inşallah canım tek ıstedıgım bu yazdıkların...bıde butun hamılelerın saglıklı hamıleleık gecırmelerı ınsallah sag salım kucaklarınıza alırsınız allah ınsallah sıze bagıslar meleklerınızı ben eylulde tekrar denıcem bakalım olur ınsallah bu seferkı gbı cabuk
benim boy 1.66 ya da 1.67 kg ise 52
bende otamatik hesaplayıcalara göre 7+5 olmam lazım ama doktora göre 4 ila 5 haftalık nasıl şey anlamadım.normalmi değilmi araştırıyorum.umarım bi problem olmaz.sağ salim bebeğimi kucağıma alırım.allah bebeşlerinize sağlık versin inşalllah.
kıslar sata göre ben 5+5 hamileyim en son adet tarihim 22 hazirandı çarşamba dra gitsem bebeği görebilir miyim ve de kalbini duyabilir miyim iki gün önce dra gittim 4-4.5 dedi bana gebeliğin keseye göre söledi sanırım ama hesaplamaya göre 5+5
canım ben otomatik hesaplayıcılara göre6+4 de gittim doktora allaha şükür hem bebeği hem kalp atışlarını gördük.sende çarşamba günü 6 haftalık olcaksın senin hesabına göre.ama doktorun farklı söylemiş.biraz daha bekle istersen.sen bilirsin ama canım.
bende otamatik hesaplayıcalara göre 7+5 olmam lazım ama doktora göre 4 ila 5 haftalık nasıl şey anlamadım.normalmi değilmi araştırıyorum.umarım bi problem olmaz.sağ salim bebeğimi kucağıma alırım.allah bebeşlerinize sağlık versin inşalllah.
senin kilon iyimiş sen fazla kilo almazsın ben yandım valla bu fazla kilolarla
canım ben 6 haftalıkken gittim sadece kese göründü ama herkesde öyle olucak diye birşey yok sen belki görürsün bebişini duyarsın kalp atışlarını ben görmedimde duymadımda pazartesi gidince duyucam artık bakalım hayırlısı
cnm ebnim dikkat et yeter,örneğin:ekmek,hamur işleri,tatlı,pasta türü,aşırı yağlı yemeklerden kaçın,bol bol su iç,ekmeği çok yicene yemekte,kahvaltıda vs,bi dilim fazla peynir ye mesela,sonra ara ara eline al bir tane meyve onu ye ve de en önemlisi drunla görüş sana kilona göre bi beslenme planı çıkartsın,üzülme dikkat et yeter
arkadaşlar 7 haftalık hamileyim benim boyum 160 kilom 46 sizce ben nekadar kilo alırım :ecrin_bebek:
bende 6 haftalık ım ama çok zor geçiyor. hastanede yattım iki gün. halsizlik ateş yorgunluk ilkinde böyle değildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?