6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

terazicim sağlıklı beslenme programın için internetteki gebelik sitelerini tavsiye ederim.neyi daha fazla neyi daha az yemen gerekiyor hepsi hakkında fikir veriyor.bir gözat istersen...

olur canım neden olmasın allah verir.sen kendini toparla ozamana kadar sonra alıcaz eminim güzel haberlerini.opuyorumnanaktan:

kıslar sata göre ben 5+5 hamileyim en son adet tarihim 22 hazirandı çarşamba dra gitsem bebeği görebilir miyim ve de kalbini duyabilir miyim iki gün önce dra gittim 4-4.5 dedi bana gebeliğin keseye göre söledi sanırım ama hesaplamaya göre 5+5

canım ben otomatik hesaplayıcılara göre6+4 de gittim doktora allaha şükür hem bebeği hem kalp atışlarını gördük.sende çarşamba günü 6 haftalık olcaksın senin hesabına göre.ama doktorun farklı söylemiş.biraz daha bekle istersen.sen bilirsin ama canım.

bende otamatik hesaplayıcalara göre 7+5 olmam lazım ama doktora göre 4 ila 5 haftalık nasıl şey anlamadım.normalmi değilmi araştırıyorum.umarım bi problem olmaz.sağ salim bebeğimi kucağıma alırım.allah bebeşlerinize sağlık versin inşalllah.

slm otomotik hesaplayıcılar adetin ilk gününden sayıyor ama dr.larda öyle ama genelden onlar 2 hafta geri den sayıyorlar yumurtlama günün adet ten 12 gün sonran olduğu için benim bildiğim bu

canım ben 6 haftalıkken gittim sadece kese göründü ama herkesde öyle olucak diye birşey yok sen belki görürsün bebişini duyarsın kalp atışlarını ben görmedimde duymadımda pazartesi gidince duyucam artık bakalım hayırlısı

cnm benim kendi druma randevum 13 ağustosta iki hafta sonra yai,ama ben geçen gün bana yakın olan bi hastaneye gittim dayanamadım yani,ve de muayene ücretini bi kere verip 10 gün ücretsiz oluyo ya ben de çarşamba ücretsizken bi gidim diyorum iki hafta bekelemektense çarşamaba gider haftaya perşmebeyi beklerim artık,napim kıslar ya ölcem heycan ve stresten

cnm ben de dra gittim iki gün önce keseyi gördük sonra dr 4-4.5 haftalık dedi ama otomatik hesaplamalara göre 5 hafta 3 gündüm ben de anlamadım ama sanırım kesenin durumuna göre hesaplıyolar ben öle tahmin ediyorum yani,

senin kilon iyimiş sen fazla kilo almazsın ben yandım valla bu fazla kilolarla

cnm ebnim dikkat et yeter,örneğin:ekmek,hamur işleri,tatlı,pasta türü,aşırı yağlı yemeklerden kaçın,bol bol su iç,ekmeği çok yicene yemekte,kahvaltıda vs,bi dilim fazla peynir ye mesela,sonra ara ara eline al bir tane meyve onu ye ve de en önemlisi drunla görüş sana kilona göre bi beslenme planı çıkartsın,üzülme dikkat et yeter

inşallah cnm asıl randevu 13 ağustos ben ölesine bi gitcem çarşambaya

arkadaşlar 7 haftalık hamileyim benim boyum 160 kilom 46 sizce ben nekadar kilo alırım :ecrin_bebek:

bende 6 haftalık ım ama çok zor geçiyor. hastanede yattım iki gün. halsizlik ateş yorgunluk ilkinde böyle değildim.

bende 6 haftalık ım ama çok zor geçiyor. hastanede yattım iki gün. halsizlik ateş yorgunluk ilkinde böyle değildim.

tebrikederim cnm,Rabbim sağlıklada kucağınıza almayıda nasip estin inşallah,inşallah hamileliğin ve de doğumun güzel geçer cnm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar cuma günü gittik dr.9 haftalık diye hesaplamıştım.ama dr 8+4 dedi.bebişim kalp atışlarını gördük.pıt pıt o kadar hızlı atıyorduki.allahıma şükürler olsun.daha çok küçük ama kalbini görüdkya attığını yüce rabbime şükürler olsun.kızlar hepimiz inşallah allhın izniyle bebişleirmizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız.allahım olmayan herkeze versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…