- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.140
- 228
- Konu Sahibi Konus dinliyorum
-
Düşunme ne olur vazgecme bebeginden belki sana başka başka mucizeler getirir vazgeçme ondanSon ana kadar düşüneceğim.
umarım böylesine bir müjde siz bekleyenlere nasip olur. Hiç beklemediğiniz anda
O kadar şanslısınız ki istemeden hemde korunarak Allah veriyor nasıl oluyor bu anlamak mümkün deil Allah'ın hikmeti bizde senelerce ugrasalim neler neler deneyelim olmuyor oluncadakendisi düşüyor Allah'ım isyan deil sadece çok istiyorum ya bir bebeğim daha olsa ne olur rabbim hayırlısıyla sağlıkla bu insanlar istemiyor onlara verme Rabbim bize ver biz istiyoruz severiz koklariz bakarız Allah'ım yanlış bişey söylüyorsun beni affetMerhaba hanımlar.
benim 2 evladım var. Biri 3,5 yaşında diğeri 2,5
Peşpeşe doğurdum. Asla kıymak aklıma gelmedi.
ama şuan tekrar hamileyim ve asla düşünmediğim kafamda artık hamile olayını bitirdiğim için şoklara girdim. (Spiral ile korunuyorum)
Günlerce ağladım. En büyük sebebi doğumlarım..
İlk bebeğim 1,900 gr doğdu. Diğeri 2,300
Hamileliklerim hep haplar,hergün iğneler v.s
Hatırlamak bile istemiyorum.
şuan şiddetli kalp çarpıntım,baş dönmelerim berbat haldeyim. Hem çocuklarıma bakıp,hem hamile olmak beni kahrediyor ve evet aldırmak istiyorum.
kürtaj olan arkadaşlar varsa,süreci,duygusal anlamda neler yaşadıklarını anlatabilirlerse sevinirim.
teşekkür ederim şimdiden.
Ahhh keşke ama benim asilama igneler ilaclar tup bebek denemesi derken artik tum umutlarimi kaybettim olanlarada vazgecmeyin bebeklerinizden diyorum ama ....O kadar şanslısınız ki istemeden hemde korunarak Allah veriyor nasıl oluyor bu anlamak mümkün deil Allah'ın hikmeti bizde senelerce ugrasalim neler neler deneyelim olmuyor oluncadakendisi düşüyor Allah'ım isyan deil sadece çok istiyorum ya bir bebeğim daha olsa ne olur rabbim hayırlısıyla sağlıkla bu insanlar istemiyor onlara verme Rabbim bize ver biz istiyoruz severiz koklariz bakarız Allah'ım yanlış bişey söylüyorsun beni affet
Dediklerinizde yanlış bişey yok.O kadar şanslısınız ki istemeden hemde korunarak Allah veriyor nasıl oluyor bu anlamak mümkün deil Allah'ın hikmeti bizde senelerce ugrasalim neler neler deneyelim olmuyor oluncadakendisi düşüyor Allah'ım isyan deil sadece çok istiyorum ya bir bebeğim daha olsa ne olur rabbim hayırlısıyla sağlıkla bu insanlar istemiyor onlara verme Rabbim bize ver biz istiyoruz severiz koklariz bakarız Allah'ım yanlış bişey söylüyorsun beni affet
Geçmiş olsun size de.Durumunuz nedir.bende kurtaj oldum hala vicdan azabi cekiyorum cok zor cok uzuluyorum.psikolojik tedavi aliyorum iyilestikten sonra simdide ben istiyorum tekrar hamile kalmak .ölumden baska herseyin caresi varmis onu anladim ama giden gelmiyor iyi dusunun
Sanırım bebeğinizi aldırdınızGeçmiş olsun size de.
O his hep bir köşede kalacak gibi sanırım.
