varsa - ki kocanız onlardan biri değil bence - bir daha olursa gözünün yaşına bakmam hata falan anlamam boşanırım lafınıza kanarda yuvanz kurtulur. Allah yardımcınız olsun..

birlikte devam da edemiyorum ayrilmaya cesaret de edemiyorun kendimi asalak birisi gibi hissediyorum oysa boyle degildim

yeni bir şok yaşadınız normal. ama güçlü olun. gururunuz çevrem ne der baskısından büyük olsun. O adam eve gelmediğinde şuan kimin kollarında acaba diyeceğiniz bir evliliğe tahammül edebilecek misiniz?

Okurken ağladım, okadar benziyorki yaşadıklarımız. Çok zor çok..

Peki sen bunları bile bile kabul edersen onun karşısında ne kadar degerli olacaksın. Birgün o seni kapının önüne koyana kadar bekle o zaman.

Arada baya fark var canım

Yani öğrenme kısmı, oda öyle bir günlük istanbula gidişlerinde aldatmıştı. Bende mailleri karıştırırken denk gelmiştim. Uzun süreli değildi sözde ilişkisi ama evleniyor bak. Belki de uzun süreliydi ve ben bilmiyordum sadece

Sen zaten kararini vermis gibisin.canim sen neyin emeginden soz ediyorsun.yazik valla sana acidim.1 degil 3 degil defalarca aldatmis adam.sen hala emek diyorsun.sen affet ve 3. 5. Kadinlarla beraber yasamaya devam et o zaman. Yeni evliyim diye de rezil olacagini falan dusunme.sevgili kocan dusunmemisse yapacak bisiy yok

1 yıldır sevgililer eskortda var canım daha neyi düşünüyorsun ..Çevrendeki insanlara bakarak hareket etme bu asla unutulmuycak birsey.

yasadiklarim kolay degil ve zor gunler geciriyorum kimseyle paylasmak istemedigim icin burada paylastim ve basinizdan gecenleri yazarken yeniden o ani yasiyorsunuz o yüzden yazdigim bir luks kelimesine takilan armadaslari anlauamiyorum kolay degill basina gelmeden sadece yabanci biriletinin dusuncelerini ogrenmk istedim beni tanimayan kırıci yorumlara gerrk yok hayatim da tanidigim tanimadigim kimseyi kirmamaya özen gosterdim lutfen ayni anlayisi belliyorum sadece insan ne yapacagini bilmiyor

aslında takılınan lüks kelimesi değil de onun seni otele yerleştirmesini kabul etmendi bunca seyden sonra

En azından sonuç farklı zira konu sahibinin neye karar vereceği az çok belli oldu

Bence konu fake.çnkü bir sene boyunca aldatıldığını öğrenen bir kadın , şimdiye kadar çoktan boşanma davası açmış olurdu.bukadarını kaldırmak ,aşırı genişlik ister kimse kusura bakmasın....

Lüks otelde kalıyorsun.. eşin yolladı... Sen bu adamı bosamazsin da parasıyla biraz kafa dinle yeter..
Tövbe yarabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…