mrb. bende 6+4 hamileyim. ilk bebeğim ve 7 yıldır evliyim. sağ tüpüm tıkalı olduğu için klomen ve çatlatma iğnesi takviyesi ile kaldım.
arkadaslar profilime kendi ve oglu$umun resimlerini koydum isretseniz bakarsiniz :))
baktım canım allah analı babalı büyütsün ama bişey sorucam ben anlamadım şimdi bu hangi takımlı sırnaşık şey
hanimlar....22 temmuz son adet tarihimdi...cuma gunu test yaptim hamileyim....ama daha doktora gitmedim..yurtdisindayim ben ve sistemi bilmiyorum tam...bugun kahverengi bir akinti geldi cok tedirginim...yarin doktor icin randevu almaya calisacagim ya da ozele giderim direk.....cok korkuyorum yaaa...
selam bende hamileyimmm.4+6 günlük kesem göründü Allah bütün isteyenlere nasip etsin
bende bugün minik kuzumun kalbinin atışını gördüm ;çokk duygulandım kızlar içimde küçücük bişi var rabbim herkeze nasip etsin bu güzel duyguyu,babamız benden heyecanlıydıı,ayy kıyamamm yaa....sizin eşleriniz nasıl kızlar vallahi benimki benden evhamlı hemde meraklı doktor bıktı bizden:))))
slm kızlar biz çok iyiz sizler nilsu bulantıların geçmesi lazım artık neden devam ediyor acaba
cican allah yardımcın olsun inş.herşey yolundadır
angel2009 hayırlı olsun bebişin
canım çok saol dr biraz da olsa içimi rahatlattı yeni geldim dr dan.Çarşamba günü tekrardan gidecem tam 7 haftalık olmuş yaiçimde küçükkkkk melek:1hug:
selam nasil oldu gelisimiyle ilgili sorun ortadan kalkti mi?allahin izniyle hersey yolundadir insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?