6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

mrb. bende 6+4 hamileyim. ilk bebeğim ve 7 yıldır evliyim. sağ tüpüm tıkalı olduğu için klomen ve çatlatma iğnesi takviyesi ile kaldım.

hayırlı uğurlu olsun sağ sağlim kucağına al inş. ben 4 sene sonra bebek yapmaya karar verdim herkes çok geç dediler sen bendende çok 7 sene

hanimlar....22 temmuz son adet tarihimdi...cuma gunu test yaptim hamileyim....ama daha doktora gitmedim..yurtdisindayim ben ve sistemi bilmiyorum tam...bugun kahverengi bir akinti geldi cok tedirginim...yarin doktor icin randevu almaya calisacagim ya da ozele giderim direk.....cok korkuyorum yaaa...

selam hayirli olsun bebisin. bence korkmana gerek yok benim ilk hamileligimde ve simdide oldu ayni sey 1 hafta kadar sürüyo bu lekelenme olabiliyo.bana doktor rahim bir önceki aydan kalan kan pisligini temizleyip disari atiyo demisti.

Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 4.gebelik (hamilelik) haftası - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe burdada bu konuyla ilgili aciklama var

tesekkur ederim skorpion...biraz daha rahatladim...internetten cok okudum ama gene de insan korkuyor..bugun doktora gitmeye calisacagim...insallahhhh,,,,sevgiler...

selam bende hamileyimmm.4+6 günlük kesem göründü Allah bütün isteyenlere nasip etsin

cnm ben de 5 haftalık hamileyim..çok güzel bi duygu ..ilk bebeğim...henüz mide bulantım yok ama göğüslerim aşırı ağrıyor. bide adet sancısı gibi karnım ağrıyor. nette okumuştum karın ağrısı 1-2 hagta sürebilirmiş.sen de bölemisin?:1rolleyes:

slm kızlar biz çok iyiz sizler nilsu bulantıların geçmesi lazım artık neden devam ediyor acaba
cican allah yardımcın olsun inş.herşey yolundadır
angel2009 hayırlı olsun bebişin

bende bugün minik kuzumun kalbinin atışını gördüm ;çokk duygulandım kızlar içimde küçücük bişi var rabbim herkeze nasip etsin bu güzel duyguyu,babamız benden heyecanlıydıı,ayy kıyamamm yaa....sizin eşleriniz nasıl kızlar vallahi benimki benden evhamlı hemde meraklı doktor bıktı bizden:))))

bende görmeyince özlüyor insan bende yarın gidicem kısmetse biizmkide öyle benden önce dr.sorular soruyor

slm kızlar biz çok iyiz sizler nilsu bulantıların geçmesi lazım artık neden devam ediyor acaba
cican allah yardımcın olsun inş.herşey yolundadır
angel2009 hayırlı olsun bebişin

canım çok saol dr biraz da olsa içimi rahatlattı yeni geldim dr dan.Çarşamba günü tekrardan gidecem tam 7 haftalık olmuş yaiçimde küçükkkkk melek:1hug:

selam nasil oldu gelisimiyle ilgili sorun ortadan kalkti mi?allahin izniyle hersey yolundadir insallah.

valla canım gelişimi 7 haftalık diyo bir dktor diğeri ise geriden geliyo diyo bende anlam veremiyom valal düşünmek bile istemiyorum bugün kü dr iş yerime yakın olduğu için ona gidiyorum ama kendi drum evime yakın evime yakın olan dr moral bozmaktan yana diğeri ise daha bu tars şeyleri sölemek için erken diyo ve bebişimi küçük meleğimi bugün yine gördüm inşallah bişi olmaz:Saruboceq:

arkadaşlar herhangi bir tedaviyle hamile kalan varmı adet düzensizliği olupta yani yumurtlama azlığı olup tedavi görn sonra hamile olan varmı banada bilgi verirmi ben öleyim ve 1 seneden beri olmuyor

ben pco vardı 15 aydır falan korunmuyorduk rahim filmi çektirdim tüplerim tıkalıydı herhalde açıldı o ay hamile kaldım allah yardımcın olsun

saol canım bende gittim doktora ama bana tüplerin açık dedi tek neden yumurtlama eksikliği bnm

slm kızlar nasılız buğün ben gene yorgu dün misafir varı temizlik yemek derken bulaşıklarıda yeni yerleştirdim daha ama bitti çok şükür ben buğün bebişimi görmeye gidicem dr.ra bakalım ne dicekler nasılmış bebişim cinsiyet söylermi acaba :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…