6 aylık evliyim :( sanırım boşanıcam.. yardım edin akıl verin neolur..

sana boşan veya boşanma diyemem ama tek diyeceğim 'bu adamdan çocuk falan yapma'

O kalp tansiyon hastası anan baban bu adam bi gece seni öldürünce daha mı az üzülecek

dayak demişsin... ötesi yok. bir kez vuran yine vurur ki vurmuş da. içki, ilgisizlik, kırıp dökmek... hiç düşünme. kurtar kendini ondan.

sakın düzelirmi diye düşünme,derhal eşyalarını topla evine dön bence,aç davayı,sevgiymiş aşkmış,içki,dayak girdiyse o işin içine,bitmiş artık bu mesele...daha gençsin,önünde uzun senelerin var,''belki'' diyen kafanın bi tarafını duymazdan gel,bu adamdan koca olmaz...

Bu derece her akşam içki içen bir adamı evlenmeden önce anlayamadın mı canım ne kadar bir süre içinde evlendiniz görücü usulümüydü ki bu hemen ilk 6 ayda foyası çıkmış. 6 ay iyi dayanmışsın ne demek insan dövmek heleki eşini dövmek bir erkekte bulunmaması gereken bütün özellikler var maşallah .Çoğu kadın yok kocam ilgisiz özel günleri kutlamaz falan çok da mühim gibi görünmeyen konulardan burda dert yanıyor seninki öyle bile değil içki, dayak ne ararsan var böyle bir evlilik için çaba harcamanın bir gram mantıklı yanı yok yani.Annen baban büyütmüş okutmuş seni memur yapmış elin saçma sapan insanlıktan çıkmış adamı gelip seni dövsün evinde bir yerlerini yayıp otursun diye mi yani .

Son düzenleme:

arkadaşım seni döven söven yerden yere vuran bir adam
seni nasıl sevebilir bunu nasııl düşünebilirsin
beni çok seviyor biliorum demişsin bide
adam olmaz olmayacakta,bir çok konu açılıyor bu tür konular üzerine
hçbiri adam olmadı,ne var 6 aylık evliysn ölümmü var ucunda
hayatını daha vazla mahvetmeden bitir derim
mesleğin varmış elini öpen alır
korkun buysa eger korkma,ailende anlayışla karşılar emin ol
evladının mutsuzluguna hiçbir ebeveyn katlanamaz

sewerek ewlenen bir cift için çok kısa sürmüş huzurunuz...
ayrıca size siddet uygulamıs hakaret etmiş ve ediyo en kötüsüde ewlendiginin farkında degil iş güç hak getire

ayrıl yada ayrılma haddimize degil ama pek iyi ilerlemiyor malesef

eşinizde aşağılık kompleksi var sanırım, sizin ondan "üstün" olmanızı kaldıramıyor..ve bunu dayak yoluyla güç gösterisine yatıyor..bence iyice düşünüp taşın ve bir an önce karar ver, hayatını mahvetmeye değmez..elalem ne der, ailem ne der bunları düşünme sonuçta senin çektiklerini veya cekeceklerini elalem çekmeyecek..

Sana karşı ne saygısı ne sevgisi kalmış kocanın dayaklar, hakaretler, bir de gelip senin paranı harcıyor eğer gerçekten bunu gurur yaptığı için böyle davranıyor aslında seni seviıyor olsaydı ilk iş gününü kaçırmazdı. İşe girip birşeyleri düzeltmeye başlardı. Size çok üzüldüm durumu başkalarından saklamaya çalışmaktan, gitgide kafanızda normalleştirmeye başlamışsınız. Hayır sizi sevdiğini sanmıyorum ben. Sevse daha farklı davranırdı.

Boşanırsanız çevrenin ne düşüneceğinden endişeleniyorsanız şunu düşünün, evde baskı gören, şiddet gören kadın ne kadar saklamaya çalışsa da halinden tavırlarından anlaşılır. Gitgide daha umutsuz, daha korkak bir hale gelir. Siz şimdi ailenizin evine dönerseniz belki 2 ay konuşacaklar 3 ay konuşacaklar ama sonunda unutacaklar, siz başarılı, özgür ve güçlü bir kadın olarak yaşamaya devam edeceksiniz. Çevrenizdeki insanların size ve evliliğinize bakıp acıması sizi daha az üzmez bence, hakkınızda 6.ayında baba evine döndü demelerinden.

Bence hiç laf söyleme eşinde. Hiç yüz göz olma çünkü fazla bşey demediğin halde seni dövebilen insan. bir de onun zorun agidecek şeyleri söylediğinde neler yapmaz.

Veee Kesinlikle ayrıl!

Aileme ne derim, eşe dosta ne derim diye düşünme bile. Ailene bence hemen söyleme çünkü aileler hemen ayrılma, barış, düzelir, daha çok erken ayaklarına girerler. Girmeseler bile sürekli bişiler derler. Birde üztünde aile baskısı hissedersin.

