neden ne olduda nasıl kötü yani çok geçmiş olsun peki ne olması gerekiyormuş şimdi :teselli:
simdi sali günü erken tani testi yapilacak karnimdan bebeigin esinden prca alcaklar igne yardimiyla. test yapilcak.sonucuna göre insallah birsey yoktur sagliklidir bebegim kötü cikarsa eger yani down sendromlu bebegimi aldiricam.cünkü sagliksiz bir bebek dünyaya getirmek istemiyorum.cok zorda olsa kararimiz bu esimle.senağlama
Merhaba arkadaşlar bende tam 6 haftalık hamileyim. Bugün öğrendim. Allah (C.C.) kucağımıza almayı nasip etsin . Buradakilere de sevgiler.
arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende22 haftalık hamileyim harijka bi duygu allahım tüm isteyenlere nasip etsin
hepinizin bebekleri hayırlı olsun arkadaşlar.ben sorunumu sizinle paylaşıp yardım almak istedim.benim idrarda pozitif çıktı .aynı gün hemen kan testi yaptırdım onda negatif çıktı.doktora danıştım kan testini tekrarla dedi.bende 10 gün daha bekleyip tekrar kan testi yaptırdım yine negatif çıktı.eğer hamileysem 6 haftalık olmuş olacaktı.doktora gittim kan testi doğrudur ama yinede ultrasonda bakalım dedi.üstten baktı ultrasonla gebelik yok dedi.olsaydı gözükürdü dedi.şimdi ben neye inanmalıyım?siz tecrübelisiniz yardımcı olun lütfen
hepinizin bebekleri hayırlı olsun arkadaşlar.ben sorunumu sizinle paylaşıp yardım almak istedim.benim idrarda pozitif çıktı .aynı gün hemen kan testi yaptırdım onda negatif çıktı.doktora danıştım kan testini tekrarla dedi.bende 10 gün daha bekleyip tekrar kan testi yaptırdım yine negatif çıktı.eğer hamileysem 6 haftalık olmuş olacaktı.doktora gittim kan testi doğrudur ama yinede ultrasonda bakalım dedi.üstten baktı ultrasonla gebelik yok dedi.olsaydı gözükürdü dedi.şimdi ben neye inanmalıyım?siz tecrübelisiniz yardımcı olun lütfen
Merhaba arkadaslar bende gectigimiz pzartesi doktora gittim 5 haftalik dedi sanirim yarin itibari ile 6 haftalik hamile oluyorum kesemi gordum nokta kadar cilegim ,,bu arada hepinizin byraminizi kutlarim
tebrikler hayırlısı olsun opuyorumnanaktan
arkadaslar ben melegimi kaybettimsenağlama.sali günü cvs testim vardi ya onun icin gittik hastaneye ultrasona koydular bebegin pozisyonuna bakmak icin canimin kalbi atmiyordu ölmüs.öleli cok olmamis 2 gün falan dediler böyle olunca teste gerek kalmadi.ne zaman alalim bebegi dediler bende bir an önce olmasini istedim ayni gün kürtaj yaptilar ve artik o cennette beni bekliyo.Allahim böyle bir aciyi kimseye yasatmasin.cok üzgünüm, ama herseyde bir hayir vardir diyorum.Allahimin takdiri buymus demekki.Allahim canim oglum ege me uzun ömürler versin.sizlerde kendinize ve bebeklerinize cok iyi bakin kendinizi cok yormayin benden bir tavsiye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?