6 haftalık hamileyim. Aldırmak istiyorum

Elbette!!! Yarin obur gun kadincagiz cinnet gecirirse cocuklardan ya da yorgunluktan bayginlik gecirirse siz mi yaninda olacaksiniz aldirma diyenler olarak? Kadin dayanamiyorum gucum yok diyor, siz resmen mahalle baskisi kuruyorsunuz uzerinde
Bir mukabele Bu dunyada bunun icin vicdan azabi cektiginde obur dunyada hesap verdiginde de siz mi olacaksiniz yaninda olmayacaksiniz ama verdiginiz tavsiyeyle gunahina ortak olacaksiniz

Bir mukabele Bu dunyada bunun icin vicdan azabi cektiginde obur dunyada hesap verdiginde de siz mi olacaksiniz yaninda olmayacaksiniz ama verdiginiz tavsiyeyle gunahina ortak olacaksiniz
Yooo verdigi cok mantikli ve dogru bir karar. Neden vicdan azabi ceksin ki? Gunah kismi beni hic ilgilendirmiyor zaten

Bu karari alacak kadar kafasi calisiyorsa bakmaya da calisacaktir lutfen tavsiyelerinizi dogru yapin o bebegin ne sucu var dunyaya gelmek onun da hakki
Ne kadar boş konuşuyorsunuz dünyaya gelmek hakkı değil demedim. Kafası çalışıyorsa bakacak nedir ya üsluba dikkat edin biraz. Bakamayacağını psikolojisinin bozulacağını söylüyor bunu anlamak zor değil heralde.

Bos konusan siz ve sizin gbiler sanki kumdan bi kale yapmis da onu bozmak istiyor ona yorum yapiyorsunuz bir candan bahsediliyor yaradan verdi yaradan alir bunu anlamak cok mu zor ??

Böyle konuları görünce öyle çok üzülüyorum ki,kim ne diyebilir size ben çocuk sahibi olamıyorum,istiyorum ama olamıyor, allah vermiyor. Bir düşünün yerimde olmak ister misiniz? Herkesin hayatı kendine zor, allah hayırlı olanı nasip etsin

Dini yorum yapmak yasak. Din baskisiyla insanlara vicdan yaptirmaninsa insani olarak yasan olmasi gerek bence
Bnce sizin gbi insanlarin yasaklanmasi gerekir dini ahlaki vicdani ve insanlik mefhumunu unuymus insanlar topluma zarar verir sizin gbi kadinlar oldugu muddetce cocuklarinizin sirti yere gelmez çünki zaten dogmamis olurlar

Bnce sizin gbi insanlarin yasaklanmasi gerekir dini ahlaki vicdani ve insanlik mefhumunu unuymus insanlar topluma zarar verir sizin gbi kadinlar oldugu muddetce cocuklarinizin sirti yere gelmez çünki zaten dogmamis olurlar
Sen neyi biliyorsun da konuşuyorsun burda.

Üvey babası tarafından tecavüz edilip ölen bebeği keşke o psikopat annesi aldırsaydı

Annesi tarafından işkence gören minik çocuğu keşke annesi aldırsaydı

Doğurup sokağa atan bebeği keşke annesi aldırsaydı

Kadın şimdiden kalp çarpıntım başladı bakamam diyor psikolojisi berbat istemiyorum diyor. Ha lafa gelince bakamayacağın çocuğu niye doğurdun diyorlar ama.

Normalde keyfi bebek aldırmaya karşıyım. Bakamayacaksa psikolojisi bozuk anne olacaksa isterse aldırır. O kendi vicdanı. Ben fikrimi belirttim konu sahibi değilsiniz polemik yaratmaya çalışmayın

Olayin sadece dini boyutu beni ilgilendirmiyor dedim. Vicdani boyutu sadece anne-babayi ilgilendirir. Olayin ahlaki boyutu zaten yok, ahlaki bir olay yok. İnsanlik falan diyip olayi sosyolojik bir boyuta tasimaya zaten hic gerek yok Cok mutlu cocuklarim var cok sukur. Sizin aksinize dinden uzak, erdem ve insanlik kavramlari icerisinde yetistiriyorum