İlk olarak biraz paranı toparla ve kendine bir ev tut. Sonra da evi terk et. sonra zaman içinde boşanma davanı açarsın. Hiç o adamla konuşup, hala üzülüp durma bile.

pislik adam. boşan canım böyle her çeşit kötü özelliği olan adamla ömür geçmez, boşan kurtul. sakın sakın çocuk yapma.

bi de hala beni seviyo eminim yazmışsın yahu seven insan vurmaya kıyabilir mi ? ben senın meymeletsiz suratını görmek zorunda mıyım der mi Allah aşkına..Yarn öbürgün çocugun olduğunda çocuğunun gözünün önünde dayak yiceksin bu adamdan daha mı iyi olacak ? Ondan sonra çocuğum var onu babasız büyütmek istemiyorum der çekmeye devam edersin veya çocuğunu kucaklar annenın evine dönersin..

canım hayatını boyle surdurme o adamdan koca olmaz kusura bakma ıckı dayak ılgısızlıgı gectım dayak aılene soylıcen aılen cekıp konuscak kocan bır daha ıcmıcem dovmıcem diyip soz verır elde edene kadar barıstınız mı daha beterı olur.bence hıc sans verme onla omur gecmez

Canim oncelikle durumuna cok uzuldum.. Daha cok yeni evlisiniz. Once keskeleri bi kenara birak bundan sonra keske dememen guzel adimlar at canim. Esinin seni sevdigine eminmissin O halde onu o durumdan kurtarmaya calis biraz mucadele et konus sohbet et. Bosan bu adamdan diyemiyorum cunki evlilikler zor kuruluyor ve cabuk bitiyor bir yerde mucadele ve emek lazim. Cogumuzun evliligi benzer sekilde ve ben boyle seylere cok uzuluyorum. Ama sen herseyi denemene ragmen esin hala ayniysa duzelmiyorsa o zaman ailesiyle konus gerekirse aileler konussun. Allah yardimcin olsun. Hakkinda hayirlisi olsun.

içim acıdı anlattıklarına.. yaa bı ınsan neden bu akadar sapkınlığa gıder ıçkı ne yaa daha dur daa, yenı evlısın ne arkadaşı ne gece gezmesı. bunlar bıle dayak olmadan kabul edılemezken bı erkeğın eşıne vurması o kadar ahlak dışı o kadar berbat bışey kı.. sen çalışıyomuşsun ne kadar guzel o kadar da şanslısın bu konudaa.. özgürlüğün guvencen var sen bu adamdan kurtulduğun an kendı ayklarının uzerınde durabılceksın senın gücün var, senın gıbı duşunenler ancak ev hanımlarıdır, baba evıne gıdınce ne yaparım dıyee. senın durumunsa çok farklı lutfen bu hayat ınsana bı kez verılıyo Allah da ınsana akıl fıkır verıyo doğruları seçsın dıyee kendın gör herşeyı ve gıdıp boşanma dılekçenı verr benm yakın çevremde bırebır olan bı durum buu ınan bana boyle ınsan ömrü billah değişmiyo ne yazıkki bi insana boşan dyeblmek ne kdr ağır bışeydır ama inan ne tedavyı kabul eder ne duzelır duzelse bıle emın ol o gunduz olduğu kadar masum değl içnde sadist bı pslık var bı ınsanın karakterı nı hangı profesör değştreblr syler msn??benım tanıdığım çift boşanıp tekrar evlendı hemde 20 sene snra boşandılar 2 yıl ayrı kaldılar kadın çok sevdığı ıçın affettı son kez ama eskısınden daha burnu havada hala ıçen kufreden b adam, bu saatten snra yıne mı boşancak sence?tbıkı de hayır hayatı mahvoluyo ıştee sen onun gıbı olma yol yakınken çocuğun olmadan pskolojın daha da bozulmadan kendın ıçın yap bunu kurtul.. umarım ıyısındır.. sevgıler

canım aılem uzulur dıosun haklısın ama bı omur bu adam benı oldurecekmı dıe korkuylada yasanmazkı ne guzel ekonomık ozgurlugunde var bıraz bırıktır evden sessız sedasız ayrıl ev tut aılene yavas yavas anlat sana bısey olsa allah korusun kahrolurlar bolesı daha kotu anlar ıyıyce ılk annene sole davanı ac yerını falan haber verme gerekırse devletten koruma ıste cocuk falan olamadan bıtır bence hıc bole bı evlılık olupta sonu ıyı bıten veya duzelen adam gordunmu yok sen aklını kullan sakın ve derınden hareket et ama elınıde cabuk tutmaya bak allah yardımcın olsun guclu ol ılk bosanan sen deılsın sonda olmayacaksın

içki tüm kötülüklerin anası diye boşa denmemiş.
bazı insanlar içince kişiliklerinin tam tersi bir hale bürünüyorlar.
saldırgan bir hal alıyorlar.
eşine restini çek arkadaşım ya gitsin amateme tedavi olsun yada boşa bu adamı.
ailemin yanına dönmek istemiyorum demişsin.
ekonomik özgürlüğün var.
tutarsın 1+1 ev.
gül gibi yaşarsın.
dünyaya bir daha mı geleceksin.
tedavi olmayı seçerse tedavisi bitmeden umut ışığı görmeden bebek düşünme.
Allah kolaylıklar versin arkadaşım.

tatlım bak memurmuşsun.boşanıp ailenin yanına gidemesende güvencende var.bence çekme,şimdi böyleyse ilerdede aynısı olur.insan 7 sinde neyse 70 indede odur.çocuk falan olmadan ayrıl bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…