6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

hadi gözün aydın cnm benim Rabbim sana da bebişine de sağlıklar versin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canım benım gozun aydın coooook sevındım ınan.hep bolyle yuzun gulerek gelırsın ınsallah doktordan..muck opuyorum canımmmmm:sm_cool::teytey::dance:

tebrik ederim tekrar seni bende buğün gidicem bakalm 2 de randevum var allah sağ sağlım kucağına almayı nasip ettin cümlemizinkinide tabiki :)):Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar merhaba ben 8.haftama girdim ama denize girmek istiyorum sizce bi sakıncası varmıdır?

ben yeni geldim tatilden ve aşırı derecede denize girdim hiç çıkmadım diyebilirim önceki yazılarıda okursan giden çok ark.lar var hiç birşey olmaz merak etme ben bu hafta sonuda gidicem kısmet olursa zemuszemus

Canım benım gozun aydın coooook sevındım ınan.hep bolyle yuzun gulerek gelırsın ınsallah doktordan..muck opuyorum canımmmmm:sm_cool::teytey::dance:

canım benim çok teşekkür ederim.seninde biraz toparlanman inan moralimi düzeltiyor bu siteye girdiğimde.inşallah yüce allahın izniyle seninde tüm isteyenlerinde hayırlı haberlerini alırız yakında

tebrik ederim tekrar seni bende buğün gidicem bakalm 2 de randevum var allah sağ sağlım kucağına almayı nasip ettin cümlemizinkinide tabiki :)):Saruboceq::Saruboceq:

sağol canım amin haberlerini bekliyorum.zaten seninle aynı gidiyorduk dimi öyle hatırlıyorum ben.rabbim hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişerimizi

kızlar buğün aşırı bir baş ağrısı ve mide bulantısıyla uyandım bulantımı aytıştırsın diye kahvaltı yapıyım dedim ama 3 çüncü lokmamda banyoya zor yetiştim benim kusmalarım başladı galiba yok diye seviniyordum herkese yok diyordum ama nazarmı değdi bilmiyorumki kimseye birşey söylemicem bundan sonra şimdi şimdi biraz iyim yeni kalktım uzanıyordum

canım benim çok teşekkür ederim.seninde biraz toparlanman inan moralimi düzeltiyor bu siteye girdiğimde.inşallah yüce allahın izniyle seninde tüm isteyenlerinde hayırlı haberlerini alırız yakında

canım benım sızın ıı oldugunuzu okudukca moralım duzelıyorrr atlatıyorum yavas yavas cok sukur.yıne olur uzulmemeye calısıyorumm sen kendıne dıkkat et :1hug:a.s.

yeni geldim dr.dan bebişimin kalp atışını gördüm çok güzel bir duygu bayabi tahlil verdi 8 tane falan aç karnına yaptırcaksın dedi sabah gidicem yaptırmaya sizin dr.la aranız nasıl ben anlamadım girdim ilk önce ultrasona aldı baktık daha sonra masada eşim birkaç soru sordu bende sordum ama sadece biz sordukça birşeyler söylüyor kendiliğinden birşeyler söylemiyor sizin dr.lar nasıl bide özel e gidiyorum muayene ücretleriniz nasıl benim 32.00 sgk lı bide az mı çokmu karar veremedim

canım gözünaydın çok sevindim.nasıl güzel bir duygu dimi.benim hala gözlerimin önüne geliyor heyecanlanıyorum.allah herkeze tattırsın bu güzel duyguyu.dr 18 geldiğimde tahlileri yapıcağını söyledi.neden acaba.daha kan felan istemedi.bende sadece benim dr böyle sanırdım.bizimkide birşey sormadan söylemiyor.özel benimkide.gazinin özeline gidiyorum.senin ödediğin ücret ne kadar tam anlayamadım ben.

Merhabalar bende 6 haftalık hamileyim...1 ağustosta kalp atışlarını duyduk rahatladık..
Bu arada "YAŞAMAK GÜZEL ŞEY"8 haftalık hamileyim denize girebilirmiyim demişsin..Bende 10 gün sonra tatile gidicem..Doktorum girebilirsin..hatta uçağada binebilirsin dedi..Ve bana şu an spor olarak yüzmeyi şiddetle önerdi ztn...

merhaba arkadaslar bende 8 haftalık hamileyim benim doktorumdaben birşey sormadan söylemiyordu o yüzden doktorumu dğiştirdim ama yine aynı daha erken hamilelik oldugu için sanırım

Benim doktorum özellikle aç karnına olması gerekmez dedi..Ctesi bende yaptırdım kan ve idrar tahlili...Ben hiçbişey sormadan o hepsini anlattı ztn..bence muayene ücretin normal..

teşekkür ederim herkese yeni ark.larında hayırlı olsun bebişleri 32 muayene ücreti pembedüşler dr.banada tam benim verilere göre 8+4 haftalık sın dedi ama senin verdiğin sat göre 30 mayıstı son adet günüm 9+2 günlüksün dedi 31 ağustosa çağırdı muhtemel doğum tarihin o zaman belli olur dedi her ne olursa olsun dr.değiştirmeyi düşünmicem tek bir dr.bağlı kalmak isityorum kadın iyi güler yüzlü konuşkan ark.dediği gibi daha yenii olduğumuz için galiba pek birşey söylemiyor

bide birşey sorucam siz hamileyken korunma nasıl yapıyorsunuz veya korunuyormusunuz buğün dr sorucaktım unuttum

ayrıyetten buğün sadece idrar tahlillerim yapıldı kan tahlilleri sabah aç karnına oluyormuş

canım evet biz daha yeni hamişlerizya ondan dr birşey söylemiyor sanıırm.bende değiştirmeyi düşünmüyorum dr.benimde ultr.8+4 gün çıktı.ama 9 haftalık hamilesin dedi.sat göre 9 bebğin gelişimine görde 8+4 oluyormuş şu anda.benide 18 ağustosta çağırdı.
ben eşimden bu aralar uzak duruyorum.ister istemez bide haile kadınların ilk üç ay boyunca eşlerinden cinsel anlamda uzak durduklarını duymuştum.ama ikinci 3 ayda bu sefer tam tersi oluyormuş.ben dr sordum bi sakıncası var diye yok dedi.ama bende birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…