6.denemem ve yine başardım hamileyim

sedammmmm canım benim ne diyeceğimi bilemiyorum inan...çok umutluyduk nasıl oldu böyle bişey anlamadım acaba değer toparlanırmı bi kaç gün sonra dr.un ne dedi bilmiyorum ama canım. ne olur kendini yıpratma üzülme kendine zaman tanı biraz dinlen kendini toparla ondan sonra yeniden başlarsın Allah ın izni ile arkadaşım. dualarım seninle canım Rabbim sana ve ve bekleyen tüm arkadaşlarımıza en kısa zamanda dileğini versin inşallahhhh. bizler her zaman yanındayız her işte bir hayır vardır bekleyelim bakalım zaman neler gösterecek arkadaşım

sagolun canım arkadaslrım benımmm
ıyı gunumdede kotu gunumdede hep yanımda olsunuz tesk ederımmmmm 2 ay ara verıp yola devam kızlar hepınızı sevıyorum emsalll. orbısss yıgenlerıme ıyı bakın kızlarrrr ben bı sure gırmem heralde sıteye toparlanmam ıcınnnnn

cok agrım var kanamam basladıııı hersey cabuk gelıstı 1 hafta ıcınde hem hamıle kaldım hem reglı oldum yasadıklarıma sasırıyorum allahımın takdırı ne yapayımmm

gorusuruz kızlarrrrrrrrrr

:teselli:

cok cok üzgünüm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
allahım yardımcın olsun :çok üzgünüm:
cok güçlüsün inan hayran kaldım karekterine :teselli:
allahım bıda yasatmasın sana boyle acılar bu son olsun :teselli:

Sedacim cok uzuldum canim. bir dahaki sefere insallah basaracaksin canim. kendini uzmemeye hayirlisinin bu olduguna ikna etmeye calis. biliyorum ne dense bos ama sen cok guzlu bir kadina benziyorsun, eminim atlatacaksin bunu da

Sedacim cok uzuldum canim. bir dahaki sefere insallah basaracaksin canim. kendini uzmemeye hayirlisinin bu olduguna ikna etmeye calis. biliyorum ne dense bos ama sen cok guzlu bir kadina benziyorsun, eminim atlatacaksin bunu da

sagolun

dostum arkadaslarımmmm herseyımı sızınle paylastım hep dınnedınız benıııı ama bundan sonra zor gecıcek gıbııııı tedavılerımmmm artık yorulmaya basladım bunyemmm kabul edermı bılmem ama ben yola devam etmek ıstıyorum maddı ve manevı bu yolda cok yıprandık ama olsun sonunda bebesım olucak ona deger allahıma sukur herseyım var bı bebegım eksek hayatım da allahım bırgun onuda nasıp edıcek bılıyorummmm ben anne olucammmmm her olumsuz tedavımde bıraz daha ınatla hırsla yola devam etmek ıstıyorummm

Zamanlı zamansız beni terk eden umutlarım gibi sende beni terk ettin küçüğüm…

Oysa babanla ne hayaller kurmuştuk seninde içinde oldugun..

Seni elime alışım,koklayışım,yüzüne bakıp aglayışım,ilk adımlarında ellerinden tutuşum,ilk heceni ögretişim ve saçlarını tarayışım..
biliyorum ki seni kollarımın arasına aldıgım gün benim bütün dünyam sen olucaksın..
gözyaşım,hayalim,umudum ve yarınım…
ama yine de sen ve senin sevginle gelecek bütün dert,gam ve kederi özlüyorum ben…
dogmalıydın hayallerimin arasından..karşılıksız ve çıkarsız sevgimi sunmalıydım sana..sevgiyi,paylaşmayı,dostl uğu ögretmeliydim..annen olmalıydım..
yitik bir hayalinsin şimdi..
sen de terk ettin beni…umutlarım gıbııı
6 senedır düşleyipte gerçekleşmeyen tüm hayallerim gibi…
sen hiçbir zaman yokdun
hıc olamadınkı
ama annen hep varmıs gıbı yasadı pes etmedı senı hep ozledı geleceksın bılıyorum
annen seni çok seviyor ve bir gün kucagına almayı bekliyor.

kuzum benımmmmmmm

yakın zamanda gorusmek uzere kızlar

Ay inanmıyorum yaa... Seni tebrik ettik ama ya.Ya benim içimde umut var deyerin aniden yukselıcek canımm

aaa onu bilmiyordum canım.Canın sağ olsun.Tanrım sağlıgımızı almasın Sedacım.Olur inşallah..

sedacım ne desek acını hafifletemeyiz yaşyan bilir ancak unutma biz hep yanındayız ve arkandayız ..

sana haddim olmayarak bi tavsiyede bulunucam ara verdiğin gibi tedavine bi sürede en azından kendini toparlayana kadar siteye ve bu bölüme girme lütfen inan insanı çok etkiliyor heleki mutlu haberler gelince neden neden soruları dahada çok artıyor sağlığın için bunu yapmalasın..biz seni bomba gibi bekliyoruz canım inşallah kavuşacaksın nazlı meleğine amin amin aminnnn....

canim ya allah sana sabir ve dayanma gucu versin, gectigin zorluklara ragmen isyan etmemen cok inancli biri oldugunu gosteryor, kolay degil biliyorum ama bende ayni surecten gectigim icin ne demek oldugunu cok iyi bilioyorum benden sana mujde allah asla inancli kullari yari yolda brakmaz,bu yazimi hatirla icime dogudu sen ben ve tum inancli kizlar anne olcaz insallah :CüvCüv: senin iyi haberlerini alisriz insallah

Canim guzel dualarin icin sag ol ihtiyacim vardi :teytey:,dogru soyledin en iyi bizler anlariz birbirimizi,umarim busefer sayica ve kalite olarak guzel yumurtam olusur :Saruboceq:,mesajin sevindirdi beni allah razi olsun senden arkadasim :1hug:senin bebegim varmi bilmiyorum ama varsa allah bagislasin yoksada allah sana en guzel bebegi nasip etsin

AAAA SEDAYILDIZ simdi farkettim kan grubumuz ayni bende diyorum bu kiza hemen kanin kaynadi
:1hug::::jeyyar:
Orh negatif

canım benim uzun zaman yoktum tebrik edemeden tekrar haberini almak benide üzdü ama sen itikatlı birisin bununda üstesinden geleceksin evelallah Rabbim yardımcın olsun en önemlisi sana sağlık ve güç versinki çıktığın yolda amacına kavuşabilesin dualarımız seninle canım kafanı dinle bir müddet toparlan sonrasında burda ol yine öpüyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…