Evet baya oldu..Sanırım bebeğinizi aldırdınız
Yargilanmak agir gelirdi evet. Allah vicdan rahatlığı versin. Yazilan örnekler gibi pişman etmesin.Evet baya oldu..
Buraya güncel durumu yazamadım.
malum yorumlar...
Zaten ben kendi kendime yeterince söyleniyorum. Birde buradaki yorumları okumamak için yazmadım.
Aslında hayatın kendi içinde bir bedel kavramı var. Herşeyin bir bedeli olduğuna inanır ve bilirim.Yargilanmak agir gelirdi evet. Allah vicdan rahatlığı versin. Yazilan örnekler gibi pişman etmesin.
Merhaba hanımlar.
benim 2 evladım var. Biri 3,5 yaşında diğeri 2,5
Peşpeşe doğurdum. Asla kıymak aklıma gelmedi.
ama şuan tekrar hamileyim ve asla düşünmediğim kafamda artık hamile olayını bitirdiğim için şoklara girdim. (Spiral ile korunuyorum)
Günlerce ağladım. En büyük sebebi doğumlarım..
İlk bebeğim 1,900 gr doğdu. Diğeri 2,300
Hamileliklerim hep haplar,hergün iğneler v.s
Hatırlamak bile istemiyorum.
şuan şiddetli kalp çarpıntım,baş dönmelerim berbat haldeyim. Hem çocuklarıma bakıp,hem hamile olmak beni kahrediyor ve evet aldırmak istiyorum.
kürtaj olan arkadaşlar varsa,süreci,duygusal anlamda neler yaşadıklarını anlatabilirlerse sevinirim.
teşekkür ederim şimdiden.
Çok üzüldüm gerçekten. Insallah serin uykular derin uykular nasip olsun tez zamanda.Aslında hayatın kendi içinde bir bedel kavramı var. Herşeyin bir bedeli olduğuna inanır ve bilirim.
bundan kimse kaçamaz bence.
tek dileğim bu bedeli çocuklarımdan gelmesin.
ben yaptım ben ödeyeyim..
Okuyunca pek bişey hissedilmez sanırım.
ama yazmanın çok zor olduğunu söylemek isterim.
kendi içimde hergün hesaplaşıyor,hesabımı ödeyemeden uyuyorum.
daha nasıl anlatabilirim bilemiyorum.
Gecmis olsunEvet baya oldu..
Buraya güncel durumu yazamadım.
malum yorumlar...
Zaten ben kendi kendime yeterince söyleniyorum. Birde buradaki yorumları okumamak için yazmadım.
Sanırım annemin bedelini ben ödedim... Bı polar bozukluğu olan babam var. İki kardeşiz babam uzun süre atak geçirmeyince annem yeniden gebe kalmak istedu ve kaldı babam 4. Ayda çok şiddetli ataklar geçirmeye başladı eskisinden çok daha kotu hal aldı annem bayağı zamanı geçmiş olmasına rağmen aldırdı. Çok üzüle üzüle bunu yaptı. Her ne nedenle olursa olsun bebeği gitmişti. Kader bu ay 3 yıl boyunca üç tedavi ile anne olabildim. Annem geldi seni buldu dedi birgün . O ana kadar aklımdan böyle bir şey geçmemişti ama onun geçmiş. Rabbim evlatlarına sağlık huzur versin.Aslında hayatın kendi içinde bir bedel kavramı var. Herşeyin bir bedeli olduğuna inanır ve bilirim.
Zaten zor bir karar verip,zor zamanlar geçirmişsiniz. İmkanınız olsa eminim böyle bir karar vermezdiniz,kimse böyle bir kararla sınanmak istemez. Belki de bu kararınız herkes için en hayırlısı oldu,bunu kimse bilemez. Çok geçmiş olsun. Artık önünüzdeki günlere bakma vakti gelmiş.Aslında hayatın kendi içinde bir bedel kavramı var. Herşeyin bir bedeli olduğuna inanır ve bilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?