arkadaslar ben melegimi kaybettimsenağlama.sali günü cvs testim vardi ya onun icin gittik hastaneye ultrasona koydular bebegin pozisyonuna bakmak icin canimin kalbi atmiyordu ölmüs.öleli cok olmamis 2 gün falan dediler böyle olunca teste gerek kalmadi.ne zaman alalim bebegi dediler bende bir an önce olmasini istedim ayni gün kürtaj yaptilar ve artik o cennette beni bekliyo.Allahim böyle bir aciyi kimseye yasatmasin.cok üzgünüm, ama herseyde bir hayir vardir diyorum.Allahimin takdiri buymus demekki.Allahim canim oglum ege me uzun ömürler versin.sizlerde kendinize ve bebeklerinize cok iyi bakin kendinizi cok yormayin benden bir tavsiye.
kızlar merhaba bende sat a göre 6 haftalık olamam gerekiyor ama doktor geç döllenme olmuş şu anda 4 haftalık dedi .keseyi gördük ama 2 hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışları için inşallah bir sorun çıkmaz.sizin bilginiz varmı normal bir durum mu ?
ben de 6 haftalığım ama kalp atışını duymadım beniim de acayip uyuyorum her bulduğum fırsatta uyuma moduna geçiyorum gögüslerim acayip acıyor yeme hissim artttı
bende tekrar 2 hafta sonra gidicem banada o zaman dedi testlere başlıcaz diye hakkımızda hayırlısı pembe düşler
öncelikle tebrik ederim canım merak etme benimde sat a göre 2 ayı gecmiş olması gerekiyor ama ultrasonda farklı cıktı ongün filan geriden gidiyorum doktorum banada yumurtlama gec olmustur merak etme sorun yok dedi bende cok korkmustum hatta baska doktorada gittim içim rahatladı bi sorun yok yani merak etme
bende 5hf+5günlük hamileyim kese gözüktü fakat kalp atımı yokmuş 20gün sonra gel dedi dr çok endişeliyim
amin canım.ama bende yeme hissi artmadı aksine bir şey yiyemiyorum.midem bulanıyor sürekli.inşallah geçer.yada azalsın.böyle çok üzülüyorum.miniimi besleyemiyorum diye.
arkdaşlar hepinize tebrıkler, bende 6+5 hamileyim, benimki biraz hayaldi 7 sene aradan sonra oldu rabbim olmayanlarada nasip etsin, kese göründü bendede şaşkınlıktan doktoro bişe soramadımki:) çarşamba tekrar gidicemde kızlar bende kasık ağrısı oluyor sizdede oluyomu ?
yeni gelen ark. hoşgelmişler bebişlerise hayırlı olsun
bende buğün dr.gidicem hem 3kü test yapılcak hemde cinsiyeti belliolucak hemde düşük tehlikem ne durumda onu söllicek bu ay heyecanlıyım özledim meleğimi opuyorumnanaktan
tebrik ederim canım bende 8+3 üm. benimde kasık ve bel agrılarım oluyodu ama bu hafta kasık agrılarım gecti belimde yoruldukca agrıyor kasık agrıları olurmus yerlesme sancısı ve rahim büyüdügü için olur filan diyolar ama benim doktorum önlem amaclı progestan diye bi düşük ilacı verdi düşük tehlikesi yok ama agrıların oldugu için önlem amaclı veriyorum dedi umarım senin kasık agrıların gecer cok korkma kendine dikkat et yat dinlen devamlı imkanın varsa bide doktorunla görüş agrılarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?