6.denemem ve yine başardım hamileyim

BenMasal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
1.173
3
156
44
İstanbul
kızlar hemen hemen hepınız benı tanıyorsunuz hıkayemı kısaca yazacagımmm

6 yıldır evlıyım 5.tup bebek denememde ılk defa hamıle kaldım ancak bebegımın gelısımı durdu ara vermeden 6. denedım ve dayanamayıp bugun 9.gunum test yaptırdım degerım 24.14 sızce degerım guzelmı 9. gun ıcın korkuyorum kımyasal fılan olmasındannn
degerım pazartesı ıkıye katlamadan fazla sevınemıyorum allahım ınsallah bana kısmet eder bende anne olmak ıstıyorum

Son düzenleme:
tebrık ederım canım
degerlerın katlarsa cok ıyı olucak ınsallah kaydirigubbakcemile5

hayırlı olsun canım inan kendimin olmuş kadar sevindim inşallah sağ salim 9 ayın sonunda kucağına alırsın ya ne dicem bilemiyorum gerçekten çok sevindim

insalah degerlerin katlanir canim
Rabbim saglikli hamilelik nasip etsin insallah

canımm nekadar sewindm anlatamam.çok istiyordum senden bu sonucu duymayı.allahın izniyle artacak değerin inşallah.içini ferah tut.bnce 9.gün için çok ii bi değer.öptüm tebrikler

hayırlı olsun canım inan kendimin olmuş kadar sevindim inşallah sağ salim 9 ayın sonunda kucağına alırsın ya ne dicem bilemiyorum gerçekten çok sevindim

sagol cnm benım

bılıyorumkı kısa zamanda sende anne olacaksın yurekten dua edıyorum ve ınanıyorummmm buna

insalah degerlerin katlanir canim
Rabbim saglikli hamilelik nasip etsin insallah

amın canım benım sagolllll

canımm nekadar sewindm anlatamam.çok istiyordum senden bu sonucu duymayı.allahın izniyle artacak değerin inşallah.içini ferah tut.bnce 9.gün için çok ii bi değer.öptüm tebrikler

sagol arkadasım tsk ederım ınanıyorumkı burda caba gosteren herkesın mukafatını allahım verecek bu samımıyetınız ıcın sagolun kızlar

canım benim allah mutluluğunu daim etsin inşallah rabbim kucağına almayıda nasip etsin bu son olsun artık inşallah. çok sevindim canım benim çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…