6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

insallah kalp atıslarını duyarsın bebeginin canım haberlerini bekliyorum

Selam dr. kontrolün nasıl geçti? Cinsiyetini öğrenebildinizmi??
Bizde yarın gidicez dr. a 2li test yapılacak belki cinsiyetinide söyleyebilirm dedi çok heyecanlıyım

test sonuçlarını yarın gidicem hemde cinsiyetine tekrar bakıcaz göstermiyor kendini :kedi:

kızlar bende 6 haftalık hamişim Allah herkese nasip etsin inşallaaaaaaahhh....zemuszemus

kalp atışlarını duyduk herşey yolunda 5 ml:) tam 7 haftalık. 5 hafta sonra gel dedi nasıl sabredicem bılmıyorum:1rolleyes:

hadi gözünaydın canım ama 5 hafta cok degilmi beni ongünde bir cagırıyor doktorum ilk aylar oldugu için ben pazartesi gitmiştim haftaya persembe gene gidecem Allah izin verirse bide kasık agrıların için ne dedi doktorun

kasık ağrıları gebeliğin bağlangınında normalmiş kanama veya idrarda yanma oldugunda sorun vardır dedi. ayda bir çağırıcakmış artık, ama değişicem doktoru her gittiğimde 150 tl vercekmişim :smiley-cool: bide 35 haftada bin tl alıcakmış ssklı olmama rağmen dedim yok kalsın merhametleri kalmamışyerimseniben

oooo cok pahalıymıs canım ya

test sonuçlarını yarın gidicem hemde cinsiyetine tekrar bakıcaz göstermiyor kendini :kedi:

inş tüm sonuçların iyi çıkar
bizde bugün gittik dr a tam 12 haftalık ikili test için kan verdim ense ölçümü normal çıktı burun kemiğide oluşmuş önemliymiş burun kemiğinin olması ...
bizimkide kıpır kıpır dönmedi yarım saat bekledik sonra tekrar baktı dr bey öyle ölçtü cinsiyeti için benim içime erkek doğuyor dedim dr da benziyor ama kesin bişey diyemiyorum 2 hafta sonra uğrayın bakalım dedi...
hepimiz iyi haberler alalım inş... :Saruboceq:

BENDE HAMİŞİM KIZLAR ALLAH SIZEDE ALLAH ISTEYENLEREDE VERSIN ÇOK GUZEL BISEY BU ÇOK MUTLUYUM KUCAMA ALIRIM İNŞ HAYRLISIYLAŞeniz

Ben 6+3 günlük hamileyim dün lekelenmem oldu, doktorumu aradım henüz kalp hareketinide görmediğimiz için bekliycez dedi, baksamda bişey göremem dedi. Progeston hap verdi 8 saatte bir 2 tane alıyorum lekelenme nerdeyse geçti sayılır, hapmı bukadar çabuk etki etti bilmiyorum. Doktor kontrolüm yarın, inşallah kalp atımını duyarım, bu bebeğimide kaybetmek istemiyorum. Kan pıhtısı olduğu için hergün iğne + aspirin kullanıyoum, belki oda yapmıştır. Daha önce bu tarz bişey yaşayan varmı, varsa şu progeston ilacını kullandıktan nezaman sonra kanama kesildi? benim nerdeyse hemen kesildi acaba ilaçtanmı yoksa iyimiyim???

Kızlar mrb ben de 5 hafta 4 günlük hamileyim. Kalp atışları için iki hafta sonraya randevum var. Ben 1 temmuzdan beri günde 2 tane folic plus kullanıyorum. Doktora gittiğimde sormayı unuttum ve halen 2 tane içiyorum günde. Ama kutunun üstünde günde 3 tane alınnız yazıyor. Acaba 3 tane almaya başlasam bilemedim.

canım öncelikle allah sana sağlıklı hayırlı evlat versin.bu hapı bende kullandım günde iki kere ayrıca ben bununla birlikte folbiol die bir hap aldım.doktor verdi tabi.ama bana bebeğim gelişmediği için verdi.bnm kanamam yok ama kaşıntı çok akıntı isa az.bebeğimin durumu hala kritik bugün doktora gitmem gerkeirken gitmedim.yine kalbi atmıyo dicek die.6+4 haileyim bu arada

bende folicplus kullanıyorum.günde 3 tane

hayırlı olsun mhtp allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 2010 annesi olucaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…