6 haftalık hamileyim ve aldatıldığımı öğrendim

Çalışan kadınsın bu saatten sonra o adam sana sadece yük.. 40 yıl gecesede unutmayacaksın ve 40 yıl hep acaba bi daha yaparmı diye düşünmekten kafayı yiyeceksin ne iyi bir eş nede bebeğine sağlıklı bir anne olamayacaksın..boşan demiyorum ama böyle ömür geçiririm diyorsanda sen bilirsin

Elbette dua ederiz senin için...
Duayi hangi yönde edelim?

Bir anlık birşey olsaydı 1.5 yıl sürmezdi. Ne malum herşeyi doğru anlattığı? Esiniz sizi daha 6 aylik evliyken aldatmis nasıl sindireceksiniz? Hadi şimdi affettiniz ömrünüz boyunca en ufak birşeyde surekli bi şüphe olacak icinizde. Cocugum icin affettim demeyin sakin. Birde kitabimiza el basmak nedir ya yemin etmek filan hic sevmem boyle seyleri. Bana inandirici gelmiyor buna alet etmek ve cok cirkin.

Kadının kocası yurt dışında diye ulaşamayacağını zımı sandılarki .Kendinide ihbar etmiş oluyor aslında .

Ve bu halti yiyenlerin hepsi istisnasiz kurana el basiyor

Once affedeceginizi ama bir sartinizin oldugunu söyleyin, kadinin ve kocasinin numarasını bulup size vermesini soyleyin. Isim cisim, sekil semal hepsini ogrenin. Ardından ses kaydiyla yaptıklarini anlattirin esinize itiraf ettirin. Kadini da arayp ses kaydi alin. Sonra kadının kocasina da ulasip durum bildirimi yapin. Ve kurani alip el basip, onu bosayacaginizi soyleyin, bosayin.

2 yıllık evlilikte 1,5 yıldır aldatılma... Daha cicim aylarınız bile bitmemişken bu adam sizi aldatmış ve bir daha olmayacak mı diyor? Bir kere yapan bir daha yapmayabilir ama henüz cicim aylarında bunu yapan bir adam kesin yapar... Hadi tek gecelik bir şey olsa hamilesin affet denilebilirdi belki (Bence bu da affedilmez ama herkesin görüşü farklı. Gecelik ilişkileri affeden kadınlar çok maalesef ) Bu adama bir daha asla güvenemeyeceksin ve evlilikte güven yoksa o evlilik yürümez...

Affedersin sonra da aldatılmaya devam edersin gibi geldi. Çok kötü durum tabii, Allah kimseye yaşatmasın.

Aynı soruları soruyorum ona korktum sana söylemesinden diyor. Bebek onu engeller diye düşünmüş
Sonuçta söylemiş o kadın. Yani kocanızı bebek de kurtaramamış da sizi 1,5 yıldır aldatan adama nasıl kocam diyeceksiniz?
Yarın yine başka kadınlarla sevgili olacak, "size söylemesinden korktuğu için" eminim.

Ben zaten çalışıyorum işim var çok şükür ailemin de maddi durumu iyi ama onları üzmekte istemiyorum yaşadıklarımla..

ya bunu duyana kadar biraz sakinleş kendine zaman ver diyecektim ama madem durumun iyi ailen de yanında olacak hiç düşünme bile bence. yani ne hissediyorsun ne yapmak istiyorsun bilemiyorum ama

bazen böyle bir konu okuduğumda acaba yıkılmasa mı yuva hemen diyorum
sonra böyle yorumlar geliyor size de çok katılıyorum.
gerçekten çok zor bir durum bence ben yaşamadım, yani en azından karşılaşmadım diyelim o nedenle bilemiyorum.
tam da hamilelik döneminde onca tantana da nasıl çekilir bilemiyorum, avukatlar mahkemeler büyük ihtimalle gittikçe çirkinleşecek eş...

Esiniz bir mikrop..hic yedigi nanalere kilif aramasin..sanirim ayrilmayacaksiniz ona gore bir yol cizin kendinize ..

Eşiniz de o kadını tehdit edebilirdi ararsan kocana söylerim bak diye.
Gerçekten saçma bir bahane olmuş.
Görüşmek istemiş görüşmüş yani.
Bundan sonrası sizin kararınız.
Allah kolaylık versin.
Şuan hamilesiniz de üzülme desek de çökmüssünüzdür hiç kolay birşey değil.

Dünde 2. kez aldatıldım diye bi konu okudum. Bunun sonu yok yani. Şuan hersey duzelmis olabilir birdaha yapmam diyebilir ama yarin ilk tartismada veya cocugunuz oldugunda ilk uzaklasmada yine ayni seyler yasanabilir. Bu potansiye sahip birini surekli denetlemek sizi cok ama cok yorar. Belki kiziyorsunuz o yuzden cevap yazmiyorsunuz ama disaridan bakinca hep ayni.

1.5 yıl fiziki bir aldatma ise kabullenmek imkansız hani sosyal medya üzerinden sadece konuşma vs olsa yine oda yanlış ama çocuk için belki bir şans verirsin ama fiziki aldatma varsa şans vermeyin hergun ondan igreneceksiniz görünce cunku

Hamilesiniz birde ((( Ya bu tür insanlara ne denir bilmiuom artık yazık günah kadın senin bebeğini taşıyor karnında millet arsizlikta çığır açtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…