İki defa zorunlu kurtaj oldum. Psikolojik olarak etkilendigim zor gecen bir kac gun gecirdim. Bi sekilde toparliyosun sonra. Diger taraftan bakinca ayni gun hastaneden cikip ertesi gun gunluk yasamina donebiliyosun ben oyleydim yatak dosek yatacak bi operasyon degil. Şuan bende her gun igne kullaniyorum bi cok ilac iciyorum zorlugunuda anlayabiliyorum. Umarim vazgecersin kürtaj kararindan

Ben kıymayı tabiki hiç istemiyorum.
Ama artık düşününce delirecek gibi oluyorum.
hiç iyi değilim
Dini hassasiyetleriniz var ise vicdaniniz o yönde gider.. yani doktor size kesinlikle hayatı tehlikeniz var çocuk doguramazsiniz arkadaki çocuklara bakamassiniz der ise buna göre durumlarda elbet izin var yinede danışarak..
Ama yok ise yani kalben ve vicdanen bunun sorumluluğu günahı sevabı size düşer yine..
Biz ne desek sizin yasayişiniza duygularınıza tam olarak tercüman olamayız çünkü vebal gerektiren bı konu.
İnşallah hakkınızda hayırlısı kolaylaşarak sizinle olur herşeye rağmen size gelmis bir meleğe biz ne diyebiliriz ki..
Rabbim gonlunuze ferahlık versin.

Merhabalar elbette zor seyler yaşamişsiniz hamilelilklerinizde anliyorum sizi ama yapmayın aldirmayin ben yıllardır bir evladim olsun diye neler yaptim aşilama ilaclar igneler umutlar en son menepoz baslangici haydi hemen tup bebek ve daha tarnsfer olmadan yumurtalar dolenmedi ne kadar cok igne ve ilac kullandihimi tahmin edemezsin dr deneme bile artil tup bebek olmaz dedi yapma vicdanin sızlar yıllar sonrada olsa aklima gelsiginde gozlerin dolar tabi yinede sen bilirsin cnm

O kadar korunmaya karşı hamile kalmak mucize gibi değil mi? Biraz tüp bebek sayfalarını gezerseniz o bebeğin değerini anlarsınız belki
Ben çocuklarım dünyaya geldiğinden beri,çocuk hasreti çeken insanlar için sürekli aklıma gelir ve herkese nasip olmasını dilerim.
ama aması var işte.

İnşallah teşekkür ederim.
doktorum sadece 2. Doğumumdan sonra kolay doğurmuyorsun, tansiyonunu kontrol altına almakta çok zorlanıyoruz lütfen uzun süre çocuk düşünme ve kan probleminle ilgili tedavi ol demişti. (Kan problemim var Buda bende çarpıntı yapıyor)

Son ana kadar düşüneceğim.
umarım böylesine bir müjde siz bekleyenlere nasip olur. Hiç beklemediğiniz anda

Elbette!!! Yarin obur gun kadincagiz cinnet gecirirse cocuklardan ya da yorgunluktan bayginlik gecirirse siz mi yaninda olacaksiniz aldirma diyenler olarak? Kadin dayanamiyorum gucum yok diyor, siz resmen mahalle baskisi kuruyorsunuz uzerinde
Aslında tam olarak anlatamadıklarımın tercümanı gibi oldunuz. İyi değilim ve hamile olmadan kısa süre önce bile ayakta durmakta zorlanıyordum. Şuan tabi daha fazlası.
her yerden sıkıştırılmış gibi hissediyorum.

Yaşım gereği bağlamıyorlar. Türkiye’de nasıl bilmiyorum ama gittiğimde bir doktorla konuşacağım.
Bende çok istiyorum ikinciyi doğuracağım kısmetse şimdi. bende yurtdışındayım,gerekirse türkiyeye gidince yaptıracağım. Umarım sizde doğru kararı verirsiniz çok zor bir durum.

Evlatlarinizin yeni bir kardesten cok saglikli ve verimli bir anneye ihtiyaci var. Bunda vicdan azabi cekikecek bir durum yok cunku dogurursaniz da size ve cocuklariniza yazik olacak bana gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…