- 20 Temmuz 2007
- 2.319
- 397
- 698
- 38
- Konu Sahibi bebegimmasal
-
Cekkkuuuummm çok heyecanlandım bennnn.Bebişlerimiz 2015 model olacak ve biz onlara biraz daha yaklaştık.Hepimize bol gülücüklü yılllarrr :)
Günaydın canım.Amiiinnnn güzel ve sağlıklı ve akıllı bebişler dileyelim :)Günaydın. Hayirli cumalar hayırlı kandiller hepinize.
Allah dualarimizi kabul etsin saglikla kavustursun mucizelerimize
Günaydın kandiliniz mübarek olsun rabbim bu günün hürmetine sağlıklı akıllı ahlaklı hayırlı evlatlar versin inşGünaydın. Hayirli cumalar hayırlı kandiller hepinize.
Allah dualarimizi kabul etsin saglikla kavustursun mucizelerimize
Merhabalar, beni de aranıza alır mısınız. 6+4 deyiz bizde. bugün inşallah kalp atışını duyacağız. benim de midem sürekli allak bullak ama ben zorla da olsa yemeğe çalışıyorum. allah bu güzel günde tüm dularımızı kabul etsin ve bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...eyim-ama-bebek-5-6-haftalik-gorunuyor.783843/
kızlar durumun hakkaında ne düşünüyosunuz okur musunuz
Evet. Ovulasyon testi ile muhtemel yumurtlama tarihime bakarak.normal yolla mı hamile kaldın
Kıyamam canım ya ben birinin bişey demesini beklemiyorum oturup ağlıyorum ben hep açım ya zor geçiyor benim sağlıcakla kucağımıza alalım inş ta evi sorma zaten aldı başını gidiyor birde eskiden üzüldüğüm beni üzenlerın yaptıkları geliyor aklıma sinirlerim çok bozuk :-( :-(Günler geçtikçe sersemleşiyorum :)Açken reflüm tavan yapıyor.Tokken de yorgun hissediyorum.Başım vücuduma ağır geliyor.Hiçbir iş yapamıyorum zaten yapmıyorum da.Evi pislik götürüyor.Biraz da gergin ve duygusalım.Biri bir şey dese bağıra bağıra ağlayacağım öyleyim yani.sizlerde durumlar nasıl annelerim?
Ya biz niye böyle olduk bilemedim ki canım.sınav görevim vardı geldikten sonra biraz uyudum az kendime geldim.Sen de uyumayı dene.Bir de tuzlu şeyler ye böyle.Turşu olur,çubuk kraker olur.Patates haşlayıp tuzla filan.Kıyamam canım ya ben birinin bişey demesini beklemiyorum oturup ağlıyorum ben hep açım ya zor geçiyor benim sağlıcakla kucağımıza alalım inş ta evi sorma zaten aldı başını gidiyor birde eskiden üzüldüğüm beni üzenlerın yaptıkları geliyor aklıma sinirlerim çok bozuk :-( :-(
Günler geçtikçe sersemleşiyorum :)Açken reflüm tavan yapıyor.Tokken de yorgun hissediyorum.Başım vücuduma ağır geliyor.Hiçbir iş yapamıyorum zaten yapmıyorum da.Evi pislik götürüyor.Biraz da gergin ve duygusalım.Biri bir şey dese bağıra bağıra ağlayacağım öyleyim yani.sizlerde durumlar nasıl annelerim?
İnş canım ya geçecek balkona çıktım arabanın biri açmış efkarlı bir müzik benim yaşlar durur mu nasıl ağlıyorum :-( canım ben aksam 7 deyince uyuyorum tavuk gibiV
Ya biz niye böyle olduk bilemedim ki canım.sınav görevim vardı geldikten sonra biraz uyudum az kendime geldim.Sen de uyumayı dene.Bir de tuzlu şeyler ye böyle.Turşu olur,çubuk kraker olur.Patates haşlayıp tuzla filan.Geçecek bu günler de inşallah:
Canim öksürük için bal ve zencefil çok iyi geliyorBende cok halsizim.3 gundur soguk alginligi var bugun öksuruk basladi kulaklarim foşur foşur
Cnm hicbisey yapmak istemiyo, hep yatip uyuyasim var.istahimda yok zorla yemeye calisiyirum. Bas donmem cok oluyo bu aralar.
hahahaaa bu iyiyimş.Ben de özellikle çamaşır sererken ve toplarken ağlıyorum nedense :) çok duygulanıyorum :)İnş canım ya geçecek balkona çıktım arabanın biri açmış efkarlı bir müzik benim yaşlar durur mu nasıl ağlıyorum :-( canım ben aksam 7 deyince uyuyorum tavuk gibigündüz uyuyamıyorum haliyle aç Aç insanın uykusuda gelmiyor eşime diyorum ah önceden ne güzel yemek yerdim şimdi yemek düşünmek bile tiksindiriyor
Canım reflü bende de var.Az az ama sık sık yemelisin.Bir de gaviscon yasak değilmiş gebelikte doktorum söyledi.Benim reflüm yemek yedikçe tavan yapıyor, sanki 5 aylık hamile gibi karnım şişti, midem şiş yediklerim ağzımda şikayet etmiyorum ama çok zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?