6 haftada -13 . . .

sen 4 kilo verdin böle yaparak bigün kaçamakla bişey olmaz :17: devam et istediğin kiloya geleceksin ben sana inanıyorum :16:

Bugün benim diyet yalan oldu, gün boyu süren bir programdaydık ve yedim gitti neden öyle yaptım bilmiyorum :26:
Acaba geçen hafta 4 kilo birden verince gaza mı geldim nedir :26: Bir de herkesin herşeyi yediği yerlerde diyet yapılmıyor ya.. :43:

KAHVALTI:
2 ince dilim beyaz ekmek (başka yoktu)
Yarım kibrit kutusu beyaz peynir
5 zeytin :26:
Bir dilim kakaolu kek :26:
1 yemek kaşığı kadar menemen

:17:

ÖĞLE:
Yarım kase mercimek çorba
1 porsiyon sebzeli tavuk sote
2 yemek kaşığı pirinç pilavı
Salata
1 adet kalburabastı :17:

Akşam yemeği yemedim (daha ne yiyeceksem :9:)
Eşime yalancı tavuk göğsü yapmıştım, tadına baktım azıcık..
Bi' dünya da su içtim az önce, amaaaan aman...

Ya bu diyeti bari bitireyim, çok kilolu olduğumu söylesin biri bana :43:

Uff, yarın da pazar :ssz:

Sen buna diyeti bozdum diyorsan ne diyeyim herseyden kuş kadar almışsın zaten menün bana çok ay geldi yediklerini gorunce gözüm korktu allahim bende kilo vermek istiyorum ama ben süt veriyorum takipteyim seni çok merak ediyorum sonucu

sen 4 kilo verdin böle yaparak bigün kaçamakla bişey olmaz :17: devam et istediğin kiloya geleceksin ben sana inanıyorum :16:

Ayy inşaallah ama kendimi o kadar iyi tanıyorum ki, bu hafta gevşetirim dedim hemen gevşettim. Belki de kendimi hazırladım öyle diyerek bilmiyorum. Bu hafta 1 kilo verirsem şükredeceğim çünkü bir gün kaçamak yapmadım, bu hafta hep kaçırdım :5:

Sen buna diyeti bozdum diyorsan ne diyeyim herseyden kuş kadar almışsın zaten menün bana çok ay geldi yediklerini gorunce gözüm korktu allahim bende kilo vermek istiyorum ama ben süt veriyorum takipteyim seni çok merak ediyorum sonucu

Ayy mesajın çok moral verdi biliyor musun, ne güzel "fazla yedim" diye düşünürken "kuş kadar yemişsin" demesi birinin :9: Ama dediğim gibi o gün tek kaçırmam olmadı, sonra da kaçırdım hep :5: Bence bebeğini en sağlıklı şekilde besle, sonra kilo verilir inşaallah sıkma canını :29:

Bu arada dün ne yediğimi yazamadım, bu gün de yazsam mı yazmasam mı bilmem, uf, toparlayacağım kendimi yeniden, vereceğim hepsini :43:

Su hep var, hep var....

10:00
Bir küçük paket çubuk kraker

13:15
2 küçük parça fırında tavuk
1 küçük ayran
Az yoğurt

17:30
1 dilim bisküvili-pudingli pasta oluyor ya, ondan (misafirlikteydim, mecburen yedim)

18:45
1 kase tavuk çorba
1-2 kaşık pilav :26: (uf, çok canım çekti napiim :43:)

19:30
1 dilim yalancı tavukgöğsü
3 adet topitanem (çikolatalı minik top)

Çok utanıyoruuuuuummmmm :50::14:

ne çok yemişsin yaaaa :))))) sen benim pazar günü kaçırdıklarımı görsen :)))))

ya sorma, öyle aman aman yemiyorum ama çok sıkı gitmezsem veremiyorum ben... Birer ikişer artırdım bişeyleri ve sonuç kötü. İkinci haftam da bitiverdi ne çabuk bitti bilmiyorum (sıkı diyet yapmayınca çok çabuk geçiyor :) ) Ve şu an tartılmadım ama sabahki tartıma göre bu hafta hiç kilo verememişim :50: Geçen hafta aç-bîlaç gezdiğime değmedi bu hafta... Yine de adetten oldu artık yazayım bu günümü de...

1 küçük paket çubuk kraker

12:00
1 bardak sıcak çikolata

1 kase mercimek çorba
1 dilim çörek gibi bir şey...
Rende havuç

19:30 (yemek yeme vaktim olmadı, açlıktan ölüyordum eve geldiğimde :ssz:)
1 kase tavuk çorba
2 dilim tam buğday ekmeği
Biraz peynir-2 zeytin
Haşlanmış yumurta
Yarım paskalya çöreği

20:30
1 dilim tavuk göğsü

oooy oy... Boşu boşuna geçti koca 7 gün... :14:

Son düzenleme:
ya sorma, öyle aman aman yemiyorum ama çok sıkı gitmezsem veremiyorum ben... Birer ikişer artırdım bişeyleri ve sonuç kötü. İkinci haftam da bitiverdi ne çabuk bitti bilmiyorum (sıkı diyet yapmayınca çok çabuk geçiyor :) ) Ve şu an tartılmadım ama sabahki tartıma göre bu hafta hiç kilo verememişim :50: Geçen hafta aç-bîlaç gezdiğime değmedi bu hafta... Yine de adetten oldu artık yazayım bu günümü de...

1 küçük paket çubuk kraker

12:00
1 bardak sıcak çikolata

1 kase mercimek çorba
1 dilim çörek gibi bir şey...
Rende havuç

19:30 (yemek yeme vaktim olmadı, açlıktan ölüyordum eve geldiğimde :ssz:)
1 kase tavuk çorba
2 dilim tam buğday ekmeği
Biraz peynir-2 zeytin
Haşlanmış yumurta
Yarım paskalya çöreği

20:30
1 dilim tavuk göğsü

oooy oy... Boşu boşuna geçti koca 7 gün... :14:

Canım çalışıyor musun sen sabah kahvaltısı yapmayıp sonrada kaçamak olan ne varsa yemişsin ama bende diyet yapıyorum diyet yapıyorum diye dolandıgimda öyle bi an geliyor ki el titremesi ve gözümün dönmesiyle buzdolabında ne varsa çıkarıp koparıp ekmeği bi güzel karnımı doyururdüm :-):-):-):-)

Evet çalışıyorum, bir hayli de yoğun çalışıyorum. Birkaç gündür de ya imkanım olmadı, ya site açılmadı, ya birşeyler oldu yazamadım, yazamadıkça da düzenim bozuldu gitti :S Bir hafta ile kalmış oldu anlayacağınız. Bundan bir önceki diyetim de ilk mesajımda yazdığım gibi bu sitede başlayıp bitmişti, şimdi de öyle oldu. Üçüncü olmaz, olursa da artık yazmam heralde, iki tane hezimetten sonra :)
Siyah'cım tekrar başlamak değil de kilolarımla mutlu mesut yaşamayı tercih ediyorum ya, spor olmadan da olmuyor zaten, bir de sürekli devam eden bir istek-irade-kararlılık gerek. Ben azıcık verince bırakıveriyorum :ssz: Neyse buna şükür. Günlüğe yazmam artık ama eğer şöyle-böyle kilo verirsem yine sizinle paylaşırım canlar, teşekkürler desteğiniz için :29:

Back
X