6.denemem ve yine başardım hamileyim

Seda tebrik ederim canim, insallah saglik ve mutlulukla bebegini kucagina alirsin!

Sedacımm çok tebrik ederim. Canım senin 4 denemede tutmama nedeni olarak ne gösterildi Yani 5 ve 6 da özel bir yöntem denendi mi merak ettim Biliyosun benim 4. deneme negatif oldu herşey güzelken

sedacım çoooook tebrik ederim seni çoktandır takip ediyordum önceki durumuna okadar üzüldümki anlatamam hep senin için dua ediyordum sanki kendimin olmuş gibi sevindin inşanlah bu sefer allah yüzüne bakar kucağınada almayı nasip etsindarısı bizlerin başına sağlıkla kal ALLAH YAR VE YARDINCIN OLSUN...

Sedacımm çok tebrik ederim. Canım senin 4 denemede tutmama nedeni olarak ne gösterildi Yani 5 ve 6 da özel bir yöntem denendi mi merak ettim Biliyosun benim 4. deneme negatif oldu herşey güzelken

sagol cnmmmmm

ılkonce dr degıstırdım canımmmm ve 4 unden farklıolarak sadece 5.gun transferı yapıldı o kadar ıns Allahım sanada nasıp eder cnmmmm haaaa bu arada dr um bana endol fıtıl uygulatıyor transferden 1 saat once kasılmalardan etkılenmesın dıye bırde tek fark bu cnmmmmmm

cnm duaların ıcın tsk ederım allah razı olsun senden ınsallah bu sefer yuzum gulerrr degerlerım saglıklı bır sekılde yukselır

canım hayırlı olsun inan okuyunca cok sevindim merak etme degerinde katlanıcak ve bu defa anne olucaksın canımyaa

canım hayırlısı olur inşallah değerın güzel bence benımle beraber yaptıran arkadasın 10 gün değeri 12 çıktı ve o çok üzüldü ağladı 12.gün yaptığında testı 160 olmuş bende sasırdım canım cenabı allahın hıkmetı rahat ol sen

canım sagol yaaaa bana okadar cok moral verdınkı anlatamam ınsallah benımde degerımde saglıkla artarr

sedacım o kadar azımlı ve pozıtıf sınkı... evet senı takıp edıyorum buradan ve hayranım sana ınan yıkılmadın yılmadın devam dedın ve bence bu kez tamamdır senı sımdıden tebrık edıyorum hayırlı olsun

tebrik ederim canım senin adına çok sevindim.bebeklerimizi hemen hemen aynı zamanlarda kaybetmiştik.o yüzden senin haberini alınca sanki kendimmiş gibi sevindim.inşallah sağlıkla bir hamilelik geçirir ve bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım:CüvCüv:

yarın sen teste gidiyosun bende bebegı görmeye
ınsallah ıyı haberlerle döneriz benım dun az kanamam oldu korkuyorum:çok üzgünüm:

sedacım kutlarım bitanem 9. güne nazaran sonucun güzel çıkmış rabbim devamını nasip etsin inşallah azminden ve kuvvetinden dolayıda ayrıca kutluyorum seni hayatım öpüyorum

sedaaaaaaaaa kutlarım, tebrik ederim arkadaşım, senden bunu duymayı bekliyordum, inşallah yarın da güzel haberlerle geleceksin.. 9 ay sonra da bebişini kucağına alacaksın sağlıkla ve hayırlısıyla canım.. çok sevindim çoooooook... TEBRıKLEEEER.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…