- 13 Kasım 2013
- 951
- 881
- 303
- Konu Sahibi butterflymine88
-
yillardan sonra aldatilarak ayrilmaya cesaretim yok insanlarin bana uzulmelerine teselli etmelerine katlanamam kalabalik bir cevremiz var ve buna katlanamam
Eh mutlu mesut devam edersiniz hayatınıza sen de eşin deyillardan sonra aldatilarak ayrilmaya cesaretim yok insanlarin bana uzulmelerine teselli etmelerine katlanamam kalabalik bir cevremiz var ve buna katlanamam
birlikte devam da edemiyorum ayrilmaya cesaret de edemiyorun kendimi asalak birisi gibi hissediyorum oysa boyle degildim
Arada baya fark var canımOkurken ağladım, okadar benziyorki yaşadıklarımız. Çok zor çok..
Arada baya fark var canım
Sen zaten kararini vermis gibisin.canim sen neyin emeginden soz ediyorsun.yazik valla sana acidim.1 degil 3 degil defalarca aldatmis adam.sen hala emek diyorsun.sen affet ve 3. 5. Kadinlarla beraber yasamaya devam et o zaman. Yeni evliyim diye de rezil olacagini falan dusunme.sevgili kocan dusunmemisse yapacak bisiy yokbazi arkadaslar cok acimasiz yorum yapiyor.
ama ben bu adam icin tum hayatimi elimin tersiyle ittim ailem defalarca eminmisin dedi ve iyi bir kariyerim varken aski tercih ettim. Maddiyat gibi bir derdim yok ztn kendi ailemde iyi durumda ve bana her daim destek olurlar fakat cok uzulurler bazen karar alirken maalesef sevdiklerinizide düsunmeniz gerekwbiliyor uzun bir iliski emek sabir
yasadiklarim kolay degil ve zor gunler geciriyorum kimseyle paylasmak istemedigim icin burada paylastim ve basinizdan gecenleri yazarken yeniden o ani yasiyorsunuz o yüzden yazdigim bir luks kelimesine takilan armadaslari anlauamiyorum kolay degill basina gelmeden sadece yabanci biriletinin dusuncelerini ogrenmk istedim beni tanimayan kırıci yorumlara gerrk yok hayatim da tanidigim tanimadigim kimseyi kirmamaya özen gosterdim lutfen ayni anlayisi belliyorum sadece insan ne yapacagini bilmiyor
En azından sonuç farklı zira konu sahibinin neye karar vereceği az çok belli olduYani öğrenme kısmı, oda öyle bir günlük istanbula gidişlerinde aldatmıştı. Bende mailleri karıştırırken denk gelmiştim. Uzun süreli değildi sözde ilişkisi ama evleniyor bak. Belki de uzun süreliydi ve ben bilmiyordum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?