6 aylık evliyim artık dayanamıyorum her şey çok kötü..

+

Bugün eşyalardan hıncını alır yarın gözü döner bir anda sizden hıncını alır bunu yapmayacağının hiçbir garantisi yok. Öfke kontrolü de empati yeteneği de yok. Kırıp dökmeyeyim diye düşünmüyor. Eğer boşanmazsanız ilerleyen zamanlarda itme ile başlayıp gözü döndüğü zaman iş maalesef çok farklı noktalara evrilebilir. Ailenize durumu anlatıp yol yakınken boşanın lütfen. Dedikleri gibi telefonunuzda kades mutlaka olsun. Bana zarar vermez eşyalardan hıncını alıyor değil olay. O kadar gözü dönen biri bugün eşyayı hedef alır yarın kişileri emin olun. Sakın çocuk yapmayın. O çocuğa yazık olur

Düşünme aşamasında hamile kalma da...

Eşinizin ertesi gün yaptıkları normal değil de sizin de önceki günkü konuyu uzatıp durmanız normal değil. Bir konuu zatup durdukça nereye varacak sanıyorsunuz? Susmasını bilmeyen biri de insanı deli eder.

Kocan senin olay iyice büyümesin diye özür dileyeceğin bi nokta olduğunu farketmiş o noktaya kadar seni zorluyor. Sen de az değilsin konunun kapanmasına asla izin vermiyosun küçücük şeyleri bile büyütüyosun konudaki üyeyle tartışma şeklinden belli. Ayrıca ikiniz de ya çok gamsız ya da pisboğazsınız bu derece kavga yaşayıp hala midenizi düşünüp yemek falan sipariş edebiliyosunuz hayret ettim. 6 ayda böyleyseniz sonrası tufan gibi duruyor. Boşanacağını düşünmediğim için hiç değilse çocuk yapma diyeyim madem.

O çelik kapılara atılan tekmeler, yumruklar böyle devam ederse size atılacak haberiniz olsun. Sen de adamı kışkırtma belli ki manyak

Ailen bilmeli kızım ,bu yükü tek başına taşımamalısın.Devam edeceksen bile sen değil ; baban ,abin iyi bir ayar vermeli.Bu adamla ömür zor geçer ,hasta eder seni.

Adam deli o belli de.Sen de gereksiz uzarıyorsun konuyu.Ne gerek vardı ertesi güne taşımaya.

Sizde normal değilsiniz ,tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş,İnatla kavgayı başlatan uzatan bağıran çağıran sizsiniz.Adam sustukça delirip azıyorsunuz.Sonra sakinleşince adam alıyor sazı eline tabi erkek gücü ,sesi.. o da şimarıkça bağırış oraya buraya vurma iyi rol kesiyor.Öfkelenmiş adamın önünde durup dışarı çıkmasına izin vermiyor olayı büyüttükçe büyütüyorsunuz.Sonra adam kendince adım atıyor etrafınızda dolanıyor kavgayı başlatan siz değilsiniz gibi günlerce trip atıyorsunuz.İkinizde kaosu seviyorsunuz.Ama bu böyle sürmez her gün bu kavgaların dozu artar bir gün birinin hayatı bitebilir.Ya git boşan ya da çek .....Çözüm bu kadar basit aslında...

Bu ne biçim bir evlilik anlamadım. Böyle bir insanla hayat geçmez kolay değil tabi ama bir yerden başlamanız lazım bu işin sonu belli çünkü. İlerde daha çirkin hareketlerini görmemeniz için yol yakınken dönün Allah korusun böyle bi insandan birde çocuğunuz olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…