Merhaba arkadaşlar ,
Ben 6-7 haftalık hamileyim. Burada yeni hamilelerden kimseyi göremedim. Birlikte yaşadıklarımızı paylaşalım.
Kontrollerimizi ve sıkıntılarımızı , sorunlarımızı tartışalım. Ne yediklerimizi paylaşalım.
benim ilk gebeliğim yardımlarınızı rica ediyorum ..
sevgiler , mutlu süreçler :)
Merhaba arkadaşlar ,
Ben 6-7 haftalık hamileyim. Burada yeni hamilelerden kimseyi göremedim. Birlikte yaşadıklarımızı paylaşalım.
Kontrollerimizi ve sıkıntılarımızı , sorunlarımızı tartışalım. Ne yediklerimizi paylaşalım.
benim ilk gebeliğim yardımlarınızı rica ediyorum ..
sevgiler , mutlu süreçler :)
sizler yolun başındasınız inş yolun sonunada sorunsuz gelirsiniz.sağlıcakla inşallah. bu sürecte bizde yanınıda olsak olmaz mı?
ilk bebeğimi 10 sene önce dünyaya getirdim. temmuzda kısmetse 2 bebeğimi doğurcam. ilk gebeliğimle 2. arasında dağlar kadar fark var ilk bebeğimde mide bulantılarım kusmalarım nedeniyle mide kanaması geçirip hastanede bile yattım.her insan farklı anatomiye sahiptir ama genelde sorunlar aynıdır.yaklasık 4 aylık bir süreç mide bulantıları kusmalar halsizlik fazla uyuma yada uyuyama bunlar genelde annelerin yasadıkları ortak sorunlardır.bu dönem bittikten sonra mide yanmaları başlayacak hareketleriniz daha kısıtlı olucak malum bebek büyüyor..:)saglıcakla büyüsünler inşallah. sormak istedikleriniz varsa yardımcı olmaya çalışırım..
Bende 6 haftalik hamileyim daha sevinemiyorum korkuyorum. Kimseye söylemedim bile. Bir esim annesi ve ablam biliyor. Siz nasil his ediyorsunuz varmi sizdede korkular?
Ay canim büyüsünler yaaaa hemde cabuk. Benim bugün karnimin icinde sanki gerilmeler var daha 6. Haftada normalmi sence offf herseyden nem kapiyorum bende.
kasılmaların bebekden degildir rarimdeki değişimdendir.suan bebek minicik sen onu hissedemessin o bile henüz hareket edemiyor.ama kalbi pıtır pıtır atıyordur.herseyden nem kapman normal anne olcaksın. :)bebeğinin hareketlerini 19 hafdadan sonra net duymaya başlarsın.
bende bir kaç gündür mide yanması var ne yapacağımı şaşırdım.neden mide yanması olurilk bebeğimi 10 sene önce dünyaya getirdim. temmuzda kısmetse 2 bebeğimi doğurcam. ilk gebeliğimle 2. arasında dağlar kadar fark var ilk bebeğimde mide bulantılarım kusmalarım nedeniyle mide kanaması geçirip hastanede bile yattım.her insan farklı anatomiye sahiptir ama genelde sorunlar aynıdır.yaklasık 4 aylık bir süreç mide bulantıları kusmalar halsizlik fazla uyuma yada uyuyama bunlar genelde annelerin yasadıkları ortak sorunlardır.bu dönem bittikten sonra mide yanmaları başlayacak hareketleriniz daha kısıtlı olucak malum bebek büyüyor..:)saglıcakla büyüsünler inşallah. sormak istedikleriniz varsa yardımcı olmaya çalışırım..
bende bir kaç gündür mide yanması var ne yapacağımı şaşırdım.neden mide yanması olur
bende 2 düşükten sonra 3. kez hamileyim inşallah bu sefer kucağıma alırım bebeğimi. şu an 4,5 gunluk hamıleyım daha kesecık görunmedı salı gunu tekrar cagırdı doktorum. normalmıkı görunmemesı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?