- 19 Nisan 2016
- 255
- 298
- 103
- Konu Sahibi butterflymine88
-
İğrenç ya. Benim buradan midem bulandı. Evlilik öncesi sonrası eskortlar, düzenli sevgililer iyy.
Dua et de inşallah hastalık falan kalmamış ol.
Yok canım bende seninleyim. Güven duygusu bana yüklenmemiş, hele ki burdaki konuları okudukça daha da uzaklaşıyorum herkestenBende mi bir sorun var, ben eşimde dahil kimseye sonsuz güvenmiyorum...
konu pek inandırıcı gelmiyor artık dusununce hakketen
bu kadar cok eslilik hpv yi mutlaka getirir
konu sahibi sende hpv cıktı mı?
Ozaman neden konu açtın :) zaten kararını verdiysen bizi niye yoruyon.kusura bakma ama beter ol diyesim geldi ama demiyorum çünkü zaten görünen köy klavuz istemez...yillardan sonra aldatilarak ayrilmaya cesaretim yok insanlarin bana uzulmelerine teselli etmelerine katlanamam kalabalik bir cevremiz var ve buna katlanamam
ciddi birsey paylasiyorum ve cevabiniza bakin... lutfen bu tarz yorumlar yapmayinbari kondom kullanın hastalık kapacaksınız bu gidişle..
Haha aynenbari kondom kullanın hastalık kapacaksınız bu gidişle..
Aynen öyle valla yıllar önce bi haber çıkmıştı gazetede çorumun bir köyünde imam karısını aldatmış karısı on numara beş yıldız bir ceza vermiş tek favorim o kadındır :)Bu ne biçim dünya artık ya esim evden çıkarken bile suphelenir oldum ya aldatirsa diye bu nasıl serefsizliktir ..
Ben esim.ve bir kadınla fotoğrafını görsem o adamı dograrim kaldiramam nasıl yapar ...
Boşamayacak zaten merak etmeÇok kötü bir durum peki şimdi ne yapmayı düşünüyorsun??
Şu durumda boşanmalısın kesinlikle bunu bir kere yapan devamınmı getirir..
Ona cezasını vermeden boşama
Ne yapmış ???Aynen öyle valla yıllar önce bi haber çıkmıştı gazetede çorumun bir köyünde imam karısını aldatmış karısı on numara beş yıldız bir ceza vermiş tek favorim o kadındır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?