6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

mrb bayanlar.bende 6 haftalık hamileyim daha dün öğrendim çok yeni.ama güzel bi duyguymuş gerçekten.allahım sag salim kucagımıza almayı nasip etsin inş...

canım cok gecmiş olsun cok üzüldüm Allah tekrar verir insallah

merhaba arkadaşlar bende hamileyim 13 +1 çok güzel bri duygu rabbim isteyen herkeze nasip eylesin...

kızlar merhaba bende sat a göre 6 haftalık olamam gerekiyor ama doktor geç döllenme olmuş şu anda 4 haftalık dedi .keseyi gördük ama 2 hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışları için inşallah bir sorun çıkmaz.sizin bilginiz varmı normal bir durum mu ?

selam arkadaşlar bugün doktora gittim 8 haftalık dedi bebeğin boyu 12,3 mm . 2 gün önce 4 damla kan geldi doktor bana progestan verdi. sabah akşam içecem, folik aside devam et dedi. Allahım inşaallah sağ salim kucağıma alırım . bol bol dua edicem. kaybetmekten korkuyorum.
skorpian 74 çok geçmiş olsun, Allah bir daha verir, yeterki dua edin. Allah herşeyin hayırlısını verir. tez vakitte hamile kalırsın inşaallah ..... sevgiler....

MERHABA;

BENDE 6 HAFTALIK HAMİLEYİMMM.....DUYGULARIM ÇOK KARIŞIK...DÜN İLK DEFA DOKTORA GİTTİM KALP ATIŞLARINI DİNLEDİM,ÇOK GÜZEL BİR DUYGU....ALLAH HERKESE NASİP ETSİN...

yeni gelen ark. hoşgelmişler bebişlerise hayırlı olsun

bende buğün dr.gidicem hem 3kü test yapılcak hemde cinsiyeti belliolucak hemde düşük tehlikem ne durumda onu söllicek bu ay heyecanlıyım özledim meleğimi opuyorumnanaktan

öncelikle tebrik ederim canım merak etme benimde sat a göre 2 ayı gecmiş olması gerekiyor ama ultrasonda farklı cıktı ongün filan geriden gidiyorum doktorum banada yumurtlama gec olmustur merak etme sorun yok dedi bende cok korkmustum hatta baska doktorada gittim içim rahatladı bi sorun yok yani merak etme

bende 6 haftalığım ama keseden başka birşey gözükmedi kalp atışları yok ufacık birşey gözüktü.haftaya çağırdı inşallah o zaman gözükür.:Saruboceq:

teşekkürler biraz içim rahatladı çok kişi var sanırım bu durumda olan inşallah sağlıklı olsunda geriden takip etsin artık.Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

Slm arkadaŞlar benımde 5 haftalık bu akŞam randevumuz var doktorla ınŞ mevlam hepımıze saĞlıkla bebıŞlerımızı nasıp eder.........

bende bugün kontrole gittim 8+2 günlük olmus bebegim 18mm boyuda cok güzel bi duygu Allahım hepimize sagsağlim kucaklarımza almamızı nasip eder insallah

amin canım.ama bende yeme hissi artmadı aksine bir şey yiyemiyorum.midem bulanıyor sürekli.inşallah geçer.yada azalsın.böyle çok üzülüyorum.miniimi besleyemiyorum diye.

canım bende 6 haftalık hamile olduğumu dün öğrendim bendede iştah yok..canım hiçbişey istemiyo zorla yiyorum,kolumu kaldırasım yok klava:

arkdaşlar hepinize tebrıkler, bende 6+5 hamileyim, benimki biraz hayaldi 7 sene aradan sonra oldu rabbim olmayanlarada nasip etsin, kese göründü bendede şaşkınlıktan doktoro bişe soramadımki:) çarşamba tekrar gidicemde kızlar bende kasık ağrısı oluyor sizdede oluyomu ?

tebrik ederim canım bende 8+3 üm. benimde kasık ve bel agrılarım oluyodu ama bu hafta kasık agrılarım gecti belimde yoruldukca agrıyor kasık agrıları olurmus yerlesme sancısı ve rahim büyüdügü için olur filan diyolar ama benim doktorum önlem amaclı progestan diye bi düşük ilacı verdi düşük tehlikesi yok ama agrıların oldugu için önlem amaclı veriyorum dedi umarım senin kasık agrıların gecer cok korkma kendine dikkat et yat dinlen devamlı imkanın varsa bide doktorunla görüş agrılarını

Selam dr. kontrolün nasıl geçti? Cinsiyetini öğrenebildinizmi??
Bizde yarın gidicez dr. a 2li test yapılacak belki cinsiyetinide söyleyebilirm dedi çok heyecanlıyım

Allah razı olsun canım sağol, bugun doktora gidicem kalp atışlarını inşallah duyarız senin iki ayı geçmeye başlamış inş benimde geçer bel ağrısıı çok olunca erkek kasık ağrısı çok olunca kız dıyolarmış:)) rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sağlıklı bi şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…