6 aylik esim aldatti:(

Kızlar Allah herkesin yardımcısı olsun. Arkadaşım sana sunu yap bunu böyle yap diyemeyeceğim tek diyebileceğim BURNUNDAN GETİR!!! Son zamanlarda o kadar çok konu açıldı ki aldatmayla ilgili ne düşünecegimi ne yapacagımı şaşırdım. Zaten şüpheci bir insanım iyice psikomanyak oldum çıktım. Bu işler nasıl düzelir nasıl olur günlerdir çözüm arıyorum. İnanın artık aklım almıyor nasıl başa çıkacağız bunlarla??

İğrenç ya. Benim buradan midem bulandı. Evlilik öncesi sonrası eskortlar, düzenli sevgililer iyy.
Dua et de inşallah hastalık falan kalmamış ol.

rabbim yar ve yardımcın olsun. çok zor çok can yakıcı bir durum. rabbim düşmanıma vermesin dediğim türden. neler hissettiğini düşünemiyorum bile. ama güçlü ol dimdik ve ayakta dur. o kaybeder sen değil.

İğrenç ya. Benim buradan midem bulandı. Evlilik öncesi sonrası eskortlar, düzenli sevgililer iyy.
Dua et de inşallah hastalık falan kalmamış ol.

konu pek inandırıcı gelmiyor artık dusununce hakketen
bu kadar cok eslilik hpv yi mutlaka getirir
konu sahibi sende hpv cıktı mı?

yillardan sonra aldatilarak ayrilmaya cesaretim yok insanlarin bana uzulmelerine teselli etmelerine katlanamam kalabalik bir cevremiz var ve buna katlanamam
Ozaman neden konu açtın :) zaten kararını verdiysen bizi niye yoruyon.kusura bakma ama beter ol diyesim geldi ama demiyorum çünkü zaten görünen köy klavuz istemez...

Cnm her kim ne der bilmiyorum ama kocan hakkında çok yorum yapmak istemiyorum, çünkü agzımın ayarı kaçabilir. Sana diyeceklerim var ama öncelikle oraya otele gitmen br hataymış bu bir, ikincisi bu kadar şeyi ögrendkten sonra hala ona yakın olman bu da ikinci hata, üçüncüsü ise onu uzun süre süründürcektin bu kadar basit yapmamalıydın. Tabi sana git boşan filan demiyorum, bir yuva kolay kurulmuyor çünkü

arkadaslar paylasmak istedim sadece lutfen biraz saygi lutfen yorum yaparken hastalik vs yapmayin yapacaksaniz da yazmayon. inanin inammayin ama biraz saygili ve seviyeli yorum yapin rica eciyorum

Bu ne biçim dünya artık ya esim evden çıkarken bile suphelenir oldum ya aldatirsa diye bu nasıl serefsizliktir ..

Ben esim.ve bir kadınla fotoğrafını görsem o adamı dograrim kaldiramam nasıl yapar ...

Çok kötü bir durum peki şimdi ne yapmayı düşünüyorsun??
Şu durumda boşanmalısın kesinlikle bunu bir kere yapan devamınmı getirir..
Ona cezasını vermeden boşama

Bu ne biçim dünya artık ya esim evden çıkarken bile suphelenir oldum ya aldatirsa diye bu nasıl serefsizliktir ..

Ben esim.ve bir kadınla fotoğrafını görsem o adamı dograrim kaldiramam nasıl yapar ...
Aynen öyle valla yıllar önce bi haber çıkmıştı gazetede çorumun bir köyünde imam karısını aldatmış karısı on numara beş yıldız bir ceza vermiş tek favorim o kadındır :)

Yaziklar olsun onca emege demeden gecemiycem affedilmez asla

Valla kendin bilirsin saygısızlık falan yok ortada herkes yaşadığını fikrini söylüyor. Sen hala idrak edememişsin sanırım 6aylık evlisin daha cok yeni artı yıllardır tanıyorsun o adam sana saygısızlığın en büyüğünü yapmış biz kadınlar değil git hesabını ondan sor! Biz lüks otelde yer ayırtmadık diye mi gercekleri söyledik diye mi SAYGISIZIZ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…