Elbette dua ederiz senin için...İyi geceler kızlar; bir gün böyle bişey yaşayacağım ve buraya da yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Geçen gün işyerimdeydim gizli numaradan beni bir kadın aradı ve eşiniz sizi 1,5 yıldır başka bir kadınla aldatıyor dedi sonrada telefonu kapattı. Zaten 2 yıllık evliyim. Şok geçirdim. Eşimi aradım ve rahatsız olduğumu beni almasını söyledim. Eve geldik anlattı, 'çok pişmanım bir anlık oldu, konuştum telefonda nasıl bir tongaya düştüm ben bilmiyorum diyor. Onun söylediğine göre bırakmak istedim defalarca istemediğimi söyledim ama bırakmadı zaafımın senin öğrenmen olduğunu öğrenince tehdit etti görüşmek zorunda kaldım diyor. Yuvanı yıkarım karına söylerim şeklinde. Boşan evlenelim diyormuş bu kadında evliymiş ama kocası başka bi şehirdeymiş ailesiyle yaşıyormuş. Öğrendiğimden beri ölü gibi hissediyorum kendimi ne yapmam gerek bilmiyorum nolur bana bir akıl verin. Eşimi seviyordum o da bana karşı iyidir sevdiğini söyler. pişmanım ben seninle çok mutluyum diyor.ama bi yandan içim de almıyor olanları kaldıramıyorum. Bebeğim için çok üzülüyorum. Benim için dua edermisiniz(
Ve bu halti yiyenlerin hepsi istisnasiz kurana el basiyorGelecekle ilgili nasıl emin oluyor da kutsal kitabı karıştırıyor arsız. Beser sasarız. Yapmadım diye el basanı duydum da, ileride yapmayacağım diye el basan arsızı ılkkez gordum. İkna etmek ıcın yaptıgı saklabanlıga bak. Burdan yola cık iste yalan soyledıgıne.
Keske boyle yalandan kuranı kerimi karıstırıp el basanların eline o an felc gelse de bir daha alet etmeseler.
Sonuçta söylemiş o kadın. Yani kocanızı bebek de kurtaramamış da sizi 1,5 yıldır aldatan adama nasıl kocam diyeceksiniz?Aynı soruları soruyorum ona korktum sana söylemesinden diyor. Bebek onu engeller diye düşünmüş
Ben zaten çalışıyorum işim var çok şükür ailemin de maddi durumu iyi ama onları üzmekte istemiyorum yaşadıklarımla..
heheeey
bu ülke tecavüze uğrayan irkekler gördü be
tehdit nedir ki
hala bilmiyorsanız zaten çoktan affetmişsiniz duyduğunuz an çekip gitmediğinize göre o evden
nasıl mideniz alacak şu an nasıl yüzüne bakıyorsunuz
adam o kadını öptü gelip sizi öptü
farkında mısınız
keşke öpmeyle de kalsaydı ya o tehditle zavallıcık neler yapmak zorunda kalmıştır
ne zor değil mi onun için
8 ay o adamla aynı evde yaşamaya devam etsin öle mi
nasıl kafalar bunlar ya
evet el bebek büyüttüğüm gözümden sakındığım kızım boynuzlarla gezerken çok mutlu olurum evet hiç üzülmem
yeter ki zavallı şantaja maruz kocasını bırakmasın yeter
hiç kimse de yaşamayan bilmesin demesin
gayet de aldatıldım da yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?