kızlar cuma günü gittik dr.9 haftalık diye hesaplamıştım.ama dr 8+4 dedi.bebişim kalp atışlarını gördük.pıt pıt o kadar hızlı atıyorduki.allahıma şükürler olsun.daha çok küçük ama kalbini görüdkya attığını yüce rabbime şükürler olsun.kızlar hepimiz inşallah allhın izniyle bebişleirmizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız.allahım olmayan herkeze versin inşallah.
kızlar cuma günü gittik dr.9 haftalık diye hesaplamıştım.ama dr 8+4 dedi.bebişim kalp atışlarını gördük.pıt pıt o kadar hızlı atıyorduki.allahıma şükürler olsun.daha çok küçük ama kalbini görüdkya attığını yüce rabbime şükürler olsun.kızlar hepimiz inşallah allhın izniyle bebişleirmizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız.allahım olmayan herkeze versin inşallah.
hadi gözün aydın cnm benim Rabbim sana da bebişine de sağlıklar versin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
arkadaşlar merhaba ben 8.haftama girdim ama denize girmek istiyorum sizce bi sakıncası varmıdır?
Canım benım gozun aydın coooook sevındım ınan.hep bolyle yuzun gulerek gelırsın ınsallah doktordan..muck opuyorum canımmmmm:sm_cool::teytey::dance:
tebrik ederim tekrar seni bende buğün gidicem bakalm 2 de randevum var allah sağ sağlım kucağına almayı nasip ettin cümlemizinkinide tabiki :)):Saruboceq::Saruboceq:
arkadaşlar merhaba ben 8.haftama girdim ama denize girmek istiyorum sizce bi sakıncası varmıdır?
canım benim çok teşekkür ederim.seninde biraz toparlanman inan moralimi düzeltiyor bu siteye girdiğimde.inşallah yüce allahın izniyle seninde tüm isteyenlerinde hayırlı haberlerini alırız yakında
yeni geldim dr.dan bebişimin kalp atışını gördüm çok güzel bir duygu bayabi tahlil verdi 8 tane falan aç karnına yaptırcaksın dedi sabah gidicem yaptırmaya sizin dr.la aranız nasıl ben anlamadım girdim ilk önce ultrasona aldı baktık daha sonra masada eşim birkaç soru sordu bende sordum ama sadece biz sordukça birşeyler söylüyor kendiliğinden birşeyler söylemiyor sizin dr.lar nasıl bide özel e gidiyorum muayene ücretleriniz nasıl benim 32.00 sgk lı bide az mı çokmu karar veremedim
yeni geldim dr.dan bebişimin kalp atışını gördüm çok güzel bir duygu bayabi tahlil verdi 8 tane falan aç karnına yaptırcaksın dedi sabah gidicem yaptırmaya sizin dr.la aranız nasıl ben anlamadım girdim ilk önce ultrasona aldı baktık daha sonra masada eşim birkaç soru sordu bende sordum ama sadece biz sordukça birşeyler söylüyor kendiliğinden birşeyler söylemiyor sizin dr.lar nasıl bide özel e gidiyorum muayene ücretleriniz nasıl benim 32.00 sgk lı bide az mı çokmu karar veremedim
merhaba arkadaslar bende 8 haftalık hamileyim benim doktorumdaben birşey sormadan söylemiyordu o yüzden doktorumu dğiştirdim ama yine aynı daha erken hamilelik oldugu için sanırım
canım evet biz daha yeni hamişlerizya ondan dr birşey söylemiyor sanıırm.bende değiştirmeyi düşünmüyorum dr.benimde ultr.8+4 gün çıktı.ama 9 haftalık hamilesin dedi.sat göre 9 bebğin gelişimine görde 8+4 oluyormuş şu anda.benide 18 ağustosta çağırdı.teşekkür ederim herkese yeni ark.larında hayırlı olsun bebişleri 32 muayene ücreti pembedüşler dr.banada tam benim verilere göre 8+4 haftalık sın dedi ama senin verdiğin sat göre 30 mayıstı son adet günüm 9+2 günlüksün dedi 31 ağustosa çağırdı muhtemel doğum tarihin o zaman belli olur dedi her ne olursa olsun dr.değiştirmeyi düşünmicem tek bir dr.bağlı kalmak isityorum kadın iyi güler yüzlü konuşkan ark.dediği gibi daha yenii olduğumuz için galiba pek birşey söylemiyor
bide birşey sorucam siz hamileyken korunma nasıl yapıyorsunuz veya korunuyormusunuz buğün dr sorucaktım unuttum
ayrıyetten buğün sadece idrar tahlillerim yapıldı kan tahlilleri sabah aç karnına oